Astrofon21

Tajna je otkrivena!Kvalitet vašeg života definiše kvalitet vaše svesti/Kvantna harmonizacija….

Želeo bih da vas pitam jedno prosto pitanje. Razumevanje odgovora bi moglo da promeni vaš život zauvek. Razmislite o tome pažljivo. Onda nastavite da čitate.
Evo ga pitanje: Šta vam je najbitnije u vašem životu? Koji ste odgovor smislili? Zdravlje? Porodica? Razum? Posao? Sladoled? Moj odgovor na ovo pitanje je jednostavan. Svesnost. Bez svesnosti nemate nista. Ne možete voleti vašu suprugu ili decu, raditi ili piti kafu u kafiću. Za sve namere ili svrhe, bez svesti vi ne postojite. Svest nije vas um. Ako je vas um sijalica, onda je svest elektricitet koji je pali. Tup odraz svesti u vasem umu dovodi do konfuzije, nerazumevanja i velike patnje. Um koji sija svešću je smiren i koncentrisan. Pozitivno utiče na okolinu. Ako na svest gledate kao vašu “unutrašnju svetlost” bićete bliži razumevanju njenog vitalnog značaja.
Kvalitet vašeg života definiše kvalitet vaše svesti.
Bitno je da vaša svest bude budna. Zamislite da sedite pored prozora u sobi u kojoj je potpuni mrak. Zora je, sunce tek izlazi, svetlost tek počinje da ulazi u sobu, na podu vidite neki oblik koji vam nije jasan. Fascinantno. Malo po malo, soba postaje sve svetlija i svetlija. Oblik koji gledate vam postae sve jasniji i jasniji. Odjednom na vaše zaprepašćenje shvatate da je taj oblik ustvari zmija spemna da vas napadne. Skamenjeni ste, uplašeni da ako se pomerite da će vas zmija napasti. U vašem umu se stvaraju rane misli, kao “Da li je zmija otrovna? Ako se pomerim, da li će me napasti? Ako me ujede, kako ću naći pomoć?” Sedite i ne pomerate se, dok svetlost sve više prodire u sobu. Shvatate, da iz nekog vama nepoznatog razloga zmija nije još napala. Počinjete da se malo opuštate i bistrije razmišljate. Vaš um počinje da razvija mogućnosti izlaženja iz ove situacije, dok vaše telo i dalje stoji nepomično. Sunce je izaslo i prvi zraci sunca ulaze u sobu ispunjavajući je zlatnom svetlošću. Vi u trenutku shvatate da je ta zmija ustvari samo kanap. Osetili ste strah. Vaš um se zamrznuo, a onda razbistrio. Sve vreme, vaše telo je pumpalo hormone stresa u vašu krv spremajući vas za bitku. U tih nekoliko sekundi ste možda ostarili par meseci. Zašto? Odgovor je jednostavan, jer ste videli pretnju gde ona zapravo ne postoji.

