Strelac i Ribe-Slaganje horoskopskih znakova i uporedni ljubavni horoskop

Facebook
WhatsApp
Twitter
Email

Kako se slažu Strelac i Ribe u horoskopu?

Maštovita Riba i pustolovni Strelac su oboje podanici Jupitera, ekspanzivne planete snova i prostranih horizonata. Strelac kao Vatreni znak, ispoljava filozofsku i putovanjima orjentisanu stranu Jupitera, skačući spremno iz jedne eskapade u drugu, dok je Riba kao Vodeni znak, sklona povučenosti i ispoljavanju dubokih, više spiritualnih strana Jupitera. Ribu privlači čudesna Strelčeva životna energija, dok je Strelac privučen zanosnom duševnošću Ribe.

Oboje pripadaju promenljivim znacima Zodijaka, dakle ulaze u zajedničku vezu kao ravnopravni partneri, gde ni jedan ne pokušava da kontroliše ili dominira nad drugim. Riba je sklona pokušajima da spasi svet kroz milostivu službu, kao što je na primer „recycling“, zalaganje i zaštita slabijima, ili očuvanje okoline. Strelac sa druge strane, daje prednost proširivanju svojih horizonata kulturološkim postignućima, putovanjima i akademskim ostvarenjima. Strelac je intelektualni i filozofski horoskopski znak, koji lako skače s jednog cilja na drugi.

Riba poseduje mirniji karakter i više je obuzeta sortiranju sopstvenog duševnog sveta. U mnogim stvarima Riba i Strelac stvaraju kontrast, i iz tog razloga bi oboje jako dobro trebali razlisliti pre nego što zajedno stupe pred matičara. Mada, ako mare jedno za drugo, oboje su sposobni da zadovolje filozofske gladi jedno drugoga i stvore dobru i harmoničnu zajedničku vezu.

Strelac voli izlaske i provode, mnogostran je i u vezi sa Ribom često postaje zaštitnik svog nežnijeg partnera. Riba zauzvrat pruža Strelcu razumevanje i mirnu luku za odmor, daleko od njegovih iscrpljujućih poslova. Riba je prilagodljiva ali teži da previše energije utroši u to da razume i simpatizira partnera. Isto tako, Riba često preuzima partnerovo mišljenje i pretvara ga u svoje sopstveno, bez da to primeti. Strelac poseduje slobodan i lagan duh, pa će mu partner u znaku Ribe često predstavljati pretežak tovar za nošenje. Iako je ova veza jako interesantna i iskrena, Strelac će verovatno uvideti da brak i zajednički život sa Ribom preti da ga ograniči i zarobi. Jad će uskoro biti na dnevnom planu umesto ljubavi, jer u Strelcu će besneti unutrašnja borba između savesti i dužnosti. Strelac pripada vatrenim a Riba vodenim znacima Zodijaka.

Ova dva elementa mogu sačinjavati dobru kombinaciju, ako partneri sarađuju jedan sa drugim, koristeći prirodne instinkte i razumevanja za situacije i ljude, za ostvarivanje planova i svršavanje zadataka. Riba može pomoći Strelcu da nauči da se koncentriše i bude nežniji, dok Strelac može naučiti Ribu da izađe napolje, u svet, i pokupi znanje koje joj on nudi. Ovaj par uživa u zajedničkim putovanjima. Riba ponekad može biti emocionalno naporna za Strelca – previše Vode davi njegov poletni duh. U obrnutom slučaju – previše Vatre može dovesti Vodu do ključanja gde Riba postaje emocionalno nestabilna. Najbolji aspekt veze Strelac-Ribe su poslovni odnosi: ovo dvoje mogu profitirati od međusobnih poslovnih mudrosti i u isto vreme fenomenalno sarađivati.

ASTROLOGIJA, TAROT TUMAČENJE I NUMEROLOGIJA telefonom

(Direktan poziv dodirom na broj telefona)

SRBIJA

120 RSD

HRVATSKA

3,49 KN

4,78 KN

ŠVAJCARSKA

1,99 CHF

AUSTRIJA

1,55 EUR

NEMAČKA

0,79 €

mob. od operatera

BiH m:tel

1,4 KM

BiH BH Telekom

1,4 KM

ŠVEDSKA

7 SEK

Astro SMS

Nikada nije kasno da preuzmete stvar u svoje ruke i obratite se našem stručnom i profesionalnom astro timu za svoju ličnu astro prognozu!

Astrologija uživo

Astrologijom se jasnije sagledava pozicija u životu i životne okolnosti, što je neprocenljiva pomoć da se uspešnije funkcioniše.

Tarot online telefonom

Tarot otvaranje daje vrlo brz i jasan odgovor na konkretno postavljeno pitanje ili zamišljenu želju.

Natalne karte

Natalna karta je prikaz neba i rasporeda planeta i zvezda u trenutku našeg rođenja.

Numerologija

Vaš broj životnog puta je jedan od najuticajnijih numeroloških aspekata u okviru kompletne nauke o numerologiji.

Saznajte više o astrologiji kontaktiranjem astrologa koji će Vam pomoći da se uz razgovor, tarot i proricanje oslobodite štetne crne magije i unapredite Vaš život poznavanjem horoskopske karte.

ASTROLOZI - poziv do rešenja Vašeg problema

Saznajte šta Vas očekuje u budućnosti.

ASTROLOGIJA, TAROT TUMAČENJE I NUMEROLOGIJA

(Direktan poziv dodirom na broj telefona)

SRBIJA

120 RSD

HRVATSKA

3,49 KN

4,78 KN

ŠVAJCARSKA

1,99 CHF

AUSTRIJA

1,55 EUR

NEMAČKA

0,79 €

mob. od operatera

BiH m:tel

1,4 KM

BiH BH Telekom

1,4 KM

ŠVEDSKA

7 SEK