Svadba u obrnutom položaju-Tarot karta za 15.mart

Share on facebook
Facebook
Share on whatsapp
WhatsApp
Share on twitter
Twitter
Share on email
Email

Ova karta simbolizira svadbu, brak, gubitak nezavisnosti, ugovor, partnerstvo, preuzimanje obaveza i obećanja, posao preko partnera- partnerski posao, emotivnu vezu koja prerasta u nešto ozbiljnije- skora ženidba ili udaja, razmirice u braku. Karta se vezuje za riječi- dogovor, obaveza, ograničenje, ozbiljnost, integracija, muško i žensko sjedinjenje.
Danas dobro razmislite koja je vaša definicija braka, što on za vas znači i kakvog partnera tražite ili zapravo želite. Možete kroz svoju analizu doći do zaključka kako se ne nalazite u situaciji-odnosu koja vam odgovara i kako ste možda idealizirali svog partnera ili sam pojam braka. Za one koji su slobodni ova karta ukazuje da dobro preispitaju svoje motive vezane za ulazak u ozbiljniju vezu a kasnije i brak, moguće je da ne razmišljate u pravom smjeru. Danas nemojte “padati” na obećanja i slatkorječive izjave jer bi se moglo uspostaviti da ništa od toga nije istinito. Danas možete čuti vijest o nekom paru koji je pred rastavom ili se rastavio. U nekim slučajevima ova karta može označavati da ste sebe stavili na drugo mjesto- zanemarujete svoje potrebe zbog potreba svog partnera što nikako nije dobro! Otvoren razgovor bi svakako mogao pomoći ali budite spremni na to da je vrlo vjerovatno kako će druga strana pružati otpor! Budite spremni da partneru date do znanja u kojoj mjeri ste vezani za njega i što očekujete za uzvrat! U nekim slučajevima ova karta može označavati da niste sretni zbog nečega jer ste na neki način prisiljeni na brak ili na neku obavezu prema svom partneru ili da se trudite ostati u braku a već duže vrijeme osjećate kako vas ne zadovoljava takav odnos. Isto tako možete danas saznati od neke bliske osobe da se priča okolo o vašem odnosu tj. da dosta osoba intrigira kakav je on ili bi se neke osobe rado u njega umiješale što vam naravno neće biti drago za čuti, u svakom slučaju dobro razmislite ubuduće o tome kome se povjeravate! Slobodni- pazite se zavidne osobe koja bi vam mogla danas poremetiti planove, moguće da netko širi laži o vama kako bi vaš potencijalni ljubavni partner imao loše mišljenje o vama. Danas nije dobar dan za poslovne dogovore- razgovore o poslu i poslovnom partnerstvu jer bi se moglo uspostaviti da druga strana nije bila iskrena i da ćete vi biti ti koji ćete na kraju izvući deblji kraj.

ASTROLOGIJA, TAROT TUMAČENJE I NUMEROLOGIJA telefonom

(Direktan poziv dodirom na broj telefona)

SRBIJA

48 RSD

HRVATSKA

1,73 KN

2,96 KN

ŠVAJCARSKA

0,78 CHF

AUSTRIJA

1,08 €

NEMAČKA

0,49 €

1,19 €

BiH m:tel

1,4 KM

MAKEDONIJA

53,1 MKD

ŠVEDSKA

10 SEK

SLOVENIJA

1,16 €

CRNA GORA (fix)

1,01 €

Status Astrologa

Astrologija uživo

Astrologijom se jasnije sagledava pozicija u životu i životne okolnosti, što je neprocenljiva pomoć da se uspešnije funkcioniše.

Tarot online telefonom

Tarot otvaranje daje vrlo brz i jasan odgovor na konkretno postavljeno pitanje ili zamišljenu želju.

Natalne karte

Natalna karta je prikaz neba i rasporeda planeta i zvezda u trenutku našeg rođenja.

Numerologija

Vaš broj životnog puta je jedan od najuticajnijih numeroloških aspekata u okviru kompletne nauke o numerologiji.

Astro SMS

Nikada nije kasno da preuzmete stvar u svoje ruke i obratite se našem stručnom i profesionalnom astro timu za svoju ličnu astro prognozu!

ASTROLOZI - poziv do rešenja Vašeg problema

Igor Pavluković

Aleksandra Arizanović

Milana Kolarov

Marija Tarot

Saznajte šta Vas očekuje u budućnosti.

ASTROLOGIJA, TAROT TUMAČENJE I NUMEROLOGIJA telefonom

(Direktan poziv dodirom na broj telefona)

SRBIJA

48 RSD

HRVATSKA

1,73 KN

2,96 KN

ŠVAJCARSKA

0,78 CHF

AUSTRIJA

1,08 €

NEMAČKA

0,49 €

1,19 €

BiH m:tel

1,4 KM

MAKEDONIJA

53,1 MKD

ŠVEDSKA

10 SEK

SLOVENIJA

1,16 €

CRNA GORA (fix)

1,01 €