STRELAC-Poslovni horoskop za 2021 godinu iz ugla vašeg astrologa!

Share on facebook
Facebook
Share on whatsapp
WhatsApp
Share on twitter
Twitter
Share on email
Email

U zavisnosti od ciljeva koje imate nastavite da kombinujete individualni i timski rad, jer različiti stilovi i metode rada dodatno uvećavaju Vaše mogućnosti na putu do uspeha. Povoljan period da ostvarite neke zlatne rezultate i da poboljšate svoju poziciju na profesionalnoj ili statusnoj lestvici Vas očekuju tokom februara, zatim od 12. marta do 20. aprila, kao i tokom juna meseca. Potrudite se da spojite neke poslovne ideje sa privatnim interesima, ili praktično i korisno sa ličnim zadovoljstvom u prilikama koje će Vas pratiti tokom avgusta i septembra meseca. Trenutni odjek može da Vam imponuje, ali gledano dugoročnije svaki poslovni korak koji učinite jeste važan. Imaćete dobru priliku da uspešno rešavate neka poslovna, finansijska ili imovinska pitanja u periodu od jula i avgusta, i posebno od oktobra meseca do kraja godine.
Oni koјi su u službi i biznisu će dobro proći u ovom periodu, sa mnogo sreće i bogatstva u izgledu. To će biti vetar u vaša jedra u vašoj profesionalnoj karijeri i putu napred bez velikih prepreka na putu. Iako povremeni problemi mogu iskrsnuti sa kolegama, bićete u mogućnosti da prevaziđete te razlike. Važni kontakti će biti uspostavljeni u vašoј kariјeri tokom ove godine. Pravne zbrke mogu doći sredinom godine i budite spremni da postupate sa duplim oprezom. Finansiјe će ove godine biti pod znakom pitanja za vas. Pronađite što više načina da zaradite više novca. Mogući su neki troškovi vezani za preseljenje, kupovinu kuće ili obnova postojeće. Ovo može da bude opterećenje za vas i pazite da ne ‘opečete’ prste. Gledaјte na duži rok i planirajte u skladu sa svoјim finansiјama. Pokušaјte da izbegnete sve finansiјske nevolje koјe dolaze u toku ove godine . Poslednja polovina godine će doneti mnogo prihoda. Međutim, vaša velikodušnost će biti stavljena na probu.
Horoskop za finansije. Finansijsko stanje Škorpije u godinu Plavog Konja će trebati pažlivog i ekonomnog odnosa. Uštednja će zauzeti glavno mesto u 2021 godine, jedino tako Škorpije će preživeti ovu godinu stabilno, bez poteškoća.

ASTROLOGIJA, TAROT TUMAČENJE I NUMEROLOGIJA telefonom

(Direktan poziv dodirom na broj telefona)

SRBIJA

48 RSD

HRVATSKA

2,33 KN

3,58 KN

ŠVAJCARSKA

0,78 CHF

AUSTRIJA

1,08 €

NEMAČKA

0,49 €

1,19 €

BiH m:tel

1,4 KM

MAKEDONIJA

53,1 MKD

ŠVEDSKA

10 SEK

Astrologija uživo

Astrologijom se jasnije sagledava pozicija u životu i životne okolnosti, što je neprocenljiva pomoć da se uspešnije funkcioniše.

Tarot online telefonom

Tarot otvaranje daje vrlo brz i jasan odgovor na konkretno postavljeno pitanje ili zamišljenu želju.

Natalne karte

Natalna karta je prikaz neba i rasporeda planeta i zvezda u trenutku našeg rođenja.

Numerologija

Vaš broj životnog puta je jedan od najuticajnijih numeroloških aspekata u okviru kompletne nauke o numerologiji.

ASTROLOZI - poziv do rešenja Vašeg problema

Igor Pavluković

Aleksandra Arizanović

Milana Kolarov

Marija Tarot

Saznajte šta Vas očekuje u budućnosti.

ASTROLOGIJA, TAROT TUMAČENJE I NUMEROLOGIJA telefonom

(Direktan poziv dodirom na broj telefona)

SRBIJA

48 RSD

HRVATSKA

2,33 KN

3,58 KN

ŠVAJCARSKA

0,78 CHF

AUSTRIJA

1,08 €

NEMAČKA

0,49 €

1,19 €

BiH m:tel

1,4 KM

MAKEDONIJA

53,1 MKD

ŠVEDSKA

10 SEK