Astrofon21

Sunce kvadrat Saturn-Uskladite poimanje dužnosti sa shvatanjima o ličnim vrednostima!

Ukoliko ima ličnih tačaka ili planeta u segmentu od 00° do 3° BIKA, Lava, Škorpiona, VODOLIJE, a posebno ukoliko su Bik, Lav, Jarac ili Vodolija vaš Sunčev ili Ascendentalni znak energija ovog tranzita će se odnositi na vas lično.
Predstojeći tranzit može se odraziti povoljno na grupu VAZDUŠNIH (1° Blizanci, Vaga, Vodolija) znakova, stoga mudro koristite ovaj dan ukoliko su u vašem natalnom horoskopu aktivni trigoni ličnih planeta u navedenim segmentima zodijačkih znakova.

Energetski nivoi nisu tako visoki kako mogu biti i bilo bi bolje da ostanete kod svoje kuće danas. Možda bi to bilo najbolje, jer okolnosti mogu izazvati konflikte kojim u ovom momentu niste dorasli. Skloni ste da kritikujete, što vas ne čini posebno popularnim među kolegama, a niti kod šefova. Može biti opasno da uzimate svoju situaciju previše ozbiljno i tako previdite da uzmete u razmatranje i prava ljudi koji su oko vas. Ovo je ozbiljan problem koji vi možete zaobići ako držite stisnute zube i vežbate samodisciplinu.

Uskladite poimanje dužnosti sa shvatanjima o ličnim vrednostima. Dakle, pravo vreme da se život uskladi sa aktuelnim uslovima i okolinom. Primetićete da će vaši napori ili zahtevi biti podvrgnuti strogoj proveri i vrednovanju od strane vaših kolega, prijatelja ili suparnika, te da će vam pretpostavljeni strogo odmeriti vrednost. Ovo vreme nije pogodno za bilo kakve promene, osim ako nisu zaista apsolutno neophodne. Treba da budete veoma obazrivi u davanju obećanja, jer ćete kasnije uvideti da ih je mnogo teže ispuniti nego što ste u tom trenutku pretpostavljali. Ovo je i loš trenutak za preuzimanje obaveze bilo koje vrste, pošto se priroda života ogleda pre u kontrakciji nego u ekspanziji, a sa životnim prilikama i vitalnošću je sličan slučaj. Ovaj aspekt se često negativno odražava i na zdravlje, usled nedostatka vitalnosti ili preterane iscrpljenosti. Bolest koju na sebe navučete u ovo doba ispoljavaće tendenciju prelaska u hronično oboljenje. U ovom periodu treba da posvetite posebnu pažnju kontrolisanju i odmeravanju svog unutrašnjeg stava prema okolini, pošto je zastupljena i prisutna sklonost ka preteranoj strogosti, kritičnosti ili neadekvatnom vrednovanju situacije ili svojih kolega.

Astro centar

Pozovite astologa ili maga i rešite životnu dilemu. Astro centar nudi sveobuhvatne usluge astrologije koje vam mogu pomoći da otkrijete ono što je u skladu

Read More »

ASTROLOGIJA, TAROT TUMAČENJE I NUMEROLOGIJA telefonom

(Direktan poziv dodirom na broj telefona)

SRBIJA

120 RSD

HRVATSKA

3,49 KN

4,78 KN

ŠVAJCARSKA

1,99 CHF

AUSTRIJA

1,55 EUR

NEMAČKA

0,79 €

mob. od operatera

BiH m:tel

1,4 KM

BiH BH Telekom

1,4 KM

ŠVEDSKA

7 SEK

Astro SMS

Nikada nije kasno da preuzmete stvar u svoje ruke i obratite se našem stručnom i profesionalnom astro timu za svoju ličnu astro prognozu!

Astrologija uživo

Astrologijom se jasnije sagledava pozicija u životu i životne okolnosti, što je neprocenljiva pomoć da se uspešnije funkcioniše.

Tarot online telefonom

Tarot otvaranje daje vrlo brz i jasan odgovor na konkretno postavljeno pitanje ili zamišljenu želju.

Natalne karte

Natalna karta je prikaz neba i rasporeda planeta i zvezda u trenutku našeg rođenja.

Numerologija

Vaš broj životnog puta je jedan od najuticajnijih numeroloških aspekata u okviru kompletne nauke o numerologiji.

Saznajte više o astrologiji kontaktiranjem astrologa koji će Vam pomoći da se uz razgovor, tarot i proricanje oslobodite štetne crne magije i unapredite Vaš život poznavanjem horoskopske karte.

ASTROLOZI - poziv do rešenja Vašeg problema

Saznajte šta Vas očekuje u budućnosti.

ASTROLOGIJA, TAROT TUMAČENJE I NUMEROLOGIJA

(Direktan poziv dodirom na broj telefona)

SRBIJA

120 RSD

HRVATSKA

3,49 KN

4,78 KN

ŠVAJCARSKA

1,99 CHF

AUSTRIJA

1,55 EUR

NEMAČKA

0,79 €

mob. od operatera

BiH m:tel

1,4 KM

BiH BH Telekom

1,4 KM

ŠVEDSKA

7 SEK