STRELAC-Poslovni horoskop za 2021 godinu iz ugla vašeg astrologa!

Share on facebook
Facebook
Share on whatsapp
WhatsApp
Share on twitter
Twitter
Share on email
Email

U zavisnosti od ciljeva koje imate nastavite da kombinujete individualni i timski rad, jer različiti stilovi i metode rada dodatno uvećavaju Vaše mogućnosti na putu do uspeha. Povoljan period da ostvarite neke zlatne rezultate i da poboljšate svoju poziciju na profesionalnoj ili statusnoj lestvici Vas očekuju tokom februara, zatim od 12. marta do 20. aprila, kao i tokom juna meseca. Potrudite se da spojite neke poslovne ideje sa privatnim interesima, ili praktično i korisno sa ličnim zadovoljstvom u prilikama koje će Vas pratiti tokom avgusta i septembra meseca. Trenutni odjek može da Vam imponuje, ali gledano dugoročnije svaki poslovni korak koji učinite jeste važan. Imaćete dobru priliku da uspešno rešavate neka poslovna, finansijska ili imovinska pitanja u periodu od jula i avgusta, i posebno od oktobra meseca do kraja godine.
Oni koji su u službi i biznisu će dobro proći u ovom periodu, sa mnogo sreće i bogatstva u izgledu. To će biti vetar u vaša jedra u vašoj profesionalnoj karijeri i putu napred bez velikih prepreka na putu. Iako povremeni problemi mogu iskrsnuti sa kolegama, bićete u mogućnosti da prevaziđete te razlike. Važni kontakti će biti uspostavljeni u vašoj karijeri tokom ove godine. Pravne zbrke mogu doći sredinom godine i budite spremni da postupate sa duplim oprezom. Finansije će ove godine biti pod znakom pitanja za vas. Pronađite što više načina da zaradite više novca. Mogući su neki troškovi vezani za preseljenje, kupovinu kuće ili obnova postojeće. Ovo može da bude opterećenje za vas i pazite da ne ‘opečete’ prste. Gledajte na duži rok i planirajte u skladu sa svojim finansijama. Pokušajte da izbegnete sve finansijske nevolje koje dolaze u toku ove godine . Poslednja polovina godine će doneti mnogo prihoda. Međutim, vaša velikodušnost će biti stavljena na probu.
Horoskop za finansije. Finansijsko stanje Škorpije u godinu Plavog Konja će trebati pažlivog i ekonomnog odnosa. Uštednja će zauzeti glavno mesto u 2021 godine, jedino tako Škorpije će preživeti ovu godinu stabilno, bez poteškoća.

ASTROLOGIJA TAROT NUMEROLOGIJA TELEFONOM

(POZIV DODIROM NA BROJ TELEFONA)

NEMAČKA

0,79 EUR*
Cena mobilnog zavisi od operatera

ŠVAJCARSKA

1 CHF

AUSTRIJA

0,87 EUR

SRBIJA

60 RSD

HRVATSKA

3,49 KN

4,78 KN

BiH HT ERONET

1,85 KM

BiH BH Telecom

1,4 KM

BiH m:tel

1,4 KM

ŠVEDSKA

7 SEK

ASTROLOZI AKTIVNI NA MREŽI

POZOVI ODMAH

SIGURNO

BRZO

POMAŽE

Saznajte šta Vas očekuje u budućnosti.