Astrofon21

Strelac-Mesečni horoskop za jun 2022.

Pun Mesec u vašem polju ličnosti a polovinom juna Mlad Mesec u polju ozbiljnih partnerstava, braka. Strelčevi imaju pred sobom jednu vanrednu priliku da srede emotivne odnose koji su im bitni, no svakako je da to neće ići baš laganim tempom. Naime, vladar polja ozbiljnih partnerstava, Merkur, već neko vreme je u retrogradnom hodu, baš u partnerovom polju, a tu se nalaze i Sunce i Mars, pa je uspostaviti normalnu komunikaciju u braku ili jakim vezama maltene postalo svakodnevna nemoguća misija. Ni vi doduše ovde niste potpuno nevini, jer sa vladarom Jupiterom u znaku Lava suviše obraćate pažnju samo na svoje interese, a partnera po nekim pitanjima zanemarujete. Do polovine meseca će u bitnim vezama biti povuci – potegni situacija, no onda nastupa smirenija faza, koju ćete , očito umeti da iskoristite. S druge strane – slobodni su maltene ceo jun favorizovani što se ljubavnih prilika tiče. Možda ćete povremeno imati problem oko dogovora ili komunikacije sa osobom koja vam se dopada, ali obzirom na to da Venera već od 6-og juna lagano ide ka Jupiteru, vladaru vašeg znaka, ljubav vas neće mimoići. Poslednja nedelja meseca je savršena, da savršenija ne može biti. Sve stvari su nekako legle na svoje mesto, u emotivnim odnosima strasti i napetosti su već zaboravljene, a slobodni (ako to već nisu uradili do sada) uplovljavaju u jednu fenomenalnu ljubavnu priču.

Posao

Sve dok Merkur ne krene direktno (vlada vašim poslovnim partnerstvima i poljem karijere, nadređenih) polovinom ovog meseca, imaćete problem u poslovnoj tematici. Da se razumemo, ovo neće biti toliko traumatično koliko je to bilo u prethodnom periodu, ali savet Strelčevima da budu oprezni i da nekim nepromišljenim postupcima i odlukama ne pokvare prilike koje će se jako brzo postaviti pred njih. U prvom delu meseca ne pokrećite nove poslove, već prolongirajte za drugi deo juna! Sem ove „začkoljice“ generalno su pozicije za posao više nego sjajne, jer će vaša inicijativa i rad biti primećeni i podržani i od kolega i od strane nadređenih osoba. Ovo će baš postati evidentno u poslednjim danima meseca. Saradnje će vam ići od ruke, kao i sklapanje novih kontakata ugovora, pa je savet onima koji tek traže posao da ne budu lenji u drugom delu juna – imaju vanredne prilike za dobijanje posla. Odgovaraju vam poslovi sa strancima, sa državnim organima, sa vizionarima koji su spremni da ulože novac u vaše ideje.

Zdravlje

Ako želite da nastavite da funkcionišete kao i do sada – moraćete da više obratite pažnju na rekreaciju, neku vrstu treninga ili makar opuštanje u prirodi. Bićete skloni da jedete „kao lopatom“ tokom juna – pa izvolite, prošetajte i rešite se tih kalorija. Generalno – zdravlje dosta dobro.

Astro centar

Pozovite astologa ili maga i rešite životnu dilemu. Astro centar nudi sveobuhvatne usluge astrologije koje vam mogu pomoći da otkrijete ono što je u skladu

Read More »

ASTROLOGIJA, TAROT TUMAČENJE I NUMEROLOGIJA telefonom

(Direktan poziv dodirom na broj telefona)

SRBIJA

120 RSD

HRVATSKA

0,46 EUR

0,63 EUR

ŠVAJCARSKA

1,99 CHF

AUSTRIJA

1,55 EUR

NEMAČKA

0,79 EUR

mob. od operatera

BiH m:tel

1,4 KM

BiH BH Telekom

1,4 KM

Astro SMS

Nikada nije kasno da preuzmete stvar u svoje ruke i obratite se našem stručnom i profesionalnom astro timu za svoju ličnu astro prognozu!

Astrologija uživo

Astrologijom se jasnije sagledava pozicija u životu i životne okolnosti, što je neprocenljiva pomoć da se uspešnije funkcioniše.

Tarot online telefonom

Tarot otvaranje daje vrlo brz i jasan odgovor na konkretno postavljeno pitanje ili zamišljenu želju.

Natalne karte

Natalna karta je prikaz neba i rasporeda planeta i zvezda u trenutku našeg rođenja.

Numerologija

Vaš broj životnog puta je jedan od najuticajnijih numeroloških aspekata u okviru kompletne nauke o numerologiji.

Saznajte više o astrologiji kontaktiranjem astrologa koji će Vam pomoći da se uz razgovor, tarot i proricanje oslobodite štetne crne magije i unapredite Vaš život poznavanjem horoskopske karte.

ASTROLOZI - poziv do rešenja Vašeg problema

Saznajte šta Vas očekuje u budućnosti.

ASTROLOGIJA, TAROT TUMAČENJE I NUMEROLOGIJA

(Direktan poziv dodirom na broj telefona)

SRBIJA

120 RSD

HRVATSKA

0,46 EUR

0,63 EUR

ŠVAJCARSKA

1,99 CHF

AUSTRIJA

1,55 EUR

NEMAČKA

0,79 €

mob. od operatera

BiH m:tel

1,4 KM

BiH BH Telekom

1,4 KM