Astrofon21

Strelac i Ovan-Slaganje horoskopskih znakova i uporedni ljubavni horoskop

Kako se slažu Strelac i Ovan?

U puno slučajeva Ovan i Strelac čine idealnu kombinaciju, jer su oboje vatreni znaci puni entuzijazma. Ovan je stvoren da bude vođa, a Strelac je slobodna duša i ne oseća potrebu da u predvodničkom redu Ovnu pravi konkurenciju. Sva pitanja moći i kontrole mogu lako biti razrešena i na sve spremni Ovan nalazi pravog saputnika u optimisti Strelcu.

Oboje pripadaju energičnim vatrenim znakovima i dele ljubav prema putovanjima, fizičkim aktivnostima i zajedničkim interesima. Iz tog razloga se među njima obično stvara instantna atrakcija koja je u stanju da traje jako dugo, mada Ovan nije baš uvak siguran u Strelčevu sposobnost da uspe u dugotrajnim vezama i odgovornostima, a Strelac teži da veruje da je Ovan idealan partner samo ako ovaj prihvati Strelčevu predstavu o slobodi.

Ako Ovan počne da se ponaša suviše visokonoso, Strelac će upotrebiti svoje otrovne strelice i verbalno ugusiti svaki znak prepotencije. Oboje su idealisti i obično veruju u iste stvari, koje postaju ciljevi ka kojima teže.

Mars daje Ovnu sposobnost da predvodi u istraživanju novih teritorija, dok Jupiter daje Strelcu filozofski temperament, zajedno sa velikim oduševljenjem za putovanja i rizik. Strelac bi mogao sugerisati dobre solucije i strategije, ako bi Ovan bio spreman da ga sasluša, dok Ovan poseduje sposobnost da Strelca navede da se više potrudi, ako njegovo interesovanje za nešto opadne.

Strelac često misli da bi Ovan svoju ljubomoru trebao da suzbija, kada se radi o situacijama koje Strelac naziva „bezopasni flertovi“, dok Ovan želi Strelčevu iskrenost da bi mu za uzvrat pružio respekt. Možda tek kasnije u životu Strelac će zavoleti toplinu i prednosti domaće atmosfere, mada se Ovan na tu činjenicu ne bi trebao potpuno osloniti.

Nezavisno od starosti, Strelac će uvek biti spreman da stavi svoj život i ljubav na kocku – činjenica koja Ovna ljuti svo vreme. Ovan je senzitivniji od veselog i opuštenog Strelca, koji bi ipak trebao da promisli pre nego što izgovori nešto što bi Ovna moglo da povredi. Ali čak i ako imaju problema, Ovan i Strelac su spremni da oproste i brzo zaborave međusobno nanete boli. Brzo prelaze i preko svađa i ni jedan od njih nije zlopamtilo.

Život sa Strelcem nikada neće biti dosadan, ako Ovan ima dovoljno jake nerve da izdrži takav stres i haos. Strelac po prirodi nije baš veran i oseća se najbolje kada žonglira nekoliko afera odjednom. Pošto Ovan poseduje puno istih osobina kao i Strelac, smatraće život sa Strelcem interesantnom propozicijom.

Strelca je teško ubrojiti među porodične osobe: za razliku od Ovna, provodiće manje vremena sa potomstvom zbog svojih obaveza koje ga vuku na drugu stranu. Sve u svemu, sa malo truda od oba partnera, ovo može biti veoma dobra kombinacija i srećan spoj. Posto su im temperamenti i raspoloženja suviše slični, ovo dvoje nemaju puno šansi za uspeh kao poslovni partneri, ali kao sastavni deo nekog tima mogu biti veoma uspešni i sposobni za jako i dugovečno međusobno prijateljstvo.

Astro centar

Pozovite astologa ili maga i rešite životnu dilemu. Astro centar nudi sveobuhvatne usluge astrologije koje vam mogu pomoći da otkrijete ono što je u skladu

Read More »

ASTROLOGIJA, TAROT TUMAČENJE I NUMEROLOGIJA telefonom

(Direktan poziv dodirom na broj telefona)

SRBIJA

120 RSD

HRVATSKA

3,49 KN

4,78 KN

ŠVAJCARSKA

1,99 CHF

AUSTRIJA

1,55 EUR

NEMAČKA

0,79 €

mob. od operatera

BiH m:tel

1,4 KM

BiH BH Telekom

1,4 KM

ŠVEDSKA

7 SEK

Astro SMS

Nikada nije kasno da preuzmete stvar u svoje ruke i obratite se našem stručnom i profesionalnom astro timu za svoju ličnu astro prognozu!

Astrologija uživo

Astrologijom se jasnije sagledava pozicija u životu i životne okolnosti, što je neprocenljiva pomoć da se uspešnije funkcioniše.

Tarot online telefonom

Tarot otvaranje daje vrlo brz i jasan odgovor na konkretno postavljeno pitanje ili zamišljenu želju.

Natalne karte

Natalna karta je prikaz neba i rasporeda planeta i zvezda u trenutku našeg rođenja.

Numerologija

Vaš broj životnog puta je jedan od najuticajnijih numeroloških aspekata u okviru kompletne nauke o numerologiji.

Saznajte više o astrologiji kontaktiranjem astrologa koji će Vam pomoći da se uz razgovor, tarot i proricanje oslobodite štetne crne magije i unapredite Vaš život poznavanjem horoskopske karte.

ASTROLOZI - poziv do rešenja Vašeg problema

Saznajte šta Vas očekuje u budućnosti.

ASTROLOGIJA, TAROT TUMAČENJE I NUMEROLOGIJA

(Direktan poziv dodirom na broj telefona)

SRBIJA

120 RSD

HRVATSKA

3,49 KN

4,78 KN

ŠVAJCARSKA

1,99 CHF

AUSTRIJA

1,55 EUR

NEMAČKA

0,79 €

mob. od operatera

BiH m:tel

1,4 KM

BiH BH Telekom

1,4 KM

ŠVEDSKA

7 SEK