Astrofon21

Teorija kvantne harmonizacije

Počnimo od horizontalne linije na dnu figure 1. Ta linija predstavlja podelu izmedju sveta stvorenih stvari i nestvorenih stvari iz kojih su one nastale. Iznad je beskonacnost kreacije, a ispod boravište čiste svesti. Čista svest nema formu. To znači da ne postoje granice koje bi bile poznate našem umu. Naš um raspoznaje stvari po njihovoj formi. Um je skladište misli i emocija. Naš um je povezan sa spoljašnjim svetom preko naših čula. Možemo napraviti poređenje za đevrek i žabu po njihovoj različitosti. To izgleda jednostavno, ali posao naseg uma je da identifikuje različite forme, da ih razvrsta po kategorijama i onda da ih koristi ili zapamti za ubuduće. Ceo ovaj proces se izvršava mislima. Misli i emocije su mentalna forma. Ideje, uverenja, nada i filozofija su formirane mislima oko centralne teme kao sto je stolica formirana od molekula sa idejom da vam pomogne da ostanete u sedecem polozaju. Misli nisu opipljive kao materijalne stvari, ali bez obzira na to i one su objekti. Poenta je da su sve stvari u univerzumu individualne i jedinstvene. Svaki objekt je odvojen i identifikovan zahvaljujuci različitom obliku.

Ispod horizontalne linije se nalazi čista svest koja nema oblik. Gledajte na nju kao na stranicu koja je prazna i na koju tek treba da budu ispisane reči. Svest nema oblik, nema granice, nedefinisana je i čista. Bas zato što nema oblik nije prepoznatljiva našem umu. Koliko god se trudili necete biti u stanju da shvatite šta je svest. Niti ćete biti u mogućnosti da je kontrolišete. Ona ne postoji kao stvar, stoga, što se vašeg uma tiče, ona ne postoji. Ali ona ipak postoji. Gledajmo na ovo kao na zadatak koji postavljamo ispred sebe. Moramo naći nešto što nema formu i sačinjeno je ni iz čega. Zatim, moramo da ovu “nematerijalnu stvar” razumemo bolje nego što bi to postigao nas um. I na kraju moramo da koristimo ovu „neupotrebljivu silu“ da lečimo druge i nas same. Da li počinjete da shvatate zašto je ovo znanje tajna? Ova tajna postoji jer živimo u svetu sopstvenog uma nesvesni svesti. Bez obzira na životno iskustvo koje pokazuje suprotno, mi verujemo svom umu kada nam kaze da ljubav, spokoj i vedrina dolaze iz stvari. Čak iznova i iznova padamo na taj stari trik. I verujemo svom umu kada nam kaze da nepostojeće stvari nemaju vrednost. Ali one imaju.

Čista svest nema granice, tako da ništa što je u vezi sa njom se ne može izmeniti.

