Astrofon21

Sunce konjunkcija Jupiter-Vreme je da se posvetite ekspanziji, budite aktivni u proširivanju ličnog horizonta!

Ukoliko ima ličnih tačaka ili planeta u segmentu 3° do 8° Bika, Device ili Jarca, a posebno ukoliko su Lav, Strelac ili Ribe Vaš Sunčev ili Ascendentalni znak energija ovog izuzetno benefičnog tranzita će se odnositi na vas lično.

Vreme je da se posvetite ekspanziji, budite aktivni u proširivanju ličnog horizonta što će stvoriti temelje za sve srećne dogadjaje u narednih 12 godina. Ovaj aspekt daruje velikodušnost želju za se izrazite i budete izvor sreće za sve u okruženju. Razmatrate nove ideje i tragate otvoreni ste za nova iskustva, a ovaj tranzit je ujedno i izuzetno dobra zaštita protiv nepovoljnih okolnosti.
Ovaj tranzit je posebno povoljan lični prosperitet i opšti uspeh u bavljenju delatnostima od društvenog ili finansijskog značaja, poslovima vezanim za pravo, filozofiju ili religiju posebno ukoliko se odvija u neposrednoj blizini uglova vašeg natalnog horoskopa. Prisutna je izvesna opasnost od neumerenosti u lagodnom životu, koja može da postane izvor budućih neprilika. Ako su se Sunce ili Jupiter prilikom rodjenja nalazili blizu MC-a, ovaj tranzit direkcije uticaće na vaš poslovni uspeh i otvorenu podršku nadredjenih.

Dobro zdravlje, borba za vlast i posedovanje, priznanje, uspeh u razgovorima (sa pretpostavljenima i vlastima), društvenost, radost, zadovoljstvo, manji pokloni. Tranzit je povoljan za venčanja pri čemu se vaše imovinsko stanje može uvećati zahvaljujući uticaju partnera. Brak sklopljen u ovo vreme najčešće će biti srećan, pa vam predstoji period zadovoljstva. Dobra strana ovog aspekta je što budi osećanja velikodušnosti, samilosti i milosrdja koja, ako se usmere na pravi način, mogu stvoriti uslove za vaš budući napredak. Dugotrajnost efekta ovog tranzita je srazmerno uvećana stepenom razvoja vaše lične svesti; u suprotnom u opasnosti ste da se prepustite raspiništvu uz nerealno visoko samopouzdanje i otvoreni nemar za ljude u neposrednom okruženju. Stoga treba pažljivo uočiti položaj koji Jupiter zauzima prilikom rodjenja, pošto on mahom ukazuje na razvoj svesti putem takozvanog naslednog uticaja, ili, posmatrano sa tačke gledišta teorije reinkarnacije, efekat vrlina postignutih u prošlim životima. Slab Jupiter, ugrožen jakim nepovoljnim uticajem u natalnoj karti izmedju ostalog je i pokazatelj nedovoljno razvijene svesti.

U ovom periodu vi se osećate moćno i sa optimizmom posmatrate svet. Kao i sa svakim aspektom koji uključuje Jupiter, stvari će se koncentrisati oko ekspanzije. U ovom momentu vi verovatno želite da uradite nešto posebno i sanjate o egzotičnim mestima. Vi čak ne morate ni da putujute, i predivan san vam je dovoljan. Uopšteno, vi ste širokog srca i velikodušni, ali postoji opasnost da postanete arogantni i preterano spontani jer ste previše sigurni u sebe. Iako će vam to možda biti teško, morate biti svesni da je važno da se i drugima ostavi dovoljno prostora.

Astro centar

Pozovite astologa ili maga i rešite životnu dilemu. Astro centar nudi sveobuhvatne usluge astrologije koje vam mogu pomoći da otkrijete ono što je u skladu

Read More »

ASTROLOGIJA, TAROT TUMAČENJE I NUMEROLOGIJA telefonom

(Direktan poziv dodirom na broj telefona)

SRBIJA

120 RSD

HRVATSKA

3,49 KN

4,78 KN

ŠVAJCARSKA

1,99 CHF

AUSTRIJA

1,55 EUR

NEMAČKA

0,79 €

mob. od operatera

BiH m:tel

1,4 KM

BiH BH Telekom

1,4 KM

ŠVEDSKA

7 SEK

Astro SMS

Nikada nije kasno da preuzmete stvar u svoje ruke i obratite se našem stručnom i profesionalnom astro timu za svoju ličnu astro prognozu!

Astrologija uživo

Astrologijom se jasnije sagledava pozicija u životu i životne okolnosti, što je neprocenljiva pomoć da se uspešnije funkcioniše.

Tarot online telefonom

Tarot otvaranje daje vrlo brz i jasan odgovor na konkretno postavljeno pitanje ili zamišljenu želju.

Natalne karte

Natalna karta je prikaz neba i rasporeda planeta i zvezda u trenutku našeg rođenja.

Numerologija

Vaš broj životnog puta je jedan od najuticajnijih numeroloških aspekata u okviru kompletne nauke o numerologiji.

Saznajte više o astrologiji kontaktiranjem astrologa koji će Vam pomoći da se uz razgovor, tarot i proricanje oslobodite štetne crne magije i unapredite Vaš život poznavanjem horoskopske karte.

ASTROLOZI - poziv do rešenja Vašeg problema

Saznajte šta Vas očekuje u budućnosti.

ASTROLOGIJA, TAROT TUMAČENJE I NUMEROLOGIJA

(Direktan poziv dodirom na broj telefona)

SRBIJA

120 RSD

HRVATSKA

3,49 KN

4,78 KN

ŠVAJCARSKA

1,99 CHF

AUSTRIJA

1,55 EUR

NEMAČKA

0,79 €

mob. od operatera

BiH m:tel

1,4 KM

BiH BH Telekom

1,4 KM

ŠVEDSKA

7 SEK