Astrofon21

Svi brojevi su mistični simboli kosmičke energije….Svi brojevi imaju određene vibracije ili frekvencije….

Svi brojevi su mistični simboli kosmičke energije. Svaki broj je povezan sa određenim nebeskih telom i pod uticajem je tih nebeskih tela. Ove nebeska tela emituju vibracije koje utiču na temperament i karakteristike. Broj je ključ za ponašanja i delovanja pojedinca, jer ima dobre i loše uticaje. Takođe, naše ime, datum rođenja i razni drugi faktori, ovde igraju važnu ulogu. Vedski filozofi koriste koncept magičnih kvadrata za stvaranje numeričke Yantre, za različite rituale. Na temelju drevnog znanja, moderna numerologija je evoluirala tokom 19. i početkom 20. veka. Zato je važno znati da brojevi igraju važnu ulogu. Svaka osoba ima jedinstvenu funkciju, jedino što je potrebna je da ima odgovarajuće životne smernice.

Svi brojevi imaju određene vibracije ili frekvencije. Poznato je da brojevi reflektuju kosmičku energiju, pa je tako svaki broj odraz energetskog obrasca. Brojevi nam takođe mogu pomoći da protumačimo karaktere ljudi do kojih nam je stalo.

Broj 1
Jedan nije najusamljeniji broj, ali je sigurno jedan od najsrećnijih. Broj jedan je simbol početaka. Budući da je broj jedan, broj koji je uvek na vrhu, on je simbol ostvarenja i dostignuća. Broj jedan je simbol Sunca, simbolizuje zdravlje, bogatstvo i sigurnost. Ovaj broj teži ka ostvarenju ciljeva i preduzimanju akcija.

Broj 2
Broj dva označava raznolikost. Egipćani su koristili broj dva za pravljenje različitih amajlija i rituala. Oni su verovali da sreća dolazi iznutra i ako čovek poseduje mudrost i znanje, da je onda zaista srećan. Dva je srećan broj u odnosima i označava snagu, uravnoteženost i partnerstvo.

Broj 3
Trojke su najsrećniji brojevi. To je sveti broj sa dozom mistike u svakoj kulturi. Uglavnom, trojke uzimaju moć dve sile, ujedinujići ih u jednu novu energiju. Tri može biti vaš srećan broj kada ga koristiti kao tačku fokusa, tj. namere. Trojka ima izvrsne kvalitete, kao što su strpljenje i verovanje, a uspeh dolazi upravo od tih kombinacija.

Broj 4
Značenje broja četiri temelji se na stabilizaciji energije. To je srećan broj, povezan je sa kućom i sigurnošću. Broj četiri se pripisuje božanstvu Horusu koji je, prema verovanju uvek daje zaštitu.

Broj 5
Pet je srećan broj u kineskoj tradiciji, jer po njihovom verovanju on označava zdravlje, bogatstvo, sreću, život, mir. Alhemičari i ezoteristi koristili su moć petokrake zvezde za zaštitu i dobro uravnoteženje energije u njihovom radu. Broj pet je sveobuhvatna energija. Pet je srećan broj za fizičko zdravlje i zaštitu.

Broj 6
Broj šest je povoljan u sferi ljubavi i odnosa. To je zato što je broj šest povezan sa planetom Venerom koja izaziva sklad i strast u našim partnerskim odnosima. Broj šest predstavlja i kartu ljubavnici u tarotu, što nam govori o uravnoteženim odnosima, kao i otvaranju i iskrenoj komunikaciji. Harmonija energije broja šest je idealna za nova partnerstva.

Broj 7
Broj sedam je povezan sa dostignućima. Ovaj broj takođe podstiče duhovni, psihički i intelektualni razvoj. To je broj mudrosti i razmišljanja. Sedam predstavlja vreme vezano za energiju i često signalizira povoljan period. Srećom se smatra ako u nekom danu vidite sedmicu na broju sobe, na registarskim tablicama ili slično. Ovaj broj povezan je sa duhovnim znanjima.

Broj 8
Broj osam je povezan sa ciklusima u prirodi. On predstavlja simbol beskonačnosti . Takođe označava da je sve beskonačno i prolazno, ono što je izgubio biće vraćeno, što je daleko i na kraju biće u blizini. On predstavlja energetsku savitljivost i značenje dobre sreće.

Broj 9
Devet je srećan broj zbog svoje povezanosti sa brojem tri. To je broj koji u sebi sadrži puno srećnih povrataka. To je broj integracije primarnog izvora. Broj devet je povezan sa inspiracijom i jedinstvenim smerom.

Astro centar

Pozovite astologa ili maga i rešite životnu dilemu. Astro centar nudi sveobuhvatne usluge astrologije koje vam mogu pomoći da otkrijete ono što je u skladu

Read More »

ASTROLOGIJA, TAROT TUMAČENJE I NUMEROLOGIJA telefonom

(Direktan poziv dodirom na broj telefona)

SRBIJA

120 RSD

HRVATSKA

0,46 EUR

0,63 EUR

ŠVAJCARSKA

1,99 CHF

AUSTRIJA

1,55 EUR

NEMAČKA

0,79 EUR

mob. od operatera

BiH m:tel

1,4 KM

BiH BH Telekom

1,4 KM

Astro SMS

Nikada nije kasno da preuzmete stvar u svoje ruke i obratite se našem stručnom i profesionalnom astro timu za svoju ličnu astro prognozu!

Astrologija uživo

Astrologijom se jasnije sagledava pozicija u životu i životne okolnosti, što je neprocenljiva pomoć da se uspešnije funkcioniše.

Tarot online telefonom

Tarot otvaranje daje vrlo brz i jasan odgovor na konkretno postavljeno pitanje ili zamišljenu želju.

Natalne karte

Natalna karta je prikaz neba i rasporeda planeta i zvezda u trenutku našeg rođenja.

Numerologija

Vaš broj životnog puta je jedan od najuticajnijih numeroloških aspekata u okviru kompletne nauke o numerologiji.

Saznajte više o astrologiji kontaktiranjem astrologa koji će Vam pomoći da se uz razgovor, tarot i proricanje oslobodite štetne crne magije i unapredite Vaš život poznavanjem horoskopske karte.

ASTROLOZI - poziv do rešenja Vašeg problema

Saznajte šta Vas očekuje u budućnosti.

ASTROLOGIJA, TAROT TUMAČENJE I NUMEROLOGIJA

(Direktan poziv dodirom na broj telefona)

SRBIJA

120 RSD

HRVATSKA

0,46 EUR

0,63 EUR

ŠVAJCARSKA

1,99 CHF

AUSTRIJA

1,55 EUR

NEMAČKA

0,79 €

mob. od operatera

BiH m:tel

1,4 KM

BiH BH Telekom

1,4 KM