Astrofon21

Sunčev znak ili ASC (podznak) VAGA-Povoljno vreme za selidbu, proširenje doma, kupoprodaju nekretnine……

Ako imate SUNCE ili ASC (podznak) u VAGI
Prolazak Jupitera kroz zodijački znak Vage smatra se za vas veoma povoljnim, jer vas tada prati sreća i može se reći da je odličan period za ekspanziju svake vrste. Zdravstveno stanje je dobro, a ako ste i bili bolesni, ovo je period ozdravljenja. Zbog svega toga puni ste optimizma i mislite da sve možete uraditi.
Ovaj period, takođe, pospešuje gojaznost, a moguć je i odlazak u inostranstvo. Dobar je period za upis na fakultet ili uspešne studije, podršku profesora. Lako je moguće da u ovom periodu vam bude početak duhovnog života, buđenje spiritualnog rada ili poznanstva sa bogatim i uticajnim ljudima, kontakti sa strancima.
Ovo je odličan period i trebate ga iskoristiti, budući da se ponavlja tek svake dvanaeste godine.
Jupiter kao najveći dobročinitelj i telo sa apsolutno najboljim astralnim uticajem. Sada vam donosi prilike za radikalnu finansijsku ekspanziju i promenu svih životnih uslova na bolje. To je period u kome se novac zarađuje, a bogatstvo smeši. Zdravlje mora biti dobro, duša je snažna, a vi sa mnogo više optimizma posmatrate svet, otvaraju se i daleki putevi, kontakti sa inostranstvom, unutrašnji mir i poznanstva sa visokim uglednim ljudima, strancima i slično.
Za razliku od godine koja je za vama sada ćete biti mnogo više okrenuti stvaranju lične sreće, sve naučeno ranije sada ćete primenjivati na nivou svakodnevnog života što daruje osećaj da je ovo vreme za lični rast. Uspeh u nastojanjima da ispitate vaše sposobnosti osigurava temelj za dalji razvoj. Ovaj tranzit je takođe pogodan za promenu fizičkog izgleda, što može da vodi i konačnom rešavanju hroničnih zdravstvenih tegoba, ali je prisutan rizik od prepuštanja užicima i uvećanju telesne mase.
Uočavaćete češće nego ranije da vam se sreća smeši na svakom koraku, sa lakoćom pridobijate poverenje drugih i izuzetno ste cenjeni zbog vaših sposobnosti da ozbiljno shvatite njihove probleme i potrebe.

Drage Vage mnogo toga ste naučile tokom prethodnih godina. Vreme je da se opustite i uživate.
Kako je Jupiter prirodni vladar vaše kuće poslovanja teme ekspanzije se prvenstveno ogledaju u promeni radnog ambijenta, kolektivu koji je oplemenjen ili su uslovi rada jednostavno takvi da vam donose više udobnosti i zadovoljstva. Moguće su prilike za poslovno usavršavanje i to će sada pod novim okolnostima biti najzad lagano za realizaciju, uz delegiranje i podršku od strane saradnika i kolektiva. Dnevna rutina je sada nešto ležernija, nema više one užasne napetosti i pritiska koji su vas mučili tokom ranijih godina. Osećate da ste slobodni i u stanju da se nosite sa svim situacijama, sigurniji ste, srećniji, radost je najzad zakoračila i u vaš dom.
Povoljno vreme za selidbu, proširenje doma, kupoprodaju nekretnine.
Pored toga puno zadovoljstva će vam donositi učenje i čitanje, ove aktivnosti su za vas od izuzetnog značaja jer vam pomažu da smirenije i jasnije oblikujete svoje odluke. Nema više pritiska i nedostatka vremena, nigde ne kasnite, opuštenost i udobnost zameniti su osećaj tenzije koji vas je dugo pratio. Otvoreniji ste i za promene nego ranije, sa pozitivnim stavom i izuzetnom lakoćom prihvatate neke nove elemente svakodnevice. U periodu do kraja 2017. imaćete više prilike nego obično da uživate u kratkim putovanjima, a odnosi sa rodbinom će vam doneti mnogo zadovoljstva.
Ukoliko do sada niste imali dovoljno vremena ili organizaciju dnevnih obaveza koja je omogućila da uživate u begu od svakodnevnih obaveza sada budite spremni da se radujete tim malim dragocenim trenucima sreće.
Optimizam i pozitivan stav vaši su pratioci tokom ovog intervala, stoga ćete uz smešak zvezda veoma lako rešavati i naizgled komplikovane medjuljudske odnose.

Astro centar

Pozovite astologa ili maga i rešite životnu dilemu. Astro centar nudi sveobuhvatne usluge astrologije koje vam mogu pomoći da otkrijete ono što je u skladu

Read More »

ASTROLOGIJA, TAROT TUMAČENJE I NUMEROLOGIJA telefonom

(Direktan poziv dodirom na broj telefona)

SRBIJA

120 RSD

HRVATSKA

0,46 EUR

0,63 EUR

ŠVAJCARSKA

1,99 CHF

AUSTRIJA

1,55 EUR

NEMAČKA

0,79 EUR

mob. od operatera

BiH m:tel

1,4 KM

BiH BH Telekom

1,4 KM

Astro SMS

Nikada nije kasno da preuzmete stvar u svoje ruke i obratite se našem stručnom i profesionalnom astro timu za svoju ličnu astro prognozu!

Astrologija uživo

Astrologijom se jasnije sagledava pozicija u životu i životne okolnosti, što je neprocenljiva pomoć da se uspešnije funkcioniše.

Tarot online telefonom

Tarot otvaranje daje vrlo brz i jasan odgovor na konkretno postavljeno pitanje ili zamišljenu želju.

Natalne karte

Natalna karta je prikaz neba i rasporeda planeta i zvezda u trenutku našeg rođenja.

Numerologija

Vaš broj životnog puta je jedan od najuticajnijih numeroloških aspekata u okviru kompletne nauke o numerologiji.

Saznajte više o astrologiji kontaktiranjem astrologa koji će Vam pomoći da se uz razgovor, tarot i proricanje oslobodite štetne crne magije i unapredite Vaš život poznavanjem horoskopske karte.

ASTROLOZI - poziv do rešenja Vašeg problema

Saznajte šta Vas očekuje u budućnosti.

ASTROLOGIJA, TAROT TUMAČENJE I NUMEROLOGIJA

(Direktan poziv dodirom na broj telefona)

SRBIJA

120 RSD

HRVATSKA

0,46 EUR

0,63 EUR

ŠVAJCARSKA

1,99 CHF

AUSTRIJA

1,55 EUR

NEMAČKA

0,79 €

mob. od operatera

BiH m:tel

1,4 KM

BiH BH Telekom

1,4 KM