Astrofon21

Sudac u uspravnom položaju-Tarot karta za 05.mart

Ova karta simbolizira suca, advokata, javnog bilježnika, osobu visokog obrazovanja, nekoga na vlasti-osobu koja je dominantna ili od koje nešto zavisi, muža, oca, stariju mušku osobu u uniformi, odluku, ravnotežu, logično razmišljanje, sagledavanje problema sa svih strana- vaganje dobrog i lošeg, objektivnost, razboritost, tužbu-parnicu, razvod-rastanak, pravna pitanja, savjesnost, poštenje, dužnost-odgovornost, kontrolu, netolerantnost, nasljedstvo, službene razgovore, inspekciju, posao sa sudom, trenutak odluke, pravne i moralne propise, čast, moć, kancelarije. Danas se od nas traži da budemo pravedni u svakom smislu, čuvajmo se brzopletih i pogrešnih (subjektivnih) procjena o drugima. Ako nekoga ne poznajemo dovoljno dobro nemojmo ishitreno komentirati tuđe ponašanje jer ne znamo zapravo tko je ta osoba, što bi nam se moglo obiti o glavu. Danas je moguće da ćete razmišljati o pravednosti, svojoj ali i tuđoj i zašto Vam se neke stvari događaju ali pazite se vlastite netolerantnosti, potrebe za kontrolom drugih osoba i davanja prednosti emocijama jer se od Vas traži da budete savjesni, odgovorni i objektivni. Bitno je da se ne postavljamo u ulogu suca prema drugima ali isto tako da ne padamo pod utjecaj komentara okoline. Mogućnost postoji da danas dođete u kontakt s nekom osobom u uniformi koja može predstavljati moć, vlast na neki način i s kojom bi se situacija mogla zakomplicirati ako se budete opirali njezinom pogledu na Vaše ponašanje ili Vašu situaciju. Ako imate problema sa mužem ili ocem razmislite da li postoji neki dublji problem u Vama, da li imate problem sa autoritetima općenito i sa osobama koje su dominantnije od Vas i imaju na neki način moć u svojim rukama…ako je odgovor potvrdan zapitajte se što Vas je dovelo do konflikta i na koji način se iz situacije možete izvući ali na pošten i odgovoran način a ne da se dovodite u ulogu žrtve. Ako čekate na neko rješenje vezano za sudski postupak a ponašali ste se moralno i etično rješenje je na putu i biti će povoljno za Vas! U slučaju da ste bježali od svoje dužnosti i bili neetični sankcija Vas čeka. Danas je odličan dan da donesete konačnu odluku vezano za neki problem. U nekim slučajevima, na mentalnom i psihološkom planu ova karta znači da ste previše strogi i prema sebi i prema drugima, prečesto se stavljate u ulogu suca što vas čini konfliktnom osobom, što prije to uvidite to bolje za Vas! Ako tražite rješenje za neki Vaš problem danas je dobar dan da se obratite za to kvalificiranim osobama- npr. advokatu- ako je potrebno da na sudu tražite svoja prava, ljekaru-ako je pitanje u vezi sa zdravljem, psihologu ili savjetniku ako je pitanje brak, ili nekoj utjecajnoj osobi ako je pitanje u vezi s poslom.

ASTROLOGIJA, TAROT TUMAČENJE I NUMEROLOGIJA telefonom

(Direktan poziv dodirom na broj telefona)

SRBIJA

120 RSD

HRVATSKA

3,49 KN

4,78 KN

ŠVAJCARSKA

1,99 CHF

AUSTRIJA

1,55 EUR

NEMAČKA

0,79 €

mob. od operatera

BiH m:tel

1,4 KM

BiH BH Telekom

1,4 KM

ŠVEDSKA

7 SEK

Astro SMS

Nikada nije kasno da preuzmete stvar u svoje ruke i obratite se našem stručnom i profesionalnom astro timu za svoju ličnu astro prognozu!

Astrologija uživo

Astrologijom se jasnije sagledava pozicija u životu i životne okolnosti, što je neprocenljiva pomoć da se uspešnije funkcioniše.

Tarot online telefonom

Tarot otvaranje daje vrlo brz i jasan odgovor na konkretno postavljeno pitanje ili zamišljenu želju.

Natalne karte

Natalna karta je prikaz neba i rasporeda planeta i zvezda u trenutku našeg rođenja.

Numerologija

Vaš broj životnog puta je jedan od najuticajnijih numeroloških aspekata u okviru kompletne nauke o numerologiji.

Saznajte više o astrologiji kontaktiranjem astrologa koji će Vam pomoći da se uz razgovor, tarot i proricanje oslobodite štetne crne magije i unapredite Vaš život poznavanjem horoskopske karte.

ASTROLOZI - poziv do rešenja Vašeg problema

Saznajte šta Vas očekuje u budućnosti.

ASTROLOGIJA, TAROT TUMAČENJE I NUMEROLOGIJA

(Direktan poziv dodirom na broj telefona)

SRBIJA

120 RSD

HRVATSKA

3,49 KN

4,78 KN

ŠVAJCARSKA

1,99 CHF

AUSTRIJA

1,55 EUR

NEMAČKA

0,79 €

mob. od operatera

BiH m:tel

1,4 KM

BiH BH Telekom

1,4 KM

ŠVEDSKA

7 SEK