Astrofon21

Sunce konjukcija Saturn-Težite da budete isuviše samokritični prema sebi, a ujedno ste jako tužni!

Ukoliko ima ličnih tačaka ili planeta u sektorima od 20° do 25° stepena KARDINALNIH znakova Ovan, Rak, Vaga, Jarac, a posebno ukoliko su Bik, Devica ili Jarac Vaš Sunčev ili Ascendentalni znak energija ovog tranzita će se odnositi na vas lično. Izuzetno povoljan tranzit ukoliko imate aktivan 22° JARCA, Bika ili Device.

Sunčeva konjunkcija sa Saturnom daje realističniji ton i kategorične primese u promatranju pozicije na kojoj se nalazite. Pozitivna strana ovog tranzita jesu uvidi koje stičete u toku današnjeg dana koji će ukazati kako da se povežete sa prilikama za napredovanje, i kako da se pripremite za upravljate situacijom koja je pred vama. Ne pokušavajte da izbegnete nevolju jer ćete biti u prilici da tačno procenite koje su promene pred vama, i procenite adekvatan način za realizaciju u izazovima koji slede.

Dok Sunce tranzitira konjukciju sa Saturnom nivo zrelosti i odgovornosti će biti u prvom planu. Ciljevi koje postavljate sebi za naredne 3 godine sada su po prvi put u ozbiljnoj fazi procene, a motivacije i svrha su u fazi preispitivanja u odnosu na aktuelne dogadjaje. Saturn usporava sve životne tokove, primoravajući vas da mu se zaista posvetite. Obzirom da je Sunce jedan od ključnih faktora vitalnosti uočićete zamor i potrebu da se češće odmarate i izolujete. Možete se osećati usamljeno, bez ljubavi i podrške porodice i najbližih. Procenjujete svoja potencijalna dostignuća i osetljivi ste posebno ukoliko uočavate neadekvatna priznanja za uloženi rad na dosadašnjem nivou. Bilo da su u pitanju talenti i sposobnosti ili karakter i individualne veštine, priznavanje kvaliteta od strane drugih danas je od izuzetnog značaja. Težite da budete isuviše samokritični prema sebi, a ujedno ste jako tužni zbog nedostatka podrške od strane ljudi iz bliskog okruženja. Ovaj proces je značajan i neophodan jer učite da sagledate sebe na realističniji način, bez ružičastih naočara kako biste krenuli napred sa jasnijom slikom svrhe.
Ovo može biti značajn period za eliminisanje projekata ili emotivnih veza koje su već neko vreme disfunkcionalne, ili su na slabim osnovama. ačuvajte energiju za ciljeve koji donose rezultate i radite na njihovom razvoju.

Astro centar

Pozovite astologa ili maga i rešite životnu dilemu. Astro centar nudi sveobuhvatne usluge astrologije koje vam mogu pomoći da otkrijete ono što je u skladu

Read More »

ASTROLOGIJA, TAROT TUMAČENJE I NUMEROLOGIJA telefonom

(Direktan poziv dodirom na broj telefona)

SRBIJA

120 RSD

HRVATSKA

0,46 EUR

0,63 EUR

ŠVAJCARSKA

1,99 CHF

AUSTRIJA

1,55 EUR

NEMAČKA

0,79 EUR

mob. od operatera

BiH m:tel

1,4 KM

BiH BH Telekom

1,4 KM

Astro SMS

Nikada nije kasno da preuzmete stvar u svoje ruke i obratite se našem stručnom i profesionalnom astro timu za svoju ličnu astro prognozu!

Astrologija uživo

Astrologijom se jasnije sagledava pozicija u životu i životne okolnosti, što je neprocenljiva pomoć da se uspešnije funkcioniše.

Tarot online telefonom

Tarot otvaranje daje vrlo brz i jasan odgovor na konkretno postavljeno pitanje ili zamišljenu želju.

Natalne karte

Natalna karta je prikaz neba i rasporeda planeta i zvezda u trenutku našeg rođenja.

Numerologija

Vaš broj životnog puta je jedan od najuticajnijih numeroloških aspekata u okviru kompletne nauke o numerologiji.

Saznajte više o astrologiji kontaktiranjem astrologa koji će Vam pomoći da se uz razgovor, tarot i proricanje oslobodite štetne crne magije i unapredite Vaš život poznavanjem horoskopske karte.

ASTROLOZI - poziv do rešenja Vašeg problema

Saznajte šta Vas očekuje u budućnosti.

ASTROLOGIJA, TAROT TUMAČENJE I NUMEROLOGIJA

(Direktan poziv dodirom na broj telefona)

SRBIJA

120 RSD

HRVATSKA

0,46 EUR

0,63 EUR

ŠVAJCARSKA

1,99 CHF

AUSTRIJA

1,55 EUR

NEMAČKA

0,79 €

mob. od operatera

BiH m:tel

1,4 KM

BiH BH Telekom

1,4 KM