Astrofon21

SUNČEV znak ili PODZNAK u OVNU-novi pogled na život predstavlja jedan konstruktivan napredak….

Konačno ste se odlučili da promenite neke stvari kod sebe, bilo da je to odeća, stil, boja kose. Želite da se usavršavate i postajete društveniji. Dosta Vam u nekim poslovima i ličnoj promociji ili popularnosti može pomoći internet kao uranovsko sredstvo. Ukoliko ste planirali da započnete vežbanje, novi način ishrane, sad je pravi trenutak. Iznenadićete sami sebe svojom inventivnošću.
Što je stariji to će biti skloniji da se ponaša buntovno. Sve neostvarene želje, snovi, planovi sada mogu da se realizuju. Otvara se Pandorina kutija i Ovan spoznaje sebe kao nekoga ko mora da učini ono što želi, u ljubavi je smeo kao i uvek, ovog puta smeliji, direktniji. Mladi Ovnovi ulaze u vanbračne veze, pokreću društvene tokove i reforme.
Kako prelazi preko ascendenta, Uran vam donosi nove ideje, ekscentrično ponašanje, promene u životu, menjanje karaktera, razvitak intuicije ili učenje astrologije. Žarko želite samostalnost i postajete sve veći invidualista, a ponekad se može javiti i egocentričnost, ali i lukavost i genijalnost.
Skloni ste ka brzom donošenju odluka i impulsivnosti, tako da se ponekad istrčite kad baš nije potrebno ni preporučljivo.
Mogući su vam manji problemi u braku, jer tada Uran pravi opoziciju u odnosu na 7. kuću, i jer je to period naglih dešavanja, a česte i životnih promena iz korena. U skladu sa ostalim elementima natalne karte, sve vam se pokreće ili nagore ili nabolje. Sve ovo se odnosi i na prolaz kroz 1. kuću, ali kako se Uran odmiče od vrha, njegovi uticaji postaju slabiji.
Dok Uran tranzitira preko Ascendenta rađaju se ličnosti moderne vizije i pogleda na život. Pogled je uprt u vasionu kojoj duša i um hrle. Um je opijen intuitivnim i uzvišenim spoznajama o svemiru i čoveku. U ovom periodu čovek se rešava na radikalne promene svog dosadašnjeg života i svako sledi svoju sudbinu, otkrivajući njene namere.
Uran će ostati u ovoj kući oko sedam godina. Pošto on uđe u prvu kuću, moglo bi da dođe do izvesne pometnje u vašem životu. To nije samo zbog spoljašnje situacije, već ćete osetiti želju da promenite sebe; promene mogu biti spoljašnje, kao što je jedan novi stil života, ili unutrašnje – odbacivanje ranijeg ponašanja kojeg ste odlučili da popravite. To se neće dogoditi preko noći, ipak iznenadne promene u vašem životu mogu da ostave nepovratan trajan utisak. Trebalo bi da obratite pažnju da ovaj razvoj ostane razumljiv i vama i drugim ljudima u vašem životu. Ovo će osigurati da vaš novi pogled na život predstavlja jedan konstruktivan napredak.

Astro centar

Pozovite astologa ili maga i rešite životnu dilemu. Astro centar nudi sveobuhvatne usluge astrologije koje vam mogu pomoći da otkrijete ono što je u skladu

Read More »

ASTROLOGIJA, TAROT TUMAČENJE I NUMEROLOGIJA telefonom

(Direktan poziv dodirom na broj telefona)

SRBIJA

120 RSD

HRVATSKA

0,46 EUR

0,63 EUR

ŠVAJCARSKA

1,99 CHF

AUSTRIJA

1,55 EUR

NEMAČKA

0,79 EUR

mob. od operatera

BiH m:tel

1,4 KM

BiH BH Telekom

1,4 KM

Astro SMS

Nikada nije kasno da preuzmete stvar u svoje ruke i obratite se našem stručnom i profesionalnom astro timu za svoju ličnu astro prognozu!

Astrologija uživo

Astrologijom se jasnije sagledava pozicija u životu i životne okolnosti, što je neprocenljiva pomoć da se uspešnije funkcioniše.

Tarot online telefonom

Tarot otvaranje daje vrlo brz i jasan odgovor na konkretno postavljeno pitanje ili zamišljenu želju.

Natalne karte

Natalna karta je prikaz neba i rasporeda planeta i zvezda u trenutku našeg rođenja.

Numerologija

Vaš broj životnog puta je jedan od najuticajnijih numeroloških aspekata u okviru kompletne nauke o numerologiji.

Saznajte više o astrologiji kontaktiranjem astrologa koji će Vam pomoći da se uz razgovor, tarot i proricanje oslobodite štetne crne magije i unapredite Vaš život poznavanjem horoskopske karte.

ASTROLOZI - poziv do rešenja Vašeg problema

Saznajte šta Vas očekuje u budućnosti.

ASTROLOGIJA, TAROT TUMAČENJE I NUMEROLOGIJA

(Direktan poziv dodirom na broj telefona)

SRBIJA

120 RSD

HRVATSKA

0,46 EUR

0,63 EUR

ŠVAJCARSKA

1,99 CHF

AUSTRIJA

1,55 EUR

NEMAČKA

0,79 €

mob. od operatera

BiH m:tel

1,4 KM

BiH BH Telekom

1,4 KM