Astrofon21

Sunce trigon Uran -Sunce predstavlja vitalnost i ličnu sposobnost da kreiramo sopstveni identitet!

Ukoliko je u njemu aktivan segment od 1° do 4° stepeni BIKA, Lava, Device, Škorpiona, JARCA ili Vodolije energije ovog tranzitnog aspekta će biti veoma značajne za vas.

Zapravo svi ćemo osetiti efekte Sunčevog trigona sa Uranom, svako u oblasti kojima ove dve planete vladaju u vašoj natalnoj karti (kuće natalnog horoskopa čiji su vrhovi u znacima Lava i Vodolije, kuća natalnog horoskopa u kojoj je pozicioniran aktivan trigon 2° Jarac/Bik). Jeste li nekada imali intutivnu spoznaju koja je vodila ka dubljem i jasnijem razumevanju ličnih potreba? Svaki put kada se pojavi ovaj bljesak znamo da je u pitanju neki od Uranovih tranzita.

Sunce predstavlja vitalnost i ličnu sposobnost da kreiramo sopstveni identitet, a uz Urana je uvek prisutna potreba za izražavanjem originalnosti. Kada harmonično (trigonom) spajamo i kombinujemo ova dva koncepta naša potreba je da budemo vidjeni kao individue koje poseduju izuzetnu originalnost.

Obzirom da su Sunce i Rx Uran tranzitiraju zemljanim znacima (JARAC i BIK) danas je savršen dan za analizu onoga što zaista želite za sebe u budućnosti. Dobićete veoma inspirativne uvide tokom aktivnosti ovog aspekta. Pored toga, obzirom da Sunce vlada profesijom i vokacijom možete se zainteresovati za novu oblast u okviru koje biste mogli realizovati veoma uspešnu karijeru. Maksimalno iskoristite harmoničnu energiju ovog tranzita i pronadjite pravi način da izrazite svoju pravu prirodu.
Mnoštvo neobičnih ideja izranja pod ovim tranzitom. Vaša intuicija je jaka i osećate da će se nešto neobično dogoditi. Uranove okolnosti su uvek nepredvidjene i neobične stoga budite spremni na iznenadjenja. Vaš nekonvencionalan prisup je visoko ocenjen i ljudi uživaju u vašem društvu.
Danas provedite što više vremena napolju i učinite nešto sasvim suprotno svakodnevnom, uobičajenom, jer ste željni promene. Pozitivne i neočekivane aktivnosti su začin vašeg života, a moto današnjeg tranzita neka bude FLEKSIBILNOST.

Ovaj tranzit nagoveštava da je pravo vreme za ubiranje plodova genijalnih, inventivnih i kreativnih aktivnosti. To je ujedno i prilika da raskinete sve okove robovanja predrasudama, neznanju, strahovima i verovanjima koja sputavaju vaše napredovanje. Životne okolnosti će ispratiti vaš ritam – u meri u kojoj se trudite da zadobijete slobodu bauk nemaštine iščezava, a mentalne i fizičke aktivnosti donose sve više rezultata. Sada imate priliku da na tren iskusite prednost višeg nivoa razumevanja, a težnja reformama doneće bolje raspoloženje i novi talas optimizma.
Odlično vreme za sklapanje novih prijateljstava i proširivanje kruga prijatelja.

Astro centar

Pozovite astologa ili maga i rešite životnu dilemu. Astro centar nudi sveobuhvatne usluge astrologije koje vam mogu pomoći da otkrijete ono što je u skladu

Read More »

ASTROLOGIJA, TAROT TUMAČENJE I NUMEROLOGIJA telefonom

(Direktan poziv dodirom na broj telefona)

SRBIJA

120 RSD

HRVATSKA

3,49 KN

4,78 KN

ŠVAJCARSKA

1,99 CHF

AUSTRIJA

1,55 EUR

NEMAČKA

0,79 €

mob. od operatera

BiH m:tel

1,4 KM

BiH BH Telekom

1,4 KM

ŠVEDSKA

7 SEK

Astro SMS

Nikada nije kasno da preuzmete stvar u svoje ruke i obratite se našem stručnom i profesionalnom astro timu za svoju ličnu astro prognozu!

Astrologija uživo

Astrologijom se jasnije sagledava pozicija u životu i životne okolnosti, što je neprocenljiva pomoć da se uspešnije funkcioniše.

Tarot online telefonom

Tarot otvaranje daje vrlo brz i jasan odgovor na konkretno postavljeno pitanje ili zamišljenu želju.

Natalne karte

Natalna karta je prikaz neba i rasporeda planeta i zvezda u trenutku našeg rođenja.

Numerologija

Vaš broj životnog puta je jedan od najuticajnijih numeroloških aspekata u okviru kompletne nauke o numerologiji.

Saznajte više o astrologiji kontaktiranjem astrologa koji će Vam pomoći da se uz razgovor, tarot i proricanje oslobodite štetne crne magije i unapredite Vaš život poznavanjem horoskopske karte.

ASTROLOZI - poziv do rešenja Vašeg problema

Saznajte šta Vas očekuje u budućnosti.

ASTROLOGIJA, TAROT TUMAČENJE I NUMEROLOGIJA

(Direktan poziv dodirom na broj telefona)

SRBIJA

120 RSD

HRVATSKA

3,49 KN

4,78 KN

ŠVAJCARSKA

1,99 CHF

AUSTRIJA

1,55 EUR

NEMAČKA

0,79 €

mob. od operatera

BiH m:tel

1,4 KM

BiH BH Telekom

1,4 KM

ŠVEDSKA

7 SEK