Astrofon21

SUNČEV znak ili PODZNAK u ŠKORPIONU-budite sigurni da su vaše želje realne!

Donosi nestabilne poslove, one koji se nalaze preko veze, preko prijatelja ili interneta. Iznenadne prilike mogu biti dobre za posao, zato iskoristite višegodišnji period tranzita Urana kroz šesto polje. Neki ljudi neće osetiti ovaj period ukoliko nemaju stabilan posao, jer će im generalno biti dobro od honorarnih poslova. A da bi ovaj period bio manje stresan, nadjite način da postanete privatnik. Ovde se svaki autoritet kruni, dolazi do sukoba, sem ako radite sa nekim ko Vam je prijatelj. Idite kod lekara i odradite sve provere, od stresa može doći do bolesti. Uzimajte vitamine i pokušajte da vodite uredan život. Dobitak ku’nog ljubimca i promena lekara su moguće.
Ovaj znak dobija priliku da napravi zaokret na poslovnom planu i da započnete neki nov posao a ako je mlada da nađe dobar posao u kome će doći do izražaja njena originalnost.Može biti previše zahtevna u partnerskih odnosima, može očekivati od saradnika nemoguće. Teško će bitio bilo kome da je prati, ići će ispred svog vremena, tražiće način kako da izrazi svoju kreativnost.Treba da pripazi na zdravlje.
Kada vam Uran prolazi kroz 6. kućii, lako je moguće da promenite radno mesto, bilo zbog otkaza (daleko bilo!) bilo zbog isplatnijeg i sigurnijeg zaposlenje. Na starom poslu ste, verovatno, već po malo nervozni i vama vlada neka tenzija. Sve to može iskomlikovati i mogući problem sa zdravljem zbog napetosti i stresa.
Kažu da onaj znak kroz koji Uran prolazi može ukazati koji će deo tela biti pogođen. Međutin, ako je zdravlje u natalu dobro, Uranovi aspekti se ne moraju loše odraziti na njega. Lako je moguće da napravite neke neočekivane inovacije u poslu, kao i pojava novih ideja, što vam može doneti i lepu materijalnu korist. Dobro za osobe koje se bave poslom u simbolici Urana – u to spadaju astrolozi, rad na kompjuteru, piloti ili neko drugo neobično zanimanje.
Ovaj tranzit je o restrukturisanju vaše profesionalne situacije. Ao ste nezadovoljni sa poslom koji radite da bi zaradili za život, sada ćete biti u sistuacoji da izvršite neke fundamentalne promene. Posebno, diktatorsko ponašanje vašeg šefa neće biti mirno prihvatano, pa je u ovoj fazi moguć prelazak na neko novo radno mesto. Možda neće biti nužno da promenite vaše radno mesto, možda će vam biti dozvoljeno da pokažete više slobode u organizaciji posla koji već radite. Ako ste sebe učinili nezamenljivim na poslu, tako da vaš šef ne može bez vas, on ili ona neće vas tako lako pustiti da odete, već će verovatno imati razumevanja za bila šta što vi kritikujete. Samo, budite sigurni da su vaše želje realne. Ako osećate preterano umornim i vaša buntovnička priroda ne učini ništa više osim ispunjavanja dužnosti prema samom sebi, to bi mogao biti znak neprikladsnog egoizma. Ovokvo ponašanje moglo bi da vam prouzrokuje neku bolest, što je takođe predmet šeste kuće.

Astro centar

Pozovite astologa ili maga i rešite životnu dilemu. Astro centar nudi sveobuhvatne usluge astrologije koje vam mogu pomoći da otkrijete ono što je u skladu

Read More »

ASTROLOGIJA, TAROT TUMAČENJE I NUMEROLOGIJA telefonom

(Direktan poziv dodirom na broj telefona)

SRBIJA

120 RSD

HRVATSKA

0,46 EUR

0,63 EUR

ŠVAJCARSKA

1,99 CHF

AUSTRIJA

1,55 EUR

NEMAČKA

0,79 EUR

mob. od operatera

BiH m:tel

1,4 KM

BiH BH Telekom

1,4 KM

Astro SMS

Nikada nije kasno da preuzmete stvar u svoje ruke i obratite se našem stručnom i profesionalnom astro timu za svoju ličnu astro prognozu!

Astrologija uživo

Astrologijom se jasnije sagledava pozicija u životu i životne okolnosti, što je neprocenljiva pomoć da se uspešnije funkcioniše.

Tarot online telefonom

Tarot otvaranje daje vrlo brz i jasan odgovor na konkretno postavljeno pitanje ili zamišljenu želju.

Natalne karte

Natalna karta je prikaz neba i rasporeda planeta i zvezda u trenutku našeg rođenja.

Numerologija

Vaš broj životnog puta je jedan od najuticajnijih numeroloških aspekata u okviru kompletne nauke o numerologiji.

Saznajte više o astrologiji kontaktiranjem astrologa koji će Vam pomoći da se uz razgovor, tarot i proricanje oslobodite štetne crne magije i unapredite Vaš život poznavanjem horoskopske karte.

ASTROLOZI - poziv do rešenja Vašeg problema

Saznajte šta Vas očekuje u budućnosti.

ASTROLOGIJA, TAROT TUMAČENJE I NUMEROLOGIJA

(Direktan poziv dodirom na broj telefona)

SRBIJA

120 RSD

HRVATSKA

0,46 EUR

0,63 EUR

ŠVAJCARSKA

1,99 CHF

AUSTRIJA

1,55 EUR

NEMAČKA

0,79 €

mob. od operatera

BiH m:tel

1,4 KM

BiH BH Telekom

1,4 KM