Sve ostale stvari na kraju prestanu da postoje. Promena je jedino konstantna u carstvu nastajanja. Istog momenta kad je nešto stvoreno, kreće svoj put ka nestajanju. Čista svest se nikada ne menja, nikada ne umire. To je polje nikad umiru’e ljubavi i bezgraničnog spokoja.
Sad evo začkoljice. Sve što ima formu nastalo je iz čiste svesti koja nema formu. Ne pitajte me kako, jednostavno je tako. Iz utrobe čiste svesti je izvezena mreža stvaranja. Zahvaljujući saznanjima iz oblasti kvantne fizike, došlo se do otkrića carstva čiste svesti, bar teoretski. David Bohm, jedan od najcenjenijih teoretičara fizike tog vremena, došao je do otkrića “bezgranične rupe”. Ovo ne treba mešati sa nultim poljem koje je slabo energetsko stanje objekta. Stanje koje Bohm objašnjava nema energiju. Jasno navedeno ovo polje sadrzi “stvari” koje čekaju da dobiju formu ili postanu energija. Što znači da Bohm želi da nam kaže da sve nastaje ni iz čega. To on kaže, a ja pravim induktivni skok praveći nesto od ničega čistom svešću. Ovo ćete iskusiti kasnije kada budete naučili kako da prestanete da razmišljate i onda iznova gledate kako vaše misli postaju materijalizovane, ponovo ni iz čega. Sada, vratimo se ponovo na fenomen stvaranja koji smo pominjali kod horizontalne linije.
Sve u procesu stvaranja ima 2 kvaliteta: redosled i energiju. Stolica na kojoj sedite na primer. Ono što vi zovete stolicom je ustvari energija u formi stolice. To znamo jer vaša stolica drži vasu pozadinu u vazduhu. Redosled u energetsko‐redoslednoj jednačini je izražen oblikom stolice. Tako da nema veze da li se odnosi na zvezde ili atome, amebe ili zebre, sve je energija i forma.
Najosnovnija forma je talas. Tačno pre talasa i tačno posle čiste svesti u hijerarhiji stvaranja, naći ćete nulto polje. Dodao sam ovo malčice za one koji su upoznati sa teorijom kvantne fizike. Ako ste više okrenuti ka medicini, ovaj najosnovniji nivo stvaranja je poznat kao vitalna sila, koja ubacuje zivot u organsko postojanje. Talas je beskonačan i prostire se u nedogled. Gde se talasi preklapaju, stvaraju subatomske čestice. Kada čestice postanu kompaktne, stvaraju atome. Atomi stvaraju molekule, a molekuli zajedno stvaraju oblik kao što kod stolice, automobila, cveta…
U našoj energetsko‐redoslednoj hijerarhiji, što je opipljiviji redosled stvari to manje energije ispoljava. Vaša stolica je mnogo čvršća u odnosu na subatomske čestice. Subatomske čestice su opasni momci. Ako znate njihovu tačnu poziciju, opet ne znate kojom se brzinom kreću, niti u kom smeru. A kad biste pokušali da izmerite ne biste mogli da ih nađete. Moja deca su kao subatomske čestice kada treba da se sprema kuća. Ali ako nađete njihovu tačnu poziciju, ispred televizora na kauču, ne biste mogli da ih pomerite.
Vratimo se na ideju energije i materije. Svaki niži nivo stvaranja ima veću energiju. Ako bismo izmenili redosled molekula kod vaše stolice i zapalili je, dobili bismo više energije u vidu toplote i svetlosti. Ako želimo još više energije, otisli bismo na nivo atoma. Kada bismo znali kako da cepamo atome stolice, dobili bi još više energije u različitim oblicima. Ne znam ništa o energiji subatomskih čestica, ali znam da tehnologija zna to da koristi. Ovo je često boravište energije za lečenje i mi ćemo istražiti ovaj zanimljiv rad na našem putu ka učenju kako da lečimo us pomoć energije.
Dozvolite mi da vas pitam nešto: Da li ste ikada ostali bez misli? Nisam ni mislio. Jedna stvar koju možemo kazati za misli je da od prvog udaha i do zadnjeg izdaha, one su tu. Što nas dovodi do zaključka da je izvor misli nepresušan izvor energije. Takođe dolazimo do zaključka da bismo izvukli mnogobrojne koristi kada bismo dosli do izvora naših misli. Ispada da bi otkrivanje izvora vaših misli imalo nadmoćno veliki uticaj na pozitivno izlečenje vaših oboljenja, ličnih veza, finansijskog uspeha, emocija, čak i na ljubavnog života. Sve u našim zivotima se pretvara u jednu lepotu kada jednostavno postanemo svesni odakle sve kreće. A za sve to bi bila zaslužna naša velika prijateljica, čista svest.
Upravo smo videli da što je čistiji nivo materije, više ima energije. Ali odakle je došla sva ta energija? Za sada znamo da dolazi iz čiste svesti. Stvaranje, po definiciji, je kretanje energije u nekom redu ili redosledu. Ovde moramo da razumemo krucijalnu tačku: čista svest je izvor energije bez energije. To znači da se ne kreće. Ima potencijal da stvara ali još nista nije uradila. Niti ima formu. Mogli bismo reći da je čista svest savršenstvo koje čeka da se pokaže.
Sad se možda pitate, “Kuda ovo sve vodi?” Drago mi je što pitate. Ako želite isključivo da igrate u relativnom polju života, po svaku cenu uživajte u sebi. Ali ako želite veću moć i što savršeniji redosled stvari, morate kontaktirati izvor svih misli, čistu svest. Postoji na hiljade modaliteta izlečenja koja se pojavljuju tokom života. Vežbanje i kiropraktika su efikasni na fizičkom polju. Biljke i lekovi su efikasni na molekularnom nivou. Akupunktura i energetsko izlečenje rade sa nižim energetskim nivoima/talasima. Nijedna od ovih načina izlečenja nije direktno izvučena iz izvora stvaranja. Ova knjiga ima za cilj da vas nauči lečenju iz svesti. Ja zovem ovo kvantni ulazak. Zapamtite, čista svest je izvor energije i redosleda, i kada radite kvantni ulazak, vi zapravo vučete iz najčistije i najmoćnije stvari koja postoji. Kada koristite ovaj metod nećete vi raditi lečenje, svest će to uraditi za vas. Šta više, bićete lečeni sa ljudima kojima vi pomažete. Ovde pričamo o win ‐ win vezi.

Astro centar

Pozovite astologa ili maga i rešite životnu dilemu. Astro centar nudi sveobuhvatne usluge astrologije koje vam mogu pomoći da otkrijete ono što je u skladu

Read More »

ASTROLOGIJA, TAROT TUMAČENJE I NUMEROLOGIJA telefonom

(Direktan poziv dodirom na broj telefona)

SRBIJA

120 RSD

HRVATSKA

3,49 KN

4,78 KN

ŠVAJCARSKA

1,99 CHF

AUSTRIJA

1,55 EUR

NEMAČKA

0,79 €

mob. od operatera

BiH m:tel

1,4 KM

BiH BH Telekom

1,4 KM

ŠVEDSKA

7 SEK

Astro SMS

Nikada nije kasno da preuzmete stvar u svoje ruke i obratite se našem stručnom i profesionalnom astro timu za svoju ličnu astro prognozu!

Astrologija uživo

Astrologijom se jasnije sagledava pozicija u životu i životne okolnosti, što je neprocenljiva pomoć da se uspešnije funkcioniše.

Tarot online telefonom

Tarot otvaranje daje vrlo brz i jasan odgovor na konkretno postavljeno pitanje ili zamišljenu želju.

Natalne karte

Natalna karta je prikaz neba i rasporeda planeta i zvezda u trenutku našeg rođenja.

Numerologija

Vaš broj životnog puta je jedan od najuticajnijih numeroloških aspekata u okviru kompletne nauke o numerologiji.

Saznajte više o astrologiji kontaktiranjem astrologa koji će Vam pomoći da se uz razgovor, tarot i proricanje oslobodite štetne crne magije i unapredite Vaš život poznavanjem horoskopske karte.

ASTROLOZI - poziv do rešenja Vašeg problema

Saznajte šta Vas očekuje u budućnosti.

ASTROLOGIJA, TAROT TUMAČENJE I NUMEROLOGIJA

(Direktan poziv dodirom na broj telefona)

SRBIJA

120 RSD

HRVATSKA

3,49 KN

4,78 KN

ŠVAJCARSKA

1,99 CHF

AUSTRIJA

1,55 EUR

NEMAČKA

0,79 €

mob. od operatera

BiH m:tel

1,4 KM

BiH BH Telekom

1,4 KM

ŠVEDSKA

7 SEK