Strelac-Mesečni horoskop za jun 2020.godine

Share on facebook
Facebook
Share on whatsapp
WhatsApp
Share on twitter
Twitter
Share on email
Email

POSAO: Obično jun mesec može da bude ponekad otežanje za optimistične Strelčeve. Imate problem finansija ili se nalazite u situaciji gde morate da donesete važnu odluku kada su finansije u pitanju. Ono što vas čini jakim je vaš faktor – Sreća koja će vam poslužiti da se izborite za bolju budućnost. Novac vam se otvara od druge polovine meseca a pomoć od Bika, Ovna ili Blizanca je izvesna. Spremni ste za novi početak, novo doba. Iako ćete biti razapeti na dve poslovne strane, tačnije dve kompanije će vas tražiti a vi ipak dobro promislite jer biste ipak trebali raditi po svom osećaju i samim tim ostvariti svoj privatan posao. Razmišljajte o tome, bar za početak.

LJUBAV: Previše udvarača ali vama je za oko zapala osoba koja ima stil, prestiž, stav, novac i autoritet. Bićete pored svega rezervisani i možete da očekujete povratnu informaciju sredinom meseca i poziv na sastanak. Savet vam je da uvek verujete svojoj intuiciji koja je svakako nepogrešiva. Oni koji su u braku ili vezi, imaće zanimljiv period od 14 juna. Vaša harizma osvaja i vraćate se dobrom odnosu sa partnerom.

ZDRAVLJE: Dobro se osećate i iskoristićete maksimalno slobodno vreme za sport. Povedite računa o padovima jer vam Uran u šestom polju može doneti i povrede.

ASTROLOGIJA TAROT NUMEROLOGIJA TELEFONOM

(POZIV DODIROM NA BROJ TELEFONA)

NEMAČKA fiksna

0,79 EUR

ŠVAJCARSKA

0,5 CHF

AUSTRIJA

0,68 EUR

SRBIJA

36 RSD

HRVATSKA

3,49 KN

4,78 KN

BiH HT ERONET

1,85 KM

BiH BH Telecom

1,4 KM

BiH m:tel

1,4 KM

ŠVEDSKA

7 SEK

ASTROLOZI AKTIVNI NA MREŽI

POZOVI ODMAH

SIGURNO

BRZO

POMAŽE