Astrofon21

Sunce kvadrat Uran-Iznenadne prepreke za ostvarenje planova, manje nazadovanje, iznenadan nesklad u ljubavnom životu!

Ukoliko ima ličnih tačaka ili planeta u segmentima od 00° do 3° BIKA, Lava, Škorpiona, VODOLIJE, a posebno ukoliko su Bik, Lav ili Vodolija vaš Sunčev ili Ascendentalni znak energija ovog tranzita će se odnositi na vas lično.

Dnevni kvadrat Sunca i Urana donosi opasnosti od iznenadnih i drastičnih nazadovanja ili teških razočarenja. Iritiraju vas kolege. Planirajte neobičnu rutinu, a višak energije utrošite mudro. Iznenadjenja su na pomolu – iako će se na prvi pogled činiti da unose nemir i frustraciju današnji dogadjaji pomažu vaš razvoj. Shvatite ih kao izazov, priliku da naučite nešto novo. Umerite svoje izlive ekscentrizma, izbegavajte boemski pristup društvenom segmentu, vaša jedinstvenost će biti na udaru kritike, stoga nemojte privlačiti previše pažnje na sebe. Budite oprezni jer impulsivni postupci mogu izazvati nezgode.

Iznenadne prepreke za ostvarenje planova, manje nazadovanje, iznenadan nesklad u ljubavnom životu. Ovaj tranzit najavljujeperiod u kojem su vaše duševne osobine podvrgnute proveri čvrstine i postojanosti. Mogu nastupiti iznenadna i neočekivana, drastična nazadovanja ili teška razočarenja. Strepnje i uznemirenost iscrpljuju um, a nervi su krajnje napeti, čak do granice neuračunljivosti i ogorčenja. Vaš odnos sa okolinom obojen je kritikama, suprotnim gledištima i neslaganjima. Da bi se s uspehom prebrodio ovaj period, neophodno je potrebno unutrašnje opuštanje, strpljenje, pribranost, tolerancija i vera. U ovo doba treba izbegavati neumerene akcije ili prenagljene poteze – uvek najpre treba još jednom proveriti dokaze, pre no što se neko gledište iskaže glasno. Trebalo bi da neprestano gajite široko razumevanje za tuđe greške, jer onaj ko rado osuđuje uvek i sam jednom dolazi pred sudiju.

Dnevna motivacija za rad može da poprimi neuobičajen tok, zbog neočekivanog izbijanja konflikata i nesposobnosti prihvatanja promena. Spoznajete predmet davne žudnje koji ste dugo ignorisali kako biste održavali dobru dnevnu rutinu. Ako mislite da se ponuda prijatelja da u ovom periodu uradi nešto neuobičajeno ne uklapa u vaš uobičajeni način delovanja, razmislite ponovo pre nego što je odbijete, jer vi u sebi imate jaku želju da prekinete sa svim konvencijama. Imajte na umu da je tranzitni kvadrat Sunca i Uran taj koji razvija fleksibilnost, i ne dozvolite da dnevni dogadjaji prouzrokuju izvesno iritantne reakcije.

Astro centar

Pozovite astologa ili maga i rešite životnu dilemu. Astro centar nudi sveobuhvatne usluge astrologije koje vam mogu pomoći da otkrijete ono što je u skladu

Read More »

ASTROLOGIJA, TAROT TUMAČENJE I NUMEROLOGIJA telefonom

(Direktan poziv dodirom na broj telefona)

SRBIJA

120 RSD

HRVATSKA

3,49 KN

4,78 KN

ŠVAJCARSKA

1,99 CHF

AUSTRIJA

1,55 EUR

NEMAČKA

0,79 €

mob. od operatera

BiH m:tel

1,4 KM

BiH BH Telekom

1,4 KM

ŠVEDSKA

7 SEK

Astro SMS

Nikada nije kasno da preuzmete stvar u svoje ruke i obratite se našem stručnom i profesionalnom astro timu za svoju ličnu astro prognozu!

Astrologija uživo

Astrologijom se jasnije sagledava pozicija u životu i životne okolnosti, što je neprocenljiva pomoć da se uspešnije funkcioniše.

Tarot online telefonom

Tarot otvaranje daje vrlo brz i jasan odgovor na konkretno postavljeno pitanje ili zamišljenu želju.

Natalne karte

Natalna karta je prikaz neba i rasporeda planeta i zvezda u trenutku našeg rođenja.

Numerologija

Vaš broj životnog puta je jedan od najuticajnijih numeroloških aspekata u okviru kompletne nauke o numerologiji.

Saznajte više o astrologiji kontaktiranjem astrologa koji će Vam pomoći da se uz razgovor, tarot i proricanje oslobodite štetne crne magije i unapredite Vaš život poznavanjem horoskopske karte.

ASTROLOZI - poziv do rešenja Vašeg problema

Saznajte šta Vas očekuje u budućnosti.

ASTROLOGIJA, TAROT TUMAČENJE I NUMEROLOGIJA

(Direktan poziv dodirom na broj telefona)

SRBIJA

120 RSD

HRVATSKA

3,49 KN

4,78 KN

ŠVAJCARSKA

1,99 CHF

AUSTRIJA

1,55 EUR

NEMAČKA

0,79 €

mob. od operatera

BiH m:tel

1,4 KM

BiH BH Telekom

1,4 KM

ŠVEDSKA

7 SEK