Astrofon21

Strelac-Život je za njih jedna velika avantura kojoj se oni raduju!

Sunce u Strelcu imaju najveseliji ljudi. To su oni koji vas odmah ogreju svojom pojavom i nepresušnim optimizmom.

Život je za njih jedna velika avantura kojoj se oni raduju. Kreću se svojim putem lagano i bez velikih tenzija kao deca ali sa dozom odrasle mudrosti.

Strelčevi su svesni da imaju samo ono što im sadašnji trenutak daje, pa teže da uživaju u svakom danu i svakom momentu. Uživaju u društvu, putovanjima, zabavama i sportu.

U njih je utkana duhovnost kao prirodni talenat da vode druge ljude putem istine i radosti. Osećaju da postoji nešto više od samog preživljavanja, nešto veće od njih samih, koje im pruža sigurnost da su bezbedni i da sa lakoćom žive. Oni razmišljaju o dobrobiti celog društva kao o sopstvenom.

Uspešno rukovode svim akcijama i ne podnose nikakvo improvizovanje u tom pravcu. Sigurni su u sebe i svoje postupke, veoma su samosvesni i uvek misle daleko unapred. Ne vole da lažu i otovreno govore svima ono što misle na jedan specifičan i opušten način.

Uvek teže da se stalno edukuju tokom života, jer im znanja nikad nije dosta. Vole da izazivaju sebe kako bi videli dokle mogu stignu napred. Za njih ograničeni horizonti skoro pa da i ne postoje. Dobri su učitelji i vrlo lako znaju da prenose znanje drugima.

Neretko su sjajni sportisti jer vole fizičku aktivnost. Njihovo telo kao da je za to i napravljeno pa često kada nemaju pokret, životna energija im može biti u padu. Jer oni su kao vatra, stalno moraju da se kreću i osvajaju nove dane i da ih ispunjavaju novim životnim avanturama.

I naravno smehom. Smeju se iskreno i od srca, pa često podstiču druge ljude da osmehom reaguju na njih. Vesnici sreće, sa mudrim samospoznajama, pa zar bi moglo i drugačije? Brzi, uvek spremni za akciju, uz očekivanje samo pozitivnih dešavanja i rezultata. Sjani su organizatori i pokretači akcija.

Sa njima nikada nije dosadno, imaju bogat unutrašnji svet i brdo zanimljivih informacija i živopisnih dešavanja. Kao prijatelji su jako iskreni, skoro uvek dobro raspoloženi i prijatno je biti u njihovom društvu.

Strelčevi vole da putuju jer za njih ne postoje granice. Slobodnog su duha, nezavisni, poletni i teže da svoju slobodu nikada ne prodaju drugima. Nisu obožavatelji monotonije jer žele da sve prođu iskustveno.

Ako ih želite voleti, morate im dati upravo to. Slobodu da budu ono što jesu i da mogu da se kreću nesputano kroz život. Za uzvrat ćete dobiti vatrenog i vernog ljubavnka koji je uvek spreman da baš sa vama podeli svoje životne avanture.

Astro centar

Pozovite astologa ili maga i rešite životnu dilemu. Astro centar nudi sveobuhvatne usluge astrologije koje vam mogu pomoći da otkrijete ono što je u skladu

Read More »

ASTROLOGIJA, TAROT TUMAČENJE I NUMEROLOGIJA telefonom

(Direktan poziv dodirom na broj telefona)

SRBIJA

120 RSD

HRVATSKA

3,49 KN

4,78 KN

ŠVAJCARSKA

1,99 CHF

AUSTRIJA

1,55 EUR

NEMAČKA

0,79 €

mob. od operatera

BiH m:tel

1,4 KM

BiH BH Telekom

1,4 KM

ŠVEDSKA

7 SEK

Astro SMS

Nikada nije kasno da preuzmete stvar u svoje ruke i obratite se našem stručnom i profesionalnom astro timu za svoju ličnu astro prognozu!

Astrologija uživo

Astrologijom se jasnije sagledava pozicija u životu i životne okolnosti, što je neprocenljiva pomoć da se uspešnije funkcioniše.

Tarot online telefonom

Tarot otvaranje daje vrlo brz i jasan odgovor na konkretno postavljeno pitanje ili zamišljenu želju.

Natalne karte

Natalna karta je prikaz neba i rasporeda planeta i zvezda u trenutku našeg rođenja.

Numerologija

Vaš broj životnog puta je jedan od najuticajnijih numeroloških aspekata u okviru kompletne nauke o numerologiji.

Saznajte više o astrologiji kontaktiranjem astrologa koji će Vam pomoći da se uz razgovor, tarot i proricanje oslobodite štetne crne magije i unapredite Vaš život poznavanjem horoskopske karte.

ASTROLOZI - poziv do rešenja Vašeg problema

Saznajte šta Vas očekuje u budućnosti.

ASTROLOGIJA, TAROT TUMAČENJE I NUMEROLOGIJA

(Direktan poziv dodirom na broj telefona)

SRBIJA

120 RSD

HRVATSKA

3,49 KN

4,78 KN

ŠVAJCARSKA

1,99 CHF

AUSTRIJA

1,55 EUR

NEMAČKA

0,79 €

mob. od operatera

BiH m:tel

1,4 KM

BiH BH Telekom

1,4 KM

ŠVEDSKA

7 SEK