Astrofon21

SUNČEV znak ili PODZNAK u LAVU-Ubrzaće se dešavanja na fakultetu, u vezi ispita i učenja….

Uran nema velikog uticaja na Lava pa može biti previše nestrpljiv ili previše spor da bi shvatio šta se oko njega dešava. Mnogi će proširiti saradnju sa strancima, otići za inostranstvo, ući u drugu vezu ili brak a neki od njih u paralelnu vezu, strasti će biti jake pa će mnogi Lavovi biti preterano „divlji”, neobuzdani i smeli.Sledi uspeh u nauci i sportu.
Ubrzaće se dešavanja na fakultetu, u vezi ispita i učenja uopšte, možda počnete da učite neki novi jezik. Moguće je vadjenje nove lične karte ili pasoša. Iznenadna putovanja u inostranstvo. Stres zbog fakulteta, inostranstva, stranaca ili neostvarivanja neke ideje ili velikog plana.
Kada Uran prolazi kroz vašu 9. kuću, moguć vam je iznenadni odlazak u inostranstvo, i to, verovatno, avionom. Na tom putu ćete možda imati neka nova i neobična iskustva sa strancima.
Ako pohađate neku školu ili fakultet, ili ste na nekoj obuci ili kursu, moguć je stres koga prouzrokuje ili uspeh ili neuspeh, sve zavisi od predispozicija u natalu.

Izgleda da vam se javlja volja za učenjem astrologije, a uz to ide i težnja ka duhovnom životu.
Ova kuća se brine o razvoju sopstvene životne filozofije. Važno je da se istrenirate da mislite fleksibilno jer će Uran izmeniti vaš pogled na svet. Što pre uspete da integrišete nova sagledavanja u svoj život, to će lakše biti da izvučete prave zaključke. Uran se uvek bori protiv stagnacije mišljenja, želeli vi to ili ne, i uvek će pobediti, čak i da ste toliko visoko razvijeni da vam nova iskustva nisu ni potrebna. Ako je takav slučaj, vi sigurno više ne bi ni živeli na planeti Zemlji.
Za vreme trajanja ovog tranzita, mogli bi iznenada krenuti u drugo mesto, možda čak i u drugu zemlju. Bliži ili dugi putevi bi vam mogli odrediti život. Ako želite da naučite više o astrologiji i sličnim temama sad je vreme da poradite na tome i krenete sa izučavanjem istih. Intelektualna stimulacija koju primate za vreme ovog tranzita je određena da primite i odgovarajuće refleksije.

Astro centar

Pozovite astologa ili maga i rešite životnu dilemu. Astro centar nudi sveobuhvatne usluge astrologije koje vam mogu pomoći da otkrijete ono što je u skladu

Read More »

ASTROLOGIJA, TAROT TUMAČENJE I NUMEROLOGIJA telefonom

(Direktan poziv dodirom na broj telefona)

SRBIJA

120 RSD

HRVATSKA

0,46 EUR

0,63 EUR

ŠVAJCARSKA

1,99 CHF

AUSTRIJA

1,55 EUR

NEMAČKA

0,79 EUR

mob. od operatera

BiH m:tel

1,4 KM

BiH BH Telekom

1,4 KM

Astro SMS

Nikada nije kasno da preuzmete stvar u svoje ruke i obratite se našem stručnom i profesionalnom astro timu za svoju ličnu astro prognozu!

Astrologija uživo

Astrologijom se jasnije sagledava pozicija u životu i životne okolnosti, što je neprocenljiva pomoć da se uspešnije funkcioniše.

Tarot online telefonom

Tarot otvaranje daje vrlo brz i jasan odgovor na konkretno postavljeno pitanje ili zamišljenu želju.

Natalne karte

Natalna karta je prikaz neba i rasporeda planeta i zvezda u trenutku našeg rođenja.

Numerologija

Vaš broj životnog puta je jedan od najuticajnijih numeroloških aspekata u okviru kompletne nauke o numerologiji.

Saznajte više o astrologiji kontaktiranjem astrologa koji će Vam pomoći da se uz razgovor, tarot i proricanje oslobodite štetne crne magije i unapredite Vaš život poznavanjem horoskopske karte.

ASTROLOZI - poziv do rešenja Vašeg problema

Saznajte šta Vas očekuje u budućnosti.

ASTROLOGIJA, TAROT TUMAČENJE I NUMEROLOGIJA

(Direktan poziv dodirom na broj telefona)

SRBIJA

120 RSD

HRVATSKA

0,46 EUR

0,63 EUR

ŠVAJCARSKA

1,99 CHF

AUSTRIJA

1,55 EUR

NEMAČKA

0,79 €

mob. od operatera

BiH m:tel

1,4 KM

BiH BH Telekom

1,4 KM