Astrofon21

SUNČEV znak ili PODZNAK u VODOLIJE-možda ćete dobiti izuzetnu inspiraciju za pisanje, nove ideje i neobične događaje u okolini….

Vodolija postaje smelija i spremniji da kre nekim novim putem kroz život. Menja ideje, ubeđenja i biće ono što je, govoriće ono što misli, bićete reformator i inicijator pozitivnih događaja. Imaće velikog uticaja na druge, na kolege, ljubavnog partnera, donosiće važne odluke koje se tiču i nje lično i njenog statusa u društvu i njene porodice. Moguće je preseljenje u drugu državu ili grad.
Nekom će doneti nov auto, kompjuter, a nekom iznenadna putovanja, kraća. Ukoliko se bavite trgovinom ili preprodajom nekih tehničkih stvari, možete biti sigurni da će Vam se posao ubrzati. Ukoliko hoćete ili možete, dobro bi bilo da iskoristite internet kao sredstvo reklamiranja. Ukoliko hoćete da uvedete neke novine u reklamiranje ili neki novi proizvod, ponovite se u tehničkom smislu, sad je vreme za to.
Kada vam Uran prolazi kroz 3. kuću, možda ćete dobiti izuzetnu inspiraciju za pisanje, nove ideje i neobične događaje u okolini. Moguć je manji sukob sa braćom i sestrama (ako ih imate), kao i neplanirana putovanja.
Moguće je da će vas zaintrigirati učenje astrologije ili pak pisanje knjige o njoj. U slučaju da vam natalni horoskop to pokazuje, vodite računa o ponašanju u saobraćaju, specijalno da bez veće potrebe ne prelazite ograničenje brzine, i isto tako, vodite računa o prednosti na raskrsnicama.
Ova faza može da inicira promene u vašem konceptu komunikacije. Rutinski odnosi sa ljudima biće manje–više restruktuisani. Naglasak će biti stavljen na vašu bližu okolinu i vi ćete se možda preseliti i morati na naučite da se slažete sa ljudima u novom okruženju. U to vreme verovatno ćete to videti kao teret. Pokušajte da usmerite vašu pažnju na šanse i razmišljajte o “novim tapetama” kao o jednoj interesantnoj promeni tempa. Možda niste nikada razmišljali da sve počnete ispočetka, ali mogli bi se zagrejati za tu ideju, i što se više toga dešava, to će vaš intelekt biti više stimulisan. Na kraju tunela naći ćete novi pogled na život, koji će biti fleksibilniji nego stari pogled na život. Proučavanje astrologije moglo bi da podstakne ovaj razvoj.

Astro centar

Pozovite astologa ili maga i rešite životnu dilemu. Astro centar nudi sveobuhvatne usluge astrologije koje vam mogu pomoći da otkrijete ono što je u skladu

Read More »

ASTROLOGIJA, TAROT TUMAČENJE I NUMEROLOGIJA telefonom

(Direktan poziv dodirom na broj telefona)

SRBIJA

120 RSD

HRVATSKA

0,46 EUR

0,63 EUR

ŠVAJCARSKA

1,99 CHF

AUSTRIJA

1,55 EUR

NEMAČKA

0,79 EUR

mob. od operatera

BiH m:tel

1,4 KM

BiH BH Telekom

1,4 KM

Astro SMS

Nikada nije kasno da preuzmete stvar u svoje ruke i obratite se našem stručnom i profesionalnom astro timu za svoju ličnu astro prognozu!

Astrologija uživo

Astrologijom se jasnije sagledava pozicija u životu i životne okolnosti, što je neprocenljiva pomoć da se uspešnije funkcioniše.

Tarot online telefonom

Tarot otvaranje daje vrlo brz i jasan odgovor na konkretno postavljeno pitanje ili zamišljenu želju.

Natalne karte

Natalna karta je prikaz neba i rasporeda planeta i zvezda u trenutku našeg rođenja.

Numerologija

Vaš broj životnog puta je jedan od najuticajnijih numeroloških aspekata u okviru kompletne nauke o numerologiji.

Saznajte više o astrologiji kontaktiranjem astrologa koji će Vam pomoći da se uz razgovor, tarot i proricanje oslobodite štetne crne magije i unapredite Vaš život poznavanjem horoskopske karte.

ASTROLOZI - poziv do rešenja Vašeg problema

Saznajte šta Vas očekuje u budućnosti.

ASTROLOGIJA, TAROT TUMAČENJE I NUMEROLOGIJA

(Direktan poziv dodirom na broj telefona)

SRBIJA

120 RSD

HRVATSKA

0,46 EUR

0,63 EUR

ŠVAJCARSKA

1,99 CHF

AUSTRIJA

1,55 EUR

NEMAČKA

0,79 €

mob. od operatera

BiH m:tel

1,4 KM

BiH BH Telekom

1,4 KM