Sunce i Mesec-viši spoj!

Share on facebook
Facebook
Share on whatsapp
WhatsApp
Share on twitter
Twitter
Share on email
Email

Sunce predstavlja našu vitalnost, ono čemu težimo, predstavlja našu svrhu i našu nameru. Sunce je naša kreativnost, način izražavanja i pokazatelj motivacije, jer predstavlja volju. Način izražavanje volje zavisi od znaka i polja ili astrološke kuće u kojoj se Sunce nalazi.

Mesec sa druge strane predstavlja ono što nosimo za sobom gde god da odemo, a to su emocije, podsvest, prošlost, naše navike i potreba za sigurnošću. Dok Sunce teži da nešto stvori, Mesec teži da se u tome oseća sigurno, zaštićeno, voljeno, prihvaćeno. Tek kada se uspostavi baza, onda možemo brinuti o drugima, stvarati porodicu sa njima ili pokazivati empatiju i razumevanje za tuđe emocije.

Ovo sve znači da je osobi jako bitno da pronađe ono što voli da radi, ono što je ispunjava i ono što prikazuje njeno pravo ja, jer jedino tada će se osoba osećati sigurno u vezi sa svojim emotivnim stanjem, a samim tim biće spremnija da sve to pruži i drugima.

Za čoveka je vrlo važna kombinacija Sunca, Ascendenta i Meseca, jer govori o Svrsi, Načinu izrazavanja te svrhe i Emocijama koje implementiraju svrhu u sopstvo. Zato je veoma bitno proučavati ova tri elementa s početka analize natalne karte, jer pružaju dosta informacija o individualnom razvoju same ličnosti.

Naravno, kontekst natalne karte, aspekti i dispozitori su dalji nastavak priče o razvoju, jer mogu pokazati stepen svesti same osobe kao i koliko će pažnje posvetiti svom razvoju uopšte.

Potrebno je negovati potrebe i Sunca i Meseca, kako bi se osobi pružila šansa da sebe upozna ili kroz svrhu ili kroz emocije. Ako se Sunce i Mesec ne vide aspektom ili znakom, osoba se može usmeriti na aktivnosti Meseca, kako bi kroz te aktivnosti došla do svoje svrhe ili Sunca.

Na primer, ako je nečiji Mesec u Blizancima, osobu valja usmeravati na sve oblasti koje imaju veze sa komunikacijom, analizom emocija, pisanjem, čitanjem ili bilo kojim vidom izražavanja. Ako osoba pronađe ono što je ispunjava, na primer pisanje, kroz bavljenje tom aktivnošću, možda poželi da stvori nešto više od toga, a to je već put ka Suncu.To je između ostalog i viši spoj Sunca i Meseca, ono čemu svaki čovek teži, a to je da pronađe sebe i svoj mir u stvarima koje voli, jer jedino tako može da voli, poštuje i pomaže drugom čoveku.

Ako je Sunce u Jarcu, ono teži uspostavljanju strukture, organizacije i poštovanju pravila u svakodnevnom životu; teži da bude praktično i korisno društvu u kojem živi. Osobu sa Suncem u Jarcu i Mesecom u Blizancim možemo usmeriti na pisanje o problemima komunikacije u današnjem društvu ili usmeriti na poslovnu komunikaciju ili osoba može biti zainteresovana za razumevanje emocija i rukovođenje njima u stresnim situacijama. U ovom primeru je navedeno šta se dešava kada se spoje Sunce i Mesec, kada živimo Svrhu kroz svakodnevnu rutinu.

To je između ostalog i viši spoj Sunca i Meseca, ono čemu svaki čovek teži, a to je da pronađe sebe i svoj mir u stvarima koje voli, jer jedino tako može da voli, poštuje i pomaže drugom čoveku.

 

ASTROLOGIJA, TAROT TUMAČENJE I NUMEROLOGIJA telefonom

(Direktan poziv dodirom na broj telefona)

SRBIJA

48 RSD

HRVATSKA

2,33 KN

3,58 KN

ŠVAJCARSKA

0,78 CHF

AUSTRIJA

1,08 €

NEMAČKA

0,49 €

1,19 €

BiH m:tel

1,4 KM

BiH HT Mostar (Eronet)

1,58 KM

BiH BH Telekom

2,42 KM

MAKEDONIJA

53,1 MKD

ŠVEDSKA

10 SEK

SLOVENIJA

1,16 €

Status Astrologa

Astrologija uživo

Astrologijom se jasnije sagledava pozicija u životu i životne okolnosti, što je neprocenljiva pomoć da se uspešnije funkcioniše.

Tarot online telefonom

Tarot otvaranje daje vrlo brz i jasan odgovor na konkretno postavljeno pitanje ili zamišljenu želju.

Natalne karte

Natalna karta je prikaz neba i rasporeda planeta i zvezda u trenutku našeg rođenja.

Numerologija

Vaš broj životnog puta je jedan od najuticajnijih numeroloških aspekata u okviru kompletne nauke o numerologiji.

Astro SMS

Nikada nije kasno da preuzmete stvar u svoje ruke i obratite se našem stručnom i profesionalnom astro timu za svoju ličnu astro prognozu!

ASTROLOZI - poziv do rešenja Vašeg problema

Igor Pavluković

Aleksandra Arizanović

Milana Kolarov

Marija Tarot

Saznajte šta Vas očekuje u budućnosti.

ASTROLOGIJA, TAROT TUMAČENJE I NUMEROLOGIJA telefonom

(Direktan poziv dodirom na broj telefona)

SRBIJA

48 RSD

HRVATSKA

2,33 KN

3,58 KN

ŠVAJCARSKA

0,78 CHF

AUSTRIJA

1,08 €

NEMAČKA

0,49 €

1,19 €

BiH m:tel

1,4 KM

BiH HT Mostar (Eronet)

1,58 KM

BiH BH Telekom

2,42 KM

MAKEDONIJA

53,1 MKD

ŠVEDSKA

10 SEK

SLOVENIJA

1,16 €