Astrofon21

Sunce opozicija Rx Jupiter-Pažljivo preuzimajte odgovornosti i poslova, i budite sistematični u radu!

Ukoliko ima planeta u sektoru od 20° do 25° Ovna, RAKA, Vage, JARCA, a posebno ukoliko su Lav, Strelac, Ribe ili JARAC Vaš sunčev ili Ascendentalni znak energija ovog tranzitnog aspekta će se odnositi na vas lično.

Ipak, svi ćemo svedočiti efekte ovog tranzitnog aspekta u oblastima koje su u ličnom horoskopu pod vladavinom grupe KARDINALNIH ZNAKOVA.
Aspekti koje čine ova dva benefika, Sunce i Jupiter, su najčešće pozitivni. Obzirom da i Sunce i Jupiter vladaju vatrenim znacima aktivatori su samopouzdanja, optimizma a sve što dotaknete danas će se pretvoriti u zlato. Uočavate li nalet vedrine i radosti, entuzijazam na visokom nivou, i izgleda kao da ništa ne može da poremeti vaše sjajno raspoloženje. Ovo je sjajan osećaj i i svima je potrebno da se napune pozitivnom energijom s vremena na vreme.

Obzirom da je danas u pitanju opozicija Sunca u znaku Raka i Jupitera u znaku Jarca, te su oba u pozicijama slabog klvaliteta, jedna od stvari o kojima biste trebali voditi računa je potreba da ostanete sa obe noge na zemlji. Ni Sunce ni Jupiter u ovom slučaju ne vladaju materijalnom sferom, prisutno je prepuštanje okolnostima, a realna pitanja koja nameće svakodnevica kao što su računi, odgovornosti i obaveze najradije bi bili potisnute teme.

Preterivanje je sigurno jedan od najvećih problema ovog aspekta. Možete se pronaći u situaciji u kojoj trošite previše novca, prepuštate se uživanju u preobilnim obrocima, i ponašate se raskalašno. Pažljivo preuzimajte odgovornosti i poslova, i budite sistematični u radu jer su mogući veliki previdi koji mogu dugoročno da se odraze na poslovanje. Zadržite spokoj i umerenost u svemu kako biste izbegli zdravstvene i lične probleme. Akcenat možete staviti na zabavu i planiranje ili početak putovanja u inostranstvo. Ovo je idealno vreme za potpisivanje ugovora i učenje.

Posvetite danas nekoliko časova opuštanju i uživanju, prepustite se naletu pozitivne energije, ali se ipak potrudite da ostanete čvrsto na zemlji.

Astro centar

Pozovite astologa ili maga i rešite životnu dilemu. Astro centar nudi sveobuhvatne usluge astrologije koje vam mogu pomoći da otkrijete ono što je u skladu

Read More »

ASTROLOGIJA, TAROT TUMAČENJE I NUMEROLOGIJA telefonom

(Direktan poziv dodirom na broj telefona)

SRBIJA

120 RSD

HRVATSKA

3,49 KN

4,78 KN

ŠVAJCARSKA

1,99 CHF

AUSTRIJA

1,55 EUR

NEMAČKA

0,79 €

mob. od operatera

BiH m:tel

1,4 KM

BiH BH Telekom

1,4 KM

ŠVEDSKA

7 SEK

Astro SMS

Nikada nije kasno da preuzmete stvar u svoje ruke i obratite se našem stručnom i profesionalnom astro timu za svoju ličnu astro prognozu!

Astrologija uživo

Astrologijom se jasnije sagledava pozicija u životu i životne okolnosti, što je neprocenljiva pomoć da se uspešnije funkcioniše.

Tarot online telefonom

Tarot otvaranje daje vrlo brz i jasan odgovor na konkretno postavljeno pitanje ili zamišljenu želju.

Natalne karte

Natalna karta je prikaz neba i rasporeda planeta i zvezda u trenutku našeg rođenja.

Numerologija

Vaš broj životnog puta je jedan od najuticajnijih numeroloških aspekata u okviru kompletne nauke o numerologiji.

Saznajte više o astrologiji kontaktiranjem astrologa koji će Vam pomoći da se uz razgovor, tarot i proricanje oslobodite štetne crne magije i unapredite Vaš život poznavanjem horoskopske karte.

ASTROLOZI - poziv do rešenja Vašeg problema

Saznajte šta Vas očekuje u budućnosti.

ASTROLOGIJA, TAROT TUMAČENJE I NUMEROLOGIJA

(Direktan poziv dodirom na broj telefona)

SRBIJA

120 RSD

HRVATSKA

3,49 KN

4,78 KN

ŠVAJCARSKA

1,99 CHF

AUSTRIJA

1,55 EUR

NEMAČKA

0,79 €

mob. od operatera

BiH m:tel

1,4 KM

BiH BH Telekom

1,4 KM

ŠVEDSKA

7 SEK