Astrofon21

Tirkiz je dobar kamen za decu, koji ih štiti od napasnika….Poznat kao muški kamen snage u Americ!

Ime za Tirkiz potiče iz Turske, gde su ga krstaši i otkrili, iako je bio u upotrebi hiljadama godina ranije. To je kamen koji se poistovećivao sa bogovima i boginjama u staroegipatskim, kineskim i američkim kulturama.
Ovo je bio jedan od najdragocenijih kamenova u drevnom Egiptu, i značenje njegovog imena je očarati. Hator, Boginja ljubavi, muzike, radosti i žena, nazvana je Damom Tirkiza, dajući time žensku notu ovom kamenu (u velikom broju drugih kultura ovo je bio muški kamen). U drevnom Egiptu Tirkiz je takođe bio povezivan sa Bogovima Sunca i samim Suncem, i kao i Lapis Lazuli povezivan je sa ponovnim rođenjem. Kaže se da je kosa Ra Boga Sunca napravljena od Tirkiza.
Poznat kao muški kamen snage u Americi, jedino su ratnici mogli da ga nose. U nekim delovima upotrebljavan je jedino za ukrašavanje statua muških božanstava. Za njega se mislilo da je kamen neba.
Tirkiz je bio svet mnogim plemenima američkih Indijanaca, uključujući Pueblo Indijance. Zaista, u nekim naseljima u Čako kanjonu u Meksiku, pronađeno je oko 9000 privezaka i lančića u grobu jednog vojskovođe. Neki su bili izrezbareni u obliku životinja ili ptica.
Tirkiz je među Apačima bio moćan talisman i iscelitelj i zato je bio vrlo važan za one koji su se bavili lečenjem. Verovalo se da će Tirkiz nakon oluje da se nađe u vlažnoj zemlji na mestu gde se duga završava.
Asteci su pernatom zmijolikom božanstvu, Kecalkoatlu kao žrtvu nudili lobanju u koju su bili umetnuti stotine malih kristala Tirkiza.
Tirkiz detoksikuje sistem od zagađenja, oslobađa od migrena, upale grla, reumatizma, artritisa, upale pluća, astme i ostalih alergija. Odličan je za unutrašnje uho i probleme sa očima. Takođe olakšava grčeve i smanjuje kiselost u organizmu i dobar je kao pomoć u borbi protiv virusa.
Držite Tirkiz blizu stepeništa kako biste sprečili padove, naročito ukoliko imate decu ili stare ljude u kući. Sakrijte Tirkiz u dvorištu ili blizu ulaza kako biste oterali uljeze.
Tirkiz će privući prosperitet i uspeh. Stavite ga na radno mesto ili na mesto gde držite finansijske papire.
Tirkiz je dobar kamen za decu, koji ih štiti od napasnika. On takođe pomaže bojažljivom detetu da preduzme inicijativu i da bez treme odgovara na pitanja koja mu učitelj postavlja u školi.
Tirkiz stavite na povodac ili ogledalo kod ptica u kavezu kako biste sprečili krađu ili sprečili da životinja zaluta ili se izgubi.

Astro centar

Pozovite astologa ili maga i rešite životnu dilemu. Astro centar nudi sveobuhvatne usluge astrologije koje vam mogu pomoći da otkrijete ono što je u skladu

Read More »

ASTROLOGIJA, TAROT TUMAČENJE I NUMEROLOGIJA telefonom

(Direktan poziv dodirom na broj telefona)

SRBIJA

120 RSD

HRVATSKA

3,49 KN

4,78 KN

ŠVAJCARSKA

1,99 CHF

AUSTRIJA

1,55 EUR

NEMAČKA

0,79 €

mob. od operatera

BiH m:tel

1,4 KM

BiH BH Telekom

1,4 KM

ŠVEDSKA

7 SEK

Astro SMS

Nikada nije kasno da preuzmete stvar u svoje ruke i obratite se našem stručnom i profesionalnom astro timu za svoju ličnu astro prognozu!

Astrologija uživo

Astrologijom se jasnije sagledava pozicija u životu i životne okolnosti, što je neprocenljiva pomoć da se uspešnije funkcioniše.

Tarot online telefonom

Tarot otvaranje daje vrlo brz i jasan odgovor na konkretno postavljeno pitanje ili zamišljenu želju.

Natalne karte

Natalna karta je prikaz neba i rasporeda planeta i zvezda u trenutku našeg rođenja.

Numerologija

Vaš broj životnog puta je jedan od najuticajnijih numeroloških aspekata u okviru kompletne nauke o numerologiji.

Saznajte više o astrologiji kontaktiranjem astrologa koji će Vam pomoći da se uz razgovor, tarot i proricanje oslobodite štetne crne magije i unapredite Vaš život poznavanjem horoskopske karte.

ASTROLOZI - poziv do rešenja Vašeg problema

Saznajte šta Vas očekuje u budućnosti.

ASTROLOGIJA, TAROT TUMAČENJE I NUMEROLOGIJA

(Direktan poziv dodirom na broj telefona)

SRBIJA

120 RSD

HRVATSKA

3,49 KN

4,78 KN

ŠVAJCARSKA

1,99 CHF

AUSTRIJA

1,55 EUR

NEMAČKA

0,79 €

mob. od operatera

BiH m:tel

1,4 KM

BiH BH Telekom

1,4 KM

ŠVEDSKA

7 SEK