SUDBINA JE UNAPRED ZAPISANA Kućni broj vašeg stana može biti izvor tuge, patnje ili velike sreće!

Share on facebook
Facebook
Share on whatsapp
WhatsApp
Share on twitter
Twitter
Share on email
Email

Iako su neki brojevi sudbinski i ne možemo ih promeniti, kao ni karmu koji oni nose, postoje brojevi u životu čijom promenom možemo doneti potpuno novu energiju, sreću i uspeh

Dvocifreni brojevi u numerologiji nemaju snagu osnovnih brojeva koji se odnose na lične datume, ali nose snažnu karmu vezanu sa pojave sa kojima se svakodnevno susrećete. Ovo se odnosi na broj vašeg stana, telefona, registarske tablice, broj zgrade, sedišta u bioskopu, autobusu.

Tako kućni broj može biti izvor sreće, ali i izvor tuge i patnje.

Ukoliko je vaš kućni broj jedan od nesrećnih brojeva, tada ga možete korigovati i pretvoriti u srećan tako da iznad kućnih vrata stavite neki od brojeva koji će u zbiru s vašim dati srećan broj ili dodajte neko slovo.

Brojevi i slova na registarskim tablicama automobila takođe podležu zakonitostima brojeva, pa ukoliko je njihov konačan zbir srećan, veća je verovatnoća da ćete u saobraćaju biti srećnije ruke.

Ukoliko otvarate firmu ili se selite na novu adresu vodite računa da njihova imena ili brojevi budu u srećnoj kombinaciji, odnosno, u saglasju sa vašim ličnim podacima.

Značenje dvocifrenih brojeva koji nas okružuju

Broj 10 doprinosi ambicioznosti, hrabrosti i uspešnosti na svim životnim poljima. Donosi koristi svima oko sebe, jer ima moć poništavanja zračenja nesretnih brojeva oko sebe. Generalno, velika snaga i moć, ali naizmenični padovi i usponi.

Broj 11 doprinosi opasnosti raznih vrsta, nevoljama, brigama, naporima, preprekama u životu, depresiji i neujednačenom ponašanju. To sve govori o potrebi ili neophodnosti da se razvije samouverenost i hrabrost.

Broj 12 je jako nesretan broj, jer donosi žrtvovanja, finansijske i ljubavne probleme, izdaje, spletke i trpljenja. Generalno, dosta iskušenja i mogućih razočarenja.

Broj 13 je broj iznenadnih neprijatnih događaja, tenzija, drastičnih promena, padova, ali i prolazak kroz fazu transformacije i obnavljanja.

Broj 14 donosi izvanrednu sposobnost komunikacije, dobro izražavanje svog mišljenja, spretnost, kreativnost i veština u poslovanju s novcem i brz poslovni uspeh. Naznačena je potreba za prilagođavanjem i umerenošću.

Broj 15 ima magnetsku privlačnost, korist od ljubavi i osoba suprotnog spola. Lepo izražavanje, umetnički dar i veština u poslovima i zaradama, novčani dobitci. Život uvodi osobu u iskušenja i situacije da se osetiti strast i bol.

Broj 16 donosi brige, sukobe, prepreke, nevolje, tenzije, depresije i nezadovoljstvo, opasnost od vatre požara, poplave i saobraćajnih nesreća. Ovo je broj bračnih razvoda.

Broj 17 donosi prepreke, svađe, razvode, porodične i pravne sukobe, društvene konflikte, opasnosti od eksplozije, vatre.

Broj 18 u prvom delu života donosi dosta napora, a kasnije uživanje u plodovima rada. Temeljnost, praktičnost, istrajnost. Ponekad „omane“, ali ipak srećan završetak. Ne gubiti nadu.

Broj 19 donosi uspeh i čast, ispunjenje planova, vodeće pozicije. Borben je i umetnički dar. Ponistava uticaj ostalih nesretnih brojeva. Uspeh i harmonija.

Broj 23 donosi sposobnost sticanja novca, velika spretnost i brz uspeh. Izrazito je vešt u komunikacijama. U životu treba da kontroliše situaciju kako bi obezbedio zastitu.

Broj 24 donosi naklonost i korist od suprotnog pola. Šarm. U životu će sresti žensku osobu koja će osobi pruziti pomoć.

Broj 25 donosi sreću tek u drugom delu života, nakon puno problema i rada. Broj lepe budućnosti. U životu osoba treba da se bori da zauzme svoje mesto.

Broj 26 je broj razočarenja u intimnom životu, nevolje od poslovnih prijatelja i partnera. Bilo kakva partnerstva su štetna. Finansijske nevolje i opasnost od pogrešnih ulaganja. U životu dosta neuspelih poslova i loših kombinacija.

