Astrofon21

Sunce opozicija Uran-Nepredvidljivi ste, težite iznenadjenjima i privlače vas izazovi….

Sunce na 4° Škorpiona je danas u opoziciji sa Rx Uranom na 4° Bika, a ovaj neprijatan tranzit po prvi put će za narednih 7 godina aktivirati osu fiksnih znakova (BIK, Lav, ŠKORPION, Vodolija) od 00° do 08°. Tačnije, od 16.05.2018. Uran će narednih 7 godina tranzitirati kroz zodijački znak Bika, unoseći elemente promene svima koji u svom natalnom horoskopu imaju lične planete ili uglove u FIKSNIM zodijačkim znaima (Bik, Lav, Škorpion, Vodolija).

Ovaj finalni relativno negativni tranzit mogao bi delovati vrlo stimulativno na vas tako što bi vam mogao omogućiti bolji uvid u tokove, i pomogao vam da se lakše prilagodite novonastalim okolnostima.

Nepredvidljivi ste, težite iznenadjenjima i privlače vas izazovi. Nemate strpljenja za sugestije i savete drugih, odlično se osećate jer delate samostalno. Sklonost neuobičajenom ponašanju je oečkivana, kao i svaka neočekivana reakcija, ipak očekujte i da se dogadjaji ne odvijajuna željeni način.
Iznenadne prepreke za ostvarenje poslovnih planova, i čudna reakcija nadredjenih ipak može doneti uspeh ukoliko usaglasite svoje aktivnosti sa novonastalom situacijom. Svaki čudesan dogadjaj posmatrajte isključivo kao izazov koji će doneti novo iskustvo. Izbegavajte boemske skupove i egocentrične govornike jer impulsivnost može prouzrokovati konflikte.

Pred nama su dani sa pojačanim efektom opozicije Sunca i Urana. Sam Uran u sebi nosi sve elemente iznenadjenja i neočekivanog razvoja situacija. Stoga, dok ova planeta tranzitira kvadrat sa Suncem izuzetno je značajno da uzmemo u obzir sve praktične elemente života na koje može da se odrazi. Ukoliko niste spremni za promenu Uranov aspekt će podsetiti da životne situacije nisu tako jednostavno i logično predvidive, stavljajući pred vas par težih zadataka kako biste razmotrili neke nove neobične situacije.
Stoga tokom narednih dana posvetite pažnju razmatranju životnih oblasti koje ste tokom dužeg perioda zapustili i ignorisali – bilo da priželjkujete da su obnovljene i osnažene ili žudite za inspiracijom kako biste im se posvetili. Samo spoznajući sve komponente možete biti tek donekle sigurni da ste u stanju da ovladate haosom koji Uran povremeno unese, očekujući spremnost da prihvatite promene, i priznajući više nego pasivno prepuštanje izazovnim okolnostima.

Astro centar

Pozovite astologa ili maga i rešite životnu dilemu. Astro centar nudi sveobuhvatne usluge astrologije koje vam mogu pomoći da otkrijete ono što je u skladu

Read More »

ASTROLOGIJA, TAROT TUMAČENJE I NUMEROLOGIJA telefonom

(Direktan poziv dodirom na broj telefona)

SRBIJA

120 RSD

HRVATSKA

3,49 KN

4,78 KN

ŠVAJCARSKA

1,99 CHF

AUSTRIJA

1,55 EUR

NEMAČKA

0,79 €

mob. od operatera

BiH m:tel

1,4 KM

BiH BH Telekom

1,4 KM

ŠVEDSKA

7 SEK

Astro SMS

Nikada nije kasno da preuzmete stvar u svoje ruke i obratite se našem stručnom i profesionalnom astro timu za svoju ličnu astro prognozu!

Astrologija uživo

Astrologijom se jasnije sagledava pozicija u životu i životne okolnosti, što je neprocenljiva pomoć da se uspešnije funkcioniše.

Tarot online telefonom

Tarot otvaranje daje vrlo brz i jasan odgovor na konkretno postavljeno pitanje ili zamišljenu želju.

Natalne karte

Natalna karta je prikaz neba i rasporeda planeta i zvezda u trenutku našeg rođenja.

Numerologija

Vaš broj životnog puta je jedan od najuticajnijih numeroloških aspekata u okviru kompletne nauke o numerologiji.

Saznajte više o astrologiji kontaktiranjem astrologa koji će Vam pomoći da se uz razgovor, tarot i proricanje oslobodite štetne crne magije i unapredite Vaš život poznavanjem horoskopske karte.

ASTROLOZI - poziv do rešenja Vašeg problema

Saznajte šta Vas očekuje u budućnosti.

ASTROLOGIJA, TAROT TUMAČENJE I NUMEROLOGIJA

(Direktan poziv dodirom na broj telefona)

SRBIJA

120 RSD

HRVATSKA

3,49 KN

4,78 KN

ŠVAJCARSKA

1,99 CHF

AUSTRIJA

1,55 EUR

NEMAČKA

0,79 €

mob. od operatera

BiH m:tel

1,4 KM

BiH BH Telekom

1,4 KM

ŠVEDSKA

7 SEK