Svećenik u uspravnom položaju-Tarot karta za 19.mart

Share on facebook
Facebook
Share on whatsapp
WhatsApp
Share on twitter
Twitter
Share on email
Email

Ova karta simbolizira duhovnost, vjeru, religiju, vjernika, duhovnu osobu, duhovnu zaštitu, moć vjere/molitve, mir, smirenost, savjest, svijest, olakšanje, ceremoniju, veselje, čvrsta uvjerenja, nekoga tko se drži čvrsto svojih stavova i uvjerenja, autoriteti- otac, učitelj, može predstavljati i organizacije i institucije, crkvu ili kapelu. Ova karta ukazuje na to da su vaše veze sa vjerom kojoj pripadate jake i treba ih njegovati u ispravnom (moralnom) obliku, danas biste trebali poslušati odgovor na vaše pitanje koji vam vaša duša pokušava reći. Karta svećenik simbolizira i duhovnu osobu ili vjersko lice u bukvalnom smislu riječi, može značiti i psihologa ili neku osobu koju vi smatrate ispravnom, moralnom i koja je za vas u duhovnom pogledu autoritet. U slučaju da imate problem koji vas duže vrijeme muči ne bi bilo loše da se obratite za pomoć-savjet. Ako imate problem na poslu može se pojaviti neka osoba visokog ranga, mudra ili ugledna koja će vam pomoći da poslovni problem riješite ili treba da razmislite o poslu koji je vezan za pomaganje drugima koji bi vas usrećio bez obzira na profit. Ova karta može označavati za neke i svečani čin, moguće da ćete biti pozvani na nečije vjenčanje ili krštenje. Danas je dan kada ćete se više posvetiti svom duhovnom životu ili će vam se kroz događaje nametnuti pitanja o vjeri, religiji, crkvi kao instituciji, opraštanju, čistoći u moralnom smislu, o sudbini. Negativnu energiju danas možete otkloniti pomoću svoje vjere i ako želite potražiti pomoć duhovne osobe. Dobar je dan za duhovna istraživanja i za razmišljanje o tome koliko radimo na sebi u duhovnom smislu. Ako ste duhovni učitelj danas je odličan dan za podučavanja, doći ćete do veće spoznaje. U svakom slučaju ova karta govori da se trebate okrenuti duhovnom životu i više pažnje posvetiti duhovnim nego materijalnim vrijednostima, isto tako možda trebate nekome nešto oprostiti a da toga niste ni svjesni! Danas učinite nešto za druge, postanite plemenitiji, više se bavite problemima drugih nego svojima, okrenite se pomaganju i ono će vas ispuniti!

ASTROLOGIJA, TAROT TUMAČENJE I NUMEROLOGIJA telefonom

(Direktan poziv dodirom na broj telefona)

SRBIJA

48 RSD

HRVATSKA

1,73 KN

2,96 KN

ŠVAJCARSKA

0,78 CHF

AUSTRIJA

1,08 €

NEMAČKA

0,49 €

1,19 €

BiH m:tel

1,4 KM

MAKEDONIJA

53,1 MKD

ŠVEDSKA

10 SEK

SLOVENIJA

1,16 €

CRNA GORA (fix)

1,01 €

Status Astrologa

Astrologija uživo

Astrologijom se jasnije sagledava pozicija u životu i životne okolnosti, što je neprocenljiva pomoć da se uspešnije funkcioniše.

Tarot online telefonom

Tarot otvaranje daje vrlo brz i jasan odgovor na konkretno postavljeno pitanje ili zamišljenu želju.

Natalne karte

Natalna karta je prikaz neba i rasporeda planeta i zvezda u trenutku našeg rođenja.

Numerologija

Vaš broj životnog puta je jedan od najuticajnijih numeroloških aspekata u okviru kompletne nauke o numerologiji.

Astro SMS

Nikada nije kasno da preuzmete stvar u svoje ruke i obratite se našem stručnom i profesionalnom astro timu za svoju ličnu astro prognozu!

ASTROLOZI - poziv do rešenja Vašeg problema

Igor Pavluković

Aleksandra Arizanović

Milana Kolarov

Marija Tarot

Saznajte šta Vas očekuje u budućnosti.

ASTROLOGIJA, TAROT TUMAČENJE I NUMEROLOGIJA telefonom

(Direktan poziv dodirom na broj telefona)

SRBIJA

48 RSD

HRVATSKA

1,73 KN

2,96 KN

ŠVAJCARSKA

0,78 CHF

AUSTRIJA

1,08 €

NEMAČKA

0,49 €

1,19 €

BiH m:tel

1,4 KM

MAKEDONIJA

53,1 MKD

ŠVEDSKA

10 SEK

SLOVENIJA

1,16 €

CRNA GORA (fix)

1,01 €