NEMAČKA

0,79 EUR* Cena mobilnog zavisi od operatera

ŠVAJCARSKA

1 CHF

AUSTRIJA

0,87 EUR

SRBIJA

36 RSD

HRVATSKA

3,49 KN

4,78 KN

BiH HT ERONET

1,85 KM

BiH BH Telecom

1,4 KM

BiH m:tel

1,4 KM

ŠVEDSKA

7 SEK

Saznajte šta Vas čeka. Pozovite savetnika, recite šta Vas muči.

Strelac-Mesečni horoskop za maj 2020.godine

Share on facebook
Facebook
Share on whatsapp
WhatsApp
Share on twitter
Twitter
Share on email
Email

Strelčevima će biti posebno “zabavno” tokom maja meseca. Pod uticajem Venere iz astrološkog polja braka i partnerstva do 15. maja iz dana u dan doživljavaćete razna iznenađenja od partnera. Ove igre toplo – hladno nekima od vas neće prijati.

Slobodnim Strelčevima ova energija doneće nova iskustva i poznanstva i mogućnost ulaska u veoma intenzivan odnos sa Blizancem, Rakom ili Lavom. Nemojte da vas zanese idealna priča ove osobe! Sačekajte period posle 16. maja, kada ćete trezvenije posmatrati vašeg ljubavnog partnera. Venera će tranzitom kroz polje strasti i kroz znak emotivnog Raka produbiti vaše odnose i uneti više bliskosti. Oko 26. maja mogući su konflikti.

POSAO I FINANSIJE

Maj mesec za većinu Strelčeva doneće priliku da neke stvari promene iz korena u svojoj poslovnoj strategiji, ali i idealan trenutak da preseku saradnju koja ne funkcioniše. Ukoliko vam se nudi nova poslovna prilika, ali i promena radnog mesta, idealni dani za promenu biće 13., 17., ali i 25. maja.

Preko prijatelja Raka, Strelca ili Jarca uspećete da ostvarite kontakt sa nekim vrlo uticajnim i unapredite svoju poslovnu poziciju. Sunce iz vašeg polja posla i obaveza doneće vam nove i krativne ideje, posebno ukoliko se bavite rizičnim poslom, finansijama, ali i poslovima vezanim za uživanje. Posle 17. maja zarada je sve bolja, a moguće su i povišice.

ASTROLOGIJA TAROT NUMEROLOGIJA TELEFONOM

(POZIV DODIROM NA BROJ TELEFONA)

NEMAČKA

0,79 EUR*
Cena mobilnog zavisi od operatera

ŠVAJCARSKA

1 CHF

AUSTRIJA

0,87 EUR

SRBIJA

36 RSD

HRVATSKA

3,49 KN

4,78 KN

BiH HT ERONET

1,85 KM

BiH BH Telecom

1,4 KM

BiH m:tel

1,4 KM

ŠVEDSKA

7 SEK

ASTROLOZI AKTIVNI NA MREŽI

POZOVI ODMAH

SIGURNO

BRZO

POMAŽE

Saznajte šta Vas očekuje u budućnosti.