Astrofon21

Strahovi i horoskopski znaci….Ovan se plaši poraza, Vaga skandala

Blizanci i Ribe plaše se samoće, Lav javnog podsmeha, Škorpija od gubitka moći i starenja, Strelac nasilja i nepravde, a Vodolija gubitka poštovanja

OVAN strahuje od poraza

Posedujete liderske sposobnosti, hrabri ste i nikada ne mirujete. Vašim znakom upravlja Mars, planeta akcije i energije, zbog čega ste veliki ljubitelj izazova, takmičenja, nadmetanja i uvek morate da budete prvi. Osećaj da ste na vrhu ne može se meriti ni sa jednim drugim, bez obzira da li se bavite intelektualnim ili nekim fizičkim poslom. Vaš najveći strah je strah od poraza, mada to nerado priznajete čak i sebi. Uvek ćete pokušavati ponovo i ponovo, sve dok ne odnesete pobedu, bilo da se radi o sportskom takmičenju ili nekoj drugoj vrsti napora. Setite se ponekad da je važno učestvovati, a ne samo pobeđivati, kao i da poraze treba prihvatati sportski.

BIK se plaši promena i iznenađenja

Vašim znakom upravlja planeta novca, Venera, zbog čega vam je materijalna sigurnost najvažnija, sve ostalo je samo nadgradnja. Ipak, vaš vladalac simbolizuje i ljubav, zbog čega vam je izuzetno važan i emotivni život. I kada vam je sve potaman, kako na emotivnom tako i na profesionalnom planu, strepite od promena i nerado ih prihvatate. Strahujete od situacija u kojima bi nešto trebalo da „sečete preko kolena“ ili da donosite odluke na brzinu, jer ne volite rizik. To bi moglo da vas dovede do gubitka imovine ili osobe koju volite. Takođe, svesni ste da svađom i sukobima nećete rešiti nego samo produbiti probleme sa okolinom, pa naizgled pomirljivim putem štitite svoje interese, jer strahujete da bi neko mogao da ih ugrozi.

BLIZANCI strahuju od samoće i izolacije

Vašim znakom upravlja Merkur, planeta koja simbolizuje komunikacije i informacije, pa vašem budnom oku ništa ne može da promakne. O svemu ste uvek odlično obavešteni i uvek ste tamo gde se nešto događa. Ljubitelj ste akcije i druženja, pa strahujete da bi neko mogao da vam preseče komunikaciju sa onima do kojih vam je stalo, bilo da se radi o poslovnom ili emotivnom odnosu. Plaši vas i pomisao na bolest koja bi mogla da vas spreči da otputujete tamo gde želite. Strah od samoće i usredsređenosti na sebe u vama može da izazove pravu paniku. Oni koji pokušavaju da vas „prikuju“ za jedno mesto ili jedan posao čine vas prilično nervoznim, što je samo korak do straha.

RAK strahuje od straha

Predstavnici vašeg znaka pod uticajem su Meseca, simbola emocija, podsvesti i promenljivog raspoloženja. Iako ste po prirodi oprezni i teško se otvarate, vaše emocije su jake i tople, pa kada jednom krenu naviru iz vas kao plima. Uvek ste zabrinuti i uvek zbog nečega strahujete: zbog promene vremena, loših vesti, zbog dece, partnera, roditelja ili zbog toga što vas je šef pogledao popreko. Iako sve to može da vas uznemiri, ne prestajete da brinete za svoju kuću i porodicu. Međutim, štiteći svoje najbliže i od nepostojećih opasnosti, niste ni svesni da to počinje da ih sputava. Tada očekujete pažnju u zamenu za ono što činite za njih. Takođe, u vama je duboko ukorenjen strah od nepoznatog i magije.

LAV se plaši javnog podsmeha

Predstavnici vašeg znaka pod uticajem su Sunca, simbola ugleda i časti, zbog čega morate da budete na nekom svom posebnom „pijedestalu“ da biste se osećali dobro, odnosno onako kako smatrate da zaslužujete. Odobravanje, pohvale i aplauzi okoline utiču na vaš osećaj sigurnosti, kao i na vaš ponos. Ne možete da podnesete da vas neko ignorišete ili da budete u pozadini događaja. Duboko u sebi strahujete da bi neko mogao javno da vas ismeje, bez obzira da li je reč o nekoj sitnici ili bitnoj stvari. Plaši vas da neko ne pomisli da ste kukavica ili da vas oni kojima verujete ostave na cedilu. Strah od podsmeha okoline može na površinu da izvuče one vaše osobine kojima se ne ponosite – zavist, aroganciju, veličanje sebe…