Broj 27 je odlika snažne i kreativne ličnosti. Intelektualcima donosi visok ugled i poštovanje, takmičarski duh, hrabrost, borbenost, poštenje, marljivost, iskrenost i odlučnost. Sklonost književnosti, igrama na sreću, medicini, sportu i rizicima.

Broj 28 donosi zatvor, zavist, neprijatelje, razvod, vraćanje na početne nevolje. Osoba s tim brojem je uvek na početku. U životu će uspostavljati korisnu saradnju.

Broj 29 donosi lošu sreću u ljubavi, nevolje, krivi izbor partnera, obmane, prepreke, teškoće, tegobe sa zdravljem.

Broj 30 je broj putovanja. Voli inostranstvo, marljiv je i lako napreduje. To je broj velike sreće i uspeha u vođenju poslova.

Broj 31 stvara preosetljivost, depresije, nemir, izolaciju, ekscentričnost, neshvaćenost od drugih. U životu treba da bude dosta dobrih inspiracija.

Broj 32 donosi sklonost ka riziku i brz uspeh u karijeri. Komunikativan je, uspešno stiče novac i savladava prepreke. Ali neka računa na prepreke i na neuspehe.

Broj 33 je simbol ljubavi, erotičnosti, umetnosti, šarma i zavodljivosti. Zabavljački duh, inteligentan, skloni flertu. Ima sve adute da se ispuni.

Broj 34 donosi sreću tek u drugom delu života, nakon puno problema i rada. To je broj lepe budućnosti. Ukoliko se opusti moguć je period stagnacije i prekida aktivnosti.

Broj 35 donosi gubitke, pa se savetuje oprez u izboru poslovnih, intimnih partnera i prijatelja. Oprez, preti rizik od pogrešnih ulaganja i novčanih nevolja.

Broj 36 je najsrećniji broj. Dar za umetnost i književnost. Pomaže kod ostvarivanja ciljeva, sklonost medicini, literaturi i sportu, sreća u poslu i prijatna putovanja.

Broj 40 je broj iznenadnih promena, tenzija, revolucionarnosti i eksplozije. U životu ne očekujte puno jer ćete se razočarati u prijatelje i poznanike.

Broj 41 donosi da će životu srce dominirati nad glavom. Inače ima izvanrednu sposobnost komunikacije, dobro izražavanje svog mišljenja, spretan, kreativan i vešt u poslovanju s novcem. Brz poslovni uspeh.

Broj 42 donosi odanost i pomagać drugima. Imaće naklonost suprotnog pola i velik šarm. Simbol štedljivosti i koristi od suprotnog pola.

Broj 43 govori da u životu će se nade ostvariti. Ali , nesreće, neuspsi, opasnosti od eksplozija i nevremena. Loše zdravlje.

Broj 44 stvara razočarenja na profesionalnom planu i u intimnom životu. Nevolje od poslovnih prijatelja i partnera. Finansijske nevolje i opasnost od pogrešnih ulaganja.

Broj 45 je odlika snažne ličnosti. Intelektualcima donosi visok ugled i poštovanje. Naglašen je takmičarski duh, hrabrost, borbenost, poštenje, marljivost, iskrenost i odlučnost. Sklonost književnosti, igrama na sreću, medicini, sportu i rizicima. U životu uspeh na sentimentalnom planu.

Broj 46 je ambiciozan, hrabar i uspešan. Donosi koristi svima oko sebe, a ima i moć ponistavanja zračenja svih nesretnih brojeva oko sebe. Ali nestalnost.

Broj 47 donosi opasnost raznih vrsta, nevolje, brige, napori i prepreke u životu, depresije i neujednačeno ponašanje. Ne baš sreća u ljubavi.

Broj 48 je jako nesrećan broj jer donosi žrtvovanja, finansijske i ljubavne probleme, izdaje, spletke i trpljenja.

Broj 49 je broj iznenadnih tenzija, revolucionarnosti i promena, eksplozije. U životu treba da se čuva od samog sebe i drugih.

Broj 50 donosi sposobnost sticanja novca, velika inspiracija, spretnost i brz uspeh. Veština u komunikacijama.

Broj 51 donosi opasnost od nesreće, vatre, eksplozivnih sredstava, izdaje. Problemi u ljubavnim odnosima. Velike neugodnosti u životu.
Broj 52 je broj nesreća, neuspeha, opasnosti od eksplozija i nevremena. Loše zdravlje. Neprijatnosti, posebno od strane žena.

Broj 53 donosi gubitke, pa oprez u izboru poslovnih, intimnih partnera i prijatelja. Preti rizik od pogrešnih ulaganja i novčanih nevolja. U životu dosta borbe i žestokih okršaja.

