Astrofon21

Sunce konjunkcija Uran-Za žene ovaj aspekt može doneti razgovor o razvod ili razdvojenost od partnera!

Buntovni ste i nemirni danas, ovaj tranzit donosi neobične reakcije, pomalo nelogične postupke. Nije vreme za donošenje dugoročnih odluka, možete ih osmisliti, ali ostavite ih po strani kako biste ih ponovo analizirali kroz par dana. Javlja se želja za neobičnim odlukama, ipak držite dogadjaje u izvesnoj meri pod kontrolom. Zauzdajte impulsivne reakcije, tragajte za manjim iznenadjenjima. Očekujte iznenadne prepreke za realizaciju planiranih planova, manje nazadovanje, iznenadan nesklad u emotivnim odnosima.

Ovaj tranzit podstiče duh da raskine svoje okove neznanja, robovanja predrasudama i besmislicama. Usled toga nastupa razdoblje unutrašnjih borbi i previranja. Komešanja pokreću fine eterične talase koji osobi pružaju prilike za iznenadna i neobična dostignuća. Ponekad će na pomolu biti romantično ili pustolovno razdoblje. Privlače vas preokreti ili dobijate neobičan poticaj za stvaralački rad ili bavljenje novim aktivnostima. Nedovoljno uravnoteženim osobama ovo će biti izazov za nagle i nekonvencionalne poteze. Konzervativne osobe sa ustaljenim shvatanjima i navikama može poremetiti iznenadna nestabilnost.

Za žene ovaj aspekt može doneti razgovor o razvod ili razdvojenost od partnera, a nesmotreni su na gubitku ili osramoćeni. Pojedinci koji uspešno prebrode ovaj period stiču saznanje kako se u životu treba orijentisati da se ispoljava svest o božanskom, da bi potom kroz sve životne faze prolazili staloženo i pribrano.Shvatate da u životu postoje uzbudljivije stvari koje se gube u svakodnevnoj rutini. Dobro razmislite pre nego što se odlučite da odbijete poziv prijatelja da danas učinite nešto neobično. Ako se tome posvetite, onda je ovaj tranzit ispunio svoju svrhu time što vas je podsetio da u životu postoje stvari koje su pozitivne, neočekivane i koje vredi slediti. Ako ste uvereni da u tom periodu nemožete da se odvojite od vaših standardnih dnevnih aktivnosti bićete iritirani.

Fleksibilnost je moto ovog tranzita.

Astro centar

Pozovite astologa ili maga i rešite životnu dilemu. Astro centar nudi sveobuhvatne usluge astrologije koje vam mogu pomoći da otkrijete ono što je u skladu

Read More »

ASTROLOGIJA, TAROT TUMAČENJE I NUMEROLOGIJA telefonom

(Direktan poziv dodirom na broj telefona)

SRBIJA

120 RSD

HRVATSKA

0,46 EUR

0,63 EUR

ŠVAJCARSKA

1,99 CHF

AUSTRIJA

1,55 EUR

NEMAČKA

0,79 EUR

mob. od operatera

BiH m:tel

1,4 KM

BiH BH Telekom

1,4 KM

Astro SMS

Nikada nije kasno da preuzmete stvar u svoje ruke i obratite se našem stručnom i profesionalnom astro timu za svoju ličnu astro prognozu!

Astrologija uživo

Astrologijom se jasnije sagledava pozicija u životu i životne okolnosti, što je neprocenljiva pomoć da se uspešnije funkcioniše.

Tarot online telefonom

Tarot otvaranje daje vrlo brz i jasan odgovor na konkretno postavljeno pitanje ili zamišljenu želju.

Natalne karte

Natalna karta je prikaz neba i rasporeda planeta i zvezda u trenutku našeg rođenja.

Numerologija

Vaš broj životnog puta je jedan od najuticajnijih numeroloških aspekata u okviru kompletne nauke o numerologiji.

Saznajte više o astrologiji kontaktiranjem astrologa koji će Vam pomoći da se uz razgovor, tarot i proricanje oslobodite štetne crne magije i unapredite Vaš život poznavanjem horoskopske karte.

ASTROLOZI - poziv do rešenja Vašeg problema

Saznajte šta Vas očekuje u budućnosti.

ASTROLOGIJA, TAROT TUMAČENJE I NUMEROLOGIJA

(Direktan poziv dodirom na broj telefona)

SRBIJA

120 RSD

HRVATSKA

0,46 EUR

0,63 EUR

ŠVAJCARSKA

1,99 CHF

AUSTRIJA

1,55 EUR

NEMAČKA

0,79 €

mob. od operatera

BiH m:tel

1,4 KM

BiH BH Telekom

1,4 KM