Astrofon21

Sunce trigon Rx Jupiter-U duhovnoj sferi ukazuje se mogućnost za ovladavanjem okolnostima i sudbinom, i to u skladu sa svešću!

Zaista malo šta negativno možemo reći za ovaj aspekt, zapravo sve teškoće koje doživljavate tokom ovog teškog perioda olakšaće povoljen okolnosti koje nosi Sunce u trigonu sa Rx Jupiterom.
Sunce odražava individualni identitet stoga je danas povoljno raditi na sebi, a Jupiter daje mogućnost ekspanzije planeti sa kojom je u povoljnom aspektu. Posvetite ovaj dan promišljanju ličnih potreba, tražite li možda bolji posao, ili žudite za ljubavlju, možda priželjkujete bolje finansijske prilive? Jupiter donosi dobru sreću i povoljne okolnosti, i često će obezbediti inspiraciju koja je neophodna za bolju budućnost. Nakon toga preduzmite akciju i krenite ka svojim ciljevima! Ova planetarna postavka je odlična za nova iskustva, za putovanja i odmore ili jednostavno za užitak i zabavu. Tokom današnjeg i sutrašnjeg dana uživajte! Uočićete da je dovoljno samo da se fokusiramo na ono što želimo da poboljšamo i naše želje će biti uslišene. Dobro zdravlje, borba za vlast i posedovanje, priznanje, uspeh u razgovorima (sa pretpostavljenima i vlastima), društvenost, radost, zadovoljstvo, manji poklon

Zgrabite svoj natalni horoskop (ili uradite vašu natalnu kartu). Ukoliko ima ličnih tačaka ili planeta u zemljanim znacima (BIK, Devica, JARAC), a posebno ukoliko su BIK, Lav, Strelac JARAC ili Ribe vaš Sunčev ili Ascendentalni znak energija ovog tranzita će se odnositi na vas lično.

U ovom periodu ovaj tranzit predstavlja najpovoljniji mogući uticaj za osobe sa snažno postavljenim Jupiterom u svom horoskopu. Pod ovim aspektom nastupaju najbolje moguće prilike za ekspanziju. Uticaj je povoljan za ulaganja ili finansijske špekulacije, za dobiti i napredovanje na poslovnom planu, postizanje uspeha u društvu. Veze i udruživanja do kojih dođe za vreme ovog uticaja biće dugotrajne i blagotvorne. Ovaj tranzit predstavlja povoljnu životnu priliku koju je potrebno iskoristiti.
U duhovnoj sferi ukazuje se mogućnost za ovladavanjem okolnostima i sudbinom, i to u skladu sa svešću. U ovom periodu se odlično osećate i na svet gledate sa mnogo optimizma. Sve što budete radili biće uspešno. Kao i sa ostalim Jupiterovim aspektima dogadjaji će se koncentrisati oko ekspanzije u svakom pogledu. U ovom mometnu želite sigurno nesto posebno uraditi ili sanjate o nekom sasvim egzotičnom mestu. Danas ste mekog srca i milostivi, ali ujedno i arogantni te delujete previše spontano. Inspirišete najbolje osobine kod ljudi bez imalo poteškoća.

Astro centar

Pozovite astologa ili maga i rešite životnu dilemu. Astro centar nudi sveobuhvatne usluge astrologije koje vam mogu pomoći da otkrijete ono što je u skladu

Read More »

ASTROLOGIJA, TAROT TUMAČENJE I NUMEROLOGIJA telefonom

(Direktan poziv dodirom na broj telefona)

SRBIJA

120 RSD

HRVATSKA

3,49 KN

4,78 KN

ŠVAJCARSKA

1,99 CHF

AUSTRIJA

1,55 EUR

NEMAČKA

0,79 €

mob. od operatera

BiH m:tel

1,4 KM

BiH BH Telekom

1,4 KM

ŠVEDSKA

7 SEK

Astro SMS

Nikada nije kasno da preuzmete stvar u svoje ruke i obratite se našem stručnom i profesionalnom astro timu za svoju ličnu astro prognozu!

Astrologija uživo

Astrologijom se jasnije sagledava pozicija u životu i životne okolnosti, što je neprocenljiva pomoć da se uspešnije funkcioniše.

Tarot online telefonom

Tarot otvaranje daje vrlo brz i jasan odgovor na konkretno postavljeno pitanje ili zamišljenu želju.

Natalne karte

Natalna karta je prikaz neba i rasporeda planeta i zvezda u trenutku našeg rođenja.

Numerologija

Vaš broj životnog puta je jedan od najuticajnijih numeroloških aspekata u okviru kompletne nauke o numerologiji.

Saznajte više o astrologiji kontaktiranjem astrologa koji će Vam pomoći da se uz razgovor, tarot i proricanje oslobodite štetne crne magije i unapredite Vaš život poznavanjem horoskopske karte.

ASTROLOZI - poziv do rešenja Vašeg problema

Saznajte šta Vas očekuje u budućnosti.

ASTROLOGIJA, TAROT TUMAČENJE I NUMEROLOGIJA

(Direktan poziv dodirom na broj telefona)

SRBIJA

120 RSD

HRVATSKA

3,49 KN

4,78 KN

ŠVAJCARSKA

1,99 CHF

AUSTRIJA

1,55 EUR

NEMAČKA

0,79 €

mob. od operatera

BiH m:tel

1,4 KM

BiH BH Telekom

1,4 KM

ŠVEDSKA

7 SEK