Astrofon21

SUNČEV znak ili PODZNAK u JARCU-Možda ćete se morati preseliti i formirati dom u nekom drugom mestu!

Ako je ikada želelo da budete ono što nije, da prizna ono što nikome nije priznao, da uradi ono što mu je oduvek bio san a nije se usuđivao – uradiće to. Ako treba da se preseli, da se razvede, da uđe u strastvenu vezu, da nađete novo radno mesto, sve je moguće. Tok njegovog života zavisi od njegove smelosti i shvatanja da sve prolazi pa i šanse koje mu život pruža.
Donosi promene i stres u kući. Moguća je selidba ili prodaja stana. Menja se odnos prema roditeljima, a roditelji i deca grade više prijateljski, nego tradicionalni odnos. Previše slobode u ophodjenju jednih i drugih. Stres u kući je izvestan, ako i kupovina novih tehničkih aparata i renoviranje kuće. Uglavnom se ovakve stvari dešavaju posle brzih dogovora, jer svi traže promene u kući.
Prolazeći kroz 4. kuću Uran vam može priuštiti preseljenje u novi stan, promenu mesta boravka ili odlasku u inostranstvo. Sve to može biti posledica problema u kući ili neki sukob mišljenja sa roditeljima. Tada je moguće da u kući vlada tenzija i svaki čas može doći do nekih neprijatnosti. Tada vama zavlada žela da ne budete u kući. To vam sve povećava potrebu za slobodnim životom, i obično, i počinjete da živite sami.
Proverite vodovodne i gasne instalacije (ako ih imate), kao i električne instalacije, za svaki slučaj. Najmanje jednom godišnje to neka vam uradi ovlašćena osoba, ako vi to ne znate.
U ovom periodu, uprkos svim promenama kroz koje prolazite, vi ćete razviti veliki interes u pronalaženju sigurnog utočišta gde ćete moći da doživite toplinu. Događaji će sada služiti da stave novo svetlo na vaš dom i na kontakte sa roditeljima. Možda ćete se morati preseliti i formirati dom u nekom drugom mestu ili će vaši odnosi sa roditeljima dobiti drugi kvalitet. Možda ćete poželeti da budete nezavisni i dobiti priliku za važne promene, stavljajući vaš novi koncept života u praksu.Čak ako u početku teško prihvatite reforme u vašoj neposrednoj sredini, jasno je da će Uran napadati okorele strukture. Nakon što protekne neko vreme, vi ćete ceniti sve ono što vam se dogodilo.

Astro centar

Pozovite astologa ili maga i rešite životnu dilemu. Astro centar nudi sveobuhvatne usluge astrologije koje vam mogu pomoći da otkrijete ono što je u skladu

Read More »

ASTROLOGIJA, TAROT TUMAČENJE I NUMEROLOGIJA telefonom

(Direktan poziv dodirom na broj telefona)

SRBIJA

120 RSD

HRVATSKA

0,46 EUR

0,63 EUR

ŠVAJCARSKA

1,99 CHF

AUSTRIJA

1,55 EUR

NEMAČKA

0,79 EUR

mob. od operatera

BiH m:tel

1,4 KM

BiH BH Telekom

1,4 KM

Astro SMS

Nikada nije kasno da preuzmete stvar u svoje ruke i obratite se našem stručnom i profesionalnom astro timu za svoju ličnu astro prognozu!

Astrologija uživo

Astrologijom se jasnije sagledava pozicija u životu i životne okolnosti, što je neprocenljiva pomoć da se uspešnije funkcioniše.

Tarot online telefonom

Tarot otvaranje daje vrlo brz i jasan odgovor na konkretno postavljeno pitanje ili zamišljenu želju.

Natalne karte

Natalna karta je prikaz neba i rasporeda planeta i zvezda u trenutku našeg rođenja.

Numerologija

Vaš broj životnog puta je jedan od najuticajnijih numeroloških aspekata u okviru kompletne nauke o numerologiji.

Saznajte više o astrologiji kontaktiranjem astrologa koji će Vam pomoći da se uz razgovor, tarot i proricanje oslobodite štetne crne magije i unapredite Vaš život poznavanjem horoskopske karte.

ASTROLOZI - poziv do rešenja Vašeg problema

Saznajte šta Vas očekuje u budućnosti.

ASTROLOGIJA, TAROT TUMAČENJE I NUMEROLOGIJA

(Direktan poziv dodirom na broj telefona)

SRBIJA

120 RSD

HRVATSKA

0,46 EUR

0,63 EUR

ŠVAJCARSKA

1,99 CHF

AUSTRIJA

1,55 EUR

NEMAČKA

0,79 €

mob. od operatera

BiH m:tel

1,4 KM

BiH BH Telekom

1,4 KM