Astrofon21

Sunce sekstil Saturn-Pruža vam se sjajna prilika da izrazite svoj talenat lidera i da preuzmete odgovornije zadatke i obaveze!

Ukoliko ima ličnih tačaka ili planeta na 29° Ovna, Raka, Vage, Škorpiona, JARCA ili RIBA, a posebno ukoliko su LAV, ŠKORPION ili RIBE vaš Sunčev ili Ascendentalni znak energija ovog tranzita će se odnositi na Vas lično.

Sekstil Sunca i Saturna ukazuje na značaj usmeravanja pažnje na jasno definisanje životnih ciljeva čime kreirate strategiju kojom možete izuzetno efikasno iskoristiti svaku životnu šansu. Samodisciplina i naglašena sposobnost za organizaciju, upornost pri sprovodjenju planiranih aktivnosti. Metodični ste, sistematični i napredujete zahvaljujući vrednosm radu i istrajnosti. Nadredjeni uočavaju vaše napore i spremni su da nagrade vaš naporan rad – to je sada sasvim sigurno. Ovo je aspekt koji donosi konstruktivnu ambiciju, strpljenje, praktične uvide i znatno zreliji pristup problemima.

Ovo je značajan dan za sigurno napredovanje ka planiranim ciljevima. Preuzimate znatno odgovorniji stav u svim oblastima života, od poslovnih tema do partnerskih i porodičnih odnosa. Pruža vam se sjajna prilika da izrazite svoj talenat lidera i da preuzmete odgovornije zadatke i obaveze, a obzirom da ste izdržljiviji i spremniji da istrajete možete očekivati dobre rezultate i pohvale za svoj rad. Ovaj tranzit se povezuje sa uspehom, ali zapravo je samo jedan u nizu neophodnih koraka ka postizanju dugoročnih ciljeva.

Ukoliko vam je potreban savet poslušajte stariju osobu muškog pola. Ovo je interval generalne stabilnosti u vašem životu, a nizak nivo stresa pružiće vam priliku da se posvetite poslu i zadacima koji su vam izuzetno važni. Polako ali sigurno poboljšavate i svoje šanse za zaradu i proverene investicije, a svoje aktivnosti uskladjujete sa konzervativnijim dugoročnim prilikama za ulaganja. Odnosi sa starijim osobama muškog pola u krugu porodice sada su u fazi jačanja i podrazumeva se uzajamno poštovanje.

Ukoliko u natalnom horoskopu imate sekstil Sunca i Saturna sada ćete imati priliku da se izrazite kroz uloge lidera, preuzimajući veće odgovornosti i ozbiljnije poslovne zadatke.

Astro centar

Pozovite astologa ili maga i rešite životnu dilemu. Astro centar nudi sveobuhvatne usluge astrologije koje vam mogu pomoći da otkrijete ono što je u skladu

Read More »

ASTROLOGIJA, TAROT TUMAČENJE I NUMEROLOGIJA telefonom

(Direktan poziv dodirom na broj telefona)

SRBIJA

120 RSD

HRVATSKA

0,46 EUR

0,63 EUR

ŠVAJCARSKA

1,99 CHF

AUSTRIJA

1,55 EUR

NEMAČKA

0,79 EUR

mob. od operatera

BiH m:tel

1,4 KM

BiH BH Telekom

1,4 KM

Astro SMS

Nikada nije kasno da preuzmete stvar u svoje ruke i obratite se našem stručnom i profesionalnom astro timu za svoju ličnu astro prognozu!

Astrologija uživo

Astrologijom se jasnije sagledava pozicija u životu i životne okolnosti, što je neprocenljiva pomoć da se uspešnije funkcioniše.

Tarot online telefonom

Tarot otvaranje daje vrlo brz i jasan odgovor na konkretno postavljeno pitanje ili zamišljenu želju.

Natalne karte

Natalna karta je prikaz neba i rasporeda planeta i zvezda u trenutku našeg rođenja.

Numerologija

Vaš broj životnog puta je jedan od najuticajnijih numeroloških aspekata u okviru kompletne nauke o numerologiji.

Saznajte više o astrologiji kontaktiranjem astrologa koji će Vam pomoći da se uz razgovor, tarot i proricanje oslobodite štetne crne magije i unapredite Vaš život poznavanjem horoskopske karte.

ASTROLOZI - poziv do rešenja Vašeg problema

Saznajte šta Vas očekuje u budućnosti.

ASTROLOGIJA, TAROT TUMAČENJE I NUMEROLOGIJA

(Direktan poziv dodirom na broj telefona)

SRBIJA

120 RSD

HRVATSKA

0,46 EUR

0,63 EUR

ŠVAJCARSKA

1,99 CHF

AUSTRIJA

1,55 EUR

NEMAČKA

0,79 €

mob. od operatera

BiH m:tel

1,4 KM

BiH BH Telekom

1,4 KM