Astrofon21

STRELAC-Fiksne zvezde u horoskopskom znaku

U znaku STRELCA, na 2 stepenu, je ISIDIS prirode Mars – Saturn, vrlo mala zvezda opasnog upliva, koja nosi sa sobom opasnosti od iznenadnih napada, zlobu i nemoralnost. ACRAB, blizu 3 stepena, utiče loše na materijalno stanje i česti su neobični gubici imovine i materijalnog, a uspeh, i ako stiže, biva tek posle veoma dugog i mukotrpnog rada. Vuk Karadžić je ovde imao Merkur. ANTARES, na 9 stepenu, vrlo sličnog i izgleda i upliva koji ima Mars, ali je prirode Mars – Jupiter, i jedna je od najmoćnijih zvezda. Ova zvezda mahom donosi naglu slavu i uspeh, ali ide i u krajnost te donosi ne retko velike gubitke i podložnost ne malim nevoljama, opasnostima i stradanjima. Kada je ova zvezda u pitanju, potrebno je mnogo više obratiti pažnju na ostale aspekte u ličnom horoskopu. Mile Dupor, naš najpoznatiji astrolog, je ovde imao Merkur, kao i Njegoš. RAS ALGETHI se nalazi na 17 stepenu i naglašava vidovitost, ali i veliku muzičku nadarenost, kao i sklonost pisanjui i bavljenju pravom. Mocart je ovde imao Mesec. SABIK, takođe na ovom stepenu, deluje slično, ali je mnogo opasniji i ne retko donosi stradanje, nesrećne slučajeve i propast. RAS ALHAGUE, na 22 stepenu, razorno deluje i naglašava fanatizam koji tera čoveka da se bori i strada zbog potpunih banalnosti i sitnica ili pak zbog nerealnog i besmislenog cilja. Sklonost kocki je prenaglašena, i jedino Jupiter i dobri aspekti ovde popravljaju situaciju, i u smeru da su to onda izuzetno dobre osobe, često veliki verski velikodostojnici. LESATH, na 24 stepenu, veoma loše deluje na nervni sistem i česti su poremećaji i bolesti tog tipa, ali naglašava i dobro pamćenje. Ante Marković ovde ima Jupiter. AGULEUS, na 25 stepenu, naglašava probleme sa očima i vidom, ETANIN, na 26 stepenu, koji astronomski predstavlja centar naše galaksije, naglašava talenat pisaca. Često naglašava i vođe kao što je to bio Romanov sa Uranom ili sada, Putin sa Marsom, ali, takođe, naglašava i konfiskovanje stečenog. ACUMEN, na 28 stepenu, problem sa očima, ali i velike političke predispozicije. Ovde je podznak imao Ruzvelt, a Stipe Mesić Merkur. SINASTRA, na 29 stepenu, stavlja naglasak na muziku, ali i na nekog ko će biti vođa. Često naglašava probleme sa zubima.

Astro centar

Pozovite astologa ili maga i rešite životnu dilemu. Astro centar nudi sveobuhvatne usluge astrologije koje vam mogu pomoći da otkrijete ono što je u skladu

Read More »

ASTROLOGIJA, TAROT TUMAČENJE I NUMEROLOGIJA telefonom

(Direktan poziv dodirom na broj telefona)

SRBIJA

120 RSD

HRVATSKA

3,49 KN

4,78 KN

ŠVAJCARSKA

1,99 CHF

AUSTRIJA

1,55 EUR

NEMAČKA

0,79 €

mob. od operatera

BiH m:tel

1,4 KM

BiH BH Telekom

1,4 KM

ŠVEDSKA

7 SEK

Astro SMS

Nikada nije kasno da preuzmete stvar u svoje ruke i obratite se našem stručnom i profesionalnom astro timu za svoju ličnu astro prognozu!

Astrologija uživo

Astrologijom se jasnije sagledava pozicija u životu i životne okolnosti, što je neprocenljiva pomoć da se uspešnije funkcioniše.

Tarot online telefonom

Tarot otvaranje daje vrlo brz i jasan odgovor na konkretno postavljeno pitanje ili zamišljenu želju.

Natalne karte

Natalna karta je prikaz neba i rasporeda planeta i zvezda u trenutku našeg rođenja.

Numerologija

Vaš broj životnog puta je jedan od najuticajnijih numeroloških aspekata u okviru kompletne nauke o numerologiji.

Saznajte više o astrologiji kontaktiranjem astrologa koji će Vam pomoći da se uz razgovor, tarot i proricanje oslobodite štetne crne magije i unapredite Vaš život poznavanjem horoskopske karte.

ASTROLOZI - poziv do rešenja Vašeg problema

Saznajte šta Vas očekuje u budućnosti.

ASTROLOGIJA, TAROT TUMAČENJE I NUMEROLOGIJA

(Direktan poziv dodirom na broj telefona)

SRBIJA

120 RSD

HRVATSKA

3,49 KN

4,78 KN

ŠVAJCARSKA

1,99 CHF

AUSTRIJA

1,55 EUR

NEMAČKA

0,79 €

mob. od operatera

BiH m:tel

1,4 KM

BiH BH Telekom

1,4 KM

ŠVEDSKA

7 SEK