Broj 54 donosi snažnu ličnost. Intelektualcima donosi visok ugled i poštovanje. Takmičarski duh, hrabrost, borbenost, poštenje, marljivost, iskrenost i odlučnost. Sklonost književnosti, igrama na sreću, medicini, sportu i rizicima.

Broj 55 je odlika ambicije, hrabrosti i uspeha na svim životnim poljima. Donosi korist svima oko sebe, a ima i moć poništavanja zračenja svih nesretnih brojeva oko sebe. U životu će uspeti u namerama, uprkos preprekama.

Broj 56 donosi opasnost raznih vrsta, nevolje, brige, napori i prepreke u životu, depresije i neujednačeno ponašanje. Da bude oprezan u kontaktima, moguće su neprijatnosti. Opasno društvo.

Broj 57 je broj bvelikih promena, iznenadnih tenzija, revolucionarnosti, eksplozije. U životu dosta moralnih patnji i raznih opasnosti.
Broj 58 je jako nesrećan broj jer donosi žrtvovanja, finansijske i ljubavne probleme, izdaje, spletke i trpljenja. U životu može doživeti maltretiranja i sukobe.

Broj 59 donosi izvanrednu sposobnost komunikacije, dobro izražavanje svog mišljenja, spretan je, kreativani i vešt u poslovanju s novcem. Donosi brz poslovni uspeh. Žestokih je reakcija koje mogu biti opasne i zato da ih kontroliše.

Broj 60 je simbol ljubavi, umetnosti, šarma i zavodljivosti. Ljudi pod tim brojem imaju zabavljački duh, vrlo su erotični, inteligentni, skloni flertu. Iskušenja, nedostatak čvrstine.

Broj 61 je broj koji stvara brige, nevolje, tenzije, depresije, nezadovoljstvo, opasnost od vatre požara i poplave, od saobraćajnih nesreća. Broj bračnih razvoda. U životu će biti nepredvidivih situacija u kojima može gubiti ili dobijati.

Broj 62 stvara razočarenja u intimnom životu, nevolje od poslovnih prijatelja i partnera. Bilo kakva partnerstva su štetna. Finansijske nevolje i opasnost od pogresna ulaganja. U životu teskoce iz kojih će se izvuci.

Broj 63 je jedan od najsrećnijih brojeva. Dar za umetnost i književnost. Pomaže kod ostvarivanja ciljeva. Da se ne uspava, u životu da bi uspeo treba biti oprezan.

ASTROLOGIJA, TAROT TUMAČENJE I NUMEROLOGIJA telefonom

(Direktan poziv dodirom na broj telefona)

SRBIJA

48 RSD

HRVATSKA

1,73 KN

2,96 KN

ŠVAJCARSKA

0,78 CHF

AUSTRIJA

1,08 €

NEMAČKA

0,49 €

1,19 €

BiH m:tel

1,4 KM

BiH HT Mostar (Eronet)

1,58 KM

BiH BH Telekom

2,42 KM

MAKEDONIJA

53,1 MKD

ŠVEDSKA

10 SEK

SLOVENIJA

1,16 €

CRNA GORA (fix)

1,01 €

Status Astrologa

Astrologija uživo

Astrologijom se jasnije sagledava pozicija u životu i životne okolnosti, što je neprocenljiva pomoć da se uspešnije funkcioniše.

Tarot online telefonom

Tarot otvaranje daje vrlo brz i jasan odgovor na konkretno postavljeno pitanje ili zamišljenu želju.

Natalne karte

Natalna karta je prikaz neba i rasporeda planeta i zvezda u trenutku našeg rođenja.

Numerologija

Vaš broj životnog puta je jedan od najuticajnijih numeroloških aspekata u okviru kompletne nauke o numerologiji.

Astro SMS

Nikada nije kasno da preuzmete stvar u svoje ruke i obratite se našem stručnom i profesionalnom astro timu za svoju ličnu astro prognozu!

ASTROLOZI - poziv do rešenja Vašeg problema

Igor Pavluković

Aleksandra Arizanović

Milana Kolarov

Marija Tarot

Saznajte šta Vas očekuje u budućnosti.

ASTROLOGIJA, TAROT TUMAČENJE I NUMEROLOGIJA telefonom

(Direktan poziv dodirom na broj telefona)

SRBIJA

48 RSD

HRVATSKA

1,73 KN

2,96 KN

ŠVAJCARSKA

0,78 CHF

AUSTRIJA

1,08 €

NEMAČKA

0,49 €

1,19 €

BiH m:tel

1,4 KM

BiH HT Mostar (Eronet)

1,58 KM

BiH BH Telekom

2,42 KM

MAKEDONIJA

53,1 MKD

ŠVEDSKA

10 SEK

SLOVENIJA

1,16 €

CRNA GORA (fix)

1,01 €