DEVICA strahuje od gubitka kontrole

Uobičajeno je mišljenje da su predstavnici vašeg znaka toliko uredni da strahuju od nereda i nečistoće, jer vama upravlja Merkur. To je planeta koja simbolizuje detalje i perfekcionizam, pogotovo ukoliko se nalazi u vašem znaku. Međutim, vaš pravi strah odnosi se na strah od gubitka kontrole nad sobom i svojim najbližima, jer to doživljavate kao svoju dužnost bez koje biste izgubili nevidljive konce „dežurnog nadzornika“. Jer, niko kao vi ne ume sve da primeti i da reaguje preventivno, a da istovremeno drži lekciju okolini o tome kako je čistoća pola zdravlja. Ipak, život ima i drugu stranu, onu nesavršenu, pa biste se bolje osećali kada biste sebi dopustili da se malo opustite.

VAGA se plaši skandala

Vašim znakom upravlja planeta harmonije, Venera, zbog čega uvek pomalo strahujete od nesporazuma i svađa, naročito skandala. Ne osećate se dobro kada znate da postoji mogućnost da se sukobite s nekim. Prija vam kada osećate razumevanje i podršku okoline, jer ste predstavnik sedmog zodijačkog znaka koji simbolizuje odnose s drugima. Ipak, zahvaljujući urođenom daru za diplomatiju, s lakoćom rešavate potencijalne nesporazume, što ne znači da ste „imuni“ od sukoba s drugima. Ukoliko je potrebno, umete argumentovano da se uhvatite u koštac sa onim ko vas napada. Ipak, često popuštate i onda kada bi trebalo da pokažete zube, a sve u ime nekog mira. Za vas je bolje da negativne emocije ne držite pod kontrolom.

ŠKORPIJA strahuje od gubitka moći i starenja

Pod uticajem ste Plutona, planete moći i harizme, pa volite da dominirate i držite sve pod kontrolom. Važno vam je da ste u svakom trenutku u potpunosti upoznati sa situacijom, bilo da se radi o poslu ili odnosu sa emotivnim partnerom. Svemu što radite predajete se do kraja, jer kod vas nema sredine. Ili volite ili mrzite, sazdani ste od krajnosti. Niste ljubitelj iznenađenja i teško odstupate od svojih stavova. Iako ste vrlo hrabri i privlači vas rizik, u dubini duše pribojavate se gubitka moći, naročito na seksualnom planu, a plašite se i starenja, mada to nerado priznajete. Ipak, zahvaljujući svojoj moći regeneracije, posle izgubljene bitke dižete se iz pepela kao feniks.

STRELAC se plaši nasilja i nepravde

Vaš vladalac Jupiter, planeta koja sve uvećava, jača i vaše strahove. Iako vam je podario naglašen osećaj za pravdu i visoke ideale, strahujete od onih koji bi vama i drugima mogli da nanesu bol ili od kojih biste mogli da doživite poniženje i nepravdu. Užasavaju vas izdaja, spletke i intrige koje mogu da vam zagorčaju život, naročito u poslu. Zbog toga ste oprezniji nego što na prvi pogled izgledate. Podsvesno zazirete i od predstavnika vlasti i uniformisanih osoba, mada ćete im to retko pokazati. Pribojavate se i saznanja do kojih biste mogli da dođete, ukoliko biste malo „pročeprkali“ po prošlosti vašeg partnera.

JARAC strahuje od gubitka statusa i novca

Vašim znakom upravlja strogi Saturn, planeta izdržljivosti i upornosti, zbog čega ste vrlo disciplinovani. Jako vam je važno da se visoko pozicionirate na društvenoj lestvici, ali i da imate odgovarajuću finansijsku nadoknadu. Vaša preduzimljivost i profesionalnost najviše dolaze do izražaja u okviru zanimanja kojim se bavite. Mnoge stvari najbolje uradite sami, bez ičije pomoći, jer najviše poverenja imate u sebe. Zbog toga nikada nećete dozvoliti da se nađete u situaciji u kojoj su ugroženi vaš položaj u društvu i vaše finansije. Strahujete od gubitka časti koja se po vama ni sa čim ne može meriti, jer nema te cene kojom bi se mogla platiti.

VODOLIJA se plaši gubitka poštovanja

Vašim znakom upravlja hiroviti Uran, planeta koja simbolizuje promene, iznenađenja i okolnosti na koje se ne može uticati. Zbog toga se nikada ne zna kako ćete u kojoj situaciji da postupite. Posedujete naglašenu volju i vrlo ste nezavisni, pa je na vas teško uticati. U svemu što radite ostavljate svoj autentični pečat. Zbog vaše pravdoljubive prirode i visokih ideala uvek se nekako nađete u situacijama kada je nekome potrebna vaša podrška. