Astrofon21

TANTRA: Vodič kroz ekstazu, sjedinjavanje i serijski orgazam

Relgija ljubavi koja nam dolazi iz Indije. U tantri je seks duhovni ritual, pod uslovom da partneri ništa manje nego obožavaju jedno drugo. Sve je prihvatljivo i stvar je dogovora među partnerima. Tantričke igre nemaju granice. Savladajte i vi ovu tehniku.

Šiva i Šakti su osnovi tantričke filozofije. Razlike među partnerima ne postoje i prihvatamo sebe onakve kakvi jesmo. Kroz srčane čakre moramo biti spremni da obožavamo drugo biće. Tantra je tamo gde se spajaju nebo i zemlja, tu je da nas nauči kako da na prirodan način transcedujemo naše energije. Ona nas usmerava na put kojim nas srce vodi, jer samo ono ima ključ za sve naše probleme.

Tantrička masaža

Da bi se izvela ova veština, osoba mora savladati osnovne principe meditacije. Kamasutra je učenje kojim prepoznajemo naše, i želje drugih. Tantra se služi masažom kako bi dve osobe mogle da se spoznaju putem dodira. Ona obožava telo i zalaže se za orgazmičko uživanje. Terapeut uz pomoć tantričke masaže ovladava energijom i sa njom stvara unutrašnje puteve za uzdizanje osobe ka višim nivoima orgazmičke percepcije. Kombinacije relaks masaže, sa stimulacijom erogenih zona, tantrički maser je dužan da svom klijentu pruži sveobuhvatan tretman, od optimalne sobne temperature, preko kvalitetnih prirodnih ulja, pa sve do posvećene i nežne masaže i psihološkog kontakta.

Tantrički seks

Zakonom tantre kroz seksualne odnose mi se pročišćavamo, međutim mnogi imaju pogrešan pristup tom činu zbog predrasuda, tabua ili sujete i to stvara određenu blokadu. Seks je naša primarna potreba i kao takav treba biti shvaćen bez obzira na pol, religiju, ili bilo kakva druga opredljenja i faktore. Ali tantra nije samo seks. Mi smo proizvod seksa i seksualna energija, ako je pravilno koristimo može da leči i transformiše. Tantrički orgazam može da traje satima, a dostupan je svakome ko vežba tantru, međutim, ovde je važna obostrana emocija.

-Vežbajte nedeljama davanje i primanje, ali bez upuštanja u telesnu intimizaciju. Na taj način osetićete vaše, ali i potrebe vašeg partnera. Dakle, ovde je sve dozvoljeno osim krajnjeg cilja.

-Sledeća je vežba da budete okrenuti licem partneru i gledajte se u oči, bez dodira, knotakta i razgovora. Ukladite disanje i osetite njegov dah na sebi.

-Naredna vežba je erotika bez dodira. Otvoreno govorite o svojim fantazijama, ne stidite se da zatražite i nešto drugačije, neobično. Budite maštoviti i hrabri. Ovo je vreme za istraživanje, eksperimentisanje i preuzimanje odgovornosti za sopstveno zadovoljstvo. I u ovoj vežbi sve je dozvoljeno osim dodira.

– Vežba – seks konačno. Sporiji seksualni odnos pomoći će muškarcu da kontroliše orgazam, a ženi da više uživa. Nastavite da se gledate u oči i primenite vežbe disanja i razgovor.

-Vežba kontole disanja. Umesto da ubrzano dišete pred orgazam, usporite disanje, time ćete osetiti neprocenjivo iskustvo nagona iz stomaka. Kada vi udahnete, partner treba da izdahne.

– Vežba odlaganja orgazma. Odložite ga jer će time biti intenzivniji. Odlaganje vrhunca poništava razlike između ženskog i muškog orgazma, spajajući tako partnere u ekstatično jedinstvo. Kada postanete majstor tantre, doživljavaćete simultane orgazme.

– Važno je da oboje ostanete opušteni kada nailazi vrhunac. Kad osetite da je orgazam blizu, usporite, duboko dišite.

Astro centar

Pozovite astologa ili maga i rešite životnu dilemu. Astro centar nudi sveobuhvatne usluge astrologije koje vam mogu pomoći da otkrijete ono što je u skladu

Read More »

ASTROLOGIJA, TAROT TUMAČENJE I NUMEROLOGIJA telefonom

(Direktan poziv dodirom na broj telefona)

SRBIJA

120 RSD

HRVATSKA

3,49 KN

4,78 KN

ŠVAJCARSKA

1,99 CHF

AUSTRIJA

1,55 EUR

NEMAČKA

0,79 €

mob. od operatera

BiH m:tel

1,4 KM

BiH BH Telekom

1,4 KM

ŠVEDSKA

7 SEK

Astro SMS

Nikada nije kasno da preuzmete stvar u svoje ruke i obratite se našem stručnom i profesionalnom astro timu za svoju ličnu astro prognozu!

Astrologija uživo

Astrologijom se jasnije sagledava pozicija u životu i životne okolnosti, što je neprocenljiva pomoć da se uspešnije funkcioniše.

Tarot online telefonom

Tarot otvaranje daje vrlo brz i jasan odgovor na konkretno postavljeno pitanje ili zamišljenu želju.

Natalne karte

Natalna karta je prikaz neba i rasporeda planeta i zvezda u trenutku našeg rođenja.

Numerologija

Vaš broj životnog puta je jedan od najuticajnijih numeroloških aspekata u okviru kompletne nauke o numerologiji.

Saznajte više o astrologiji kontaktiranjem astrologa koji će Vam pomoći da se uz razgovor, tarot i proricanje oslobodite štetne crne magije i unapredite Vaš život poznavanjem horoskopske karte.

ASTROLOZI - poziv do rešenja Vašeg problema

Saznajte šta Vas očekuje u budućnosti.

ASTROLOGIJA, TAROT TUMAČENJE I NUMEROLOGIJA

(Direktan poziv dodirom na broj telefona)

SRBIJA

120 RSD

HRVATSKA

3,49 KN

4,78 KN

ŠVAJCARSKA

1,99 CHF

AUSTRIJA

1,55 EUR

NEMAČKA

0,79 €

mob. od operatera

BiH m:tel

1,4 KM

BiH BH Telekom

1,4 KM

ŠVEDSKA

7 SEK