Mrak u sobi možemo da uporedimo sa oštećenom svešću. Čiji je uzrok manjak kretanja, droga, alkohol dijeta ili bes, pohlepa, sve loše navike koje pomažu pogoršavanju naših sposobnosti da vidimo svet bez pretnji. Naši životi su puni raznih pretnji. Imamo finansijske zmije, poslovne zmije, porodične zmije. Čak i kad se vozimo na neko prijatno mesto, bioskop ili plažu, saobraćaj može da nam pokvari raspoloženje, podigne pritisak, čak nam se čini da ćemo da eksplodiramo. Naša generacija se može nazvati “borba ili let”, odnosno generacija koja traži zmije na svakom ćošku. Kako da promenimo te navike? Kako da uživamo u potpunosti, gledajući na te zmije kao na bezopasni kanap što one zapravo i jesu. Zašto? Jar postajemo svesniji. Svest je kao svetlost. Osvetljava emocije i um. Zatupljeni um i blatnjave emocije su ništa drugo nego loša svest. Naša opažanja su ispunjena našom svešću. Imajte na umu da čista svest nikad ne može biti pomućena zbog jednog konopca. Većinu vremena naš um je uključen na „auto pilota“. Konstantan razgovor u sebi je jako dobar primer odlutalog uma. Hiperaktivni um, koji je danas jako česta pojava i smatra se normalnom, neprestano troši našu energiju i stalno nas uvaljuje u probleme. Drugi simptomi su zabrinutost o budućnosti, razmišljanje o prošlosti, frustracije, bes, dosada, anksioznost i stahovi. Ovo su sve samo konopci koji liče na zmije. Zatupljena svest čini naš svet strašnim mestom. Svest je stalno prisutna, samo što mi na to ne obraćamo pažnju. Znam da to zvuči čudno, ali tako je. Konstantno smo okupirani stvarima, ljudima i mislima koje čine našu svakodnevnicu. Svesni smo tih stvari, ali da li smo svesni svesti? Ne često. Većina nas ne bi primetila svest čak ni kad bi nam prišla i rukovala se sa nama. To će se sve promeniti.

Ako ste zbunjeni u ovom trenutku, ne brinite. Ne morate razumeti svest da bi sve u vašem životu funkcionisalo. Naravno, bilo bi jako lepo imati neku predstavu o svesti, kako bi ste mogli drugima da objasnite kako mogu da se osećaju jako dobro za kratko vreme. Kao što ćete i vi uskoro doživeti. Izvodićete čuda i uživati, a čista svest će biti uobičajena pojava za vas kao što je i disanje. Ok, da li ste spremni za malo čitanja i učenja? Dobro.

Astro centar

Pozovite astologa ili maga i rešite životnu dilemu. Astro centar nudi sveobuhvatne usluge astrologije koje vam mogu pomoći da otkrijete ono što je u skladu

Read More »

ASTROLOGIJA, TAROT TUMAČENJE I NUMEROLOGIJA telefonom

(Direktan poziv dodirom na broj telefona)

SRBIJA

120 RSD

HRVATSKA

3,49 KN

4,78 KN

ŠVAJCARSKA

1,99 CHF

AUSTRIJA

1,55 EUR

NEMAČKA

0,79 €

mob. od operatera

BiH m:tel

1,4 KM

BiH BH Telekom

1,4 KM

ŠVEDSKA

7 SEK

Astro SMS

Nikada nije kasno da preuzmete stvar u svoje ruke i obratite se našem stručnom i profesionalnom astro timu za svoju ličnu astro prognozu!

Astrologija uživo

Astrologijom se jasnije sagledava pozicija u životu i životne okolnosti, što je neprocenljiva pomoć da se uspešnije funkcioniše.

Tarot online telefonom

Tarot otvaranje daje vrlo brz i jasan odgovor na konkretno postavljeno pitanje ili zamišljenu želju.

Natalne karte

Natalna karta je prikaz neba i rasporeda planeta i zvezda u trenutku našeg rođenja.

Numerologija

Vaš broj životnog puta je jedan od najuticajnijih numeroloških aspekata u okviru kompletne nauke o numerologiji.

Saznajte više o astrologiji kontaktiranjem astrologa koji će Vam pomoći da se uz razgovor, tarot i proricanje oslobodite štetne crne magije i unapredite Vaš život poznavanjem horoskopske karte.

ASTROLOZI - poziv do rešenja Vašeg problema

Saznajte šta Vas očekuje u budućnosti.

ASTROLOGIJA, TAROT TUMAČENJE I NUMEROLOGIJA

(Direktan poziv dodirom na broj telefona)

SRBIJA

120 RSD

HRVATSKA

3,49 KN

4,78 KN

ŠVAJCARSKA

1,99 CHF

AUSTRIJA

1,55 EUR

NEMAČKA

0,79 €

mob. od operatera

BiH m:tel

1,4 KM

BiH BH Telekom

1,4 KM

ŠVEDSKA

7 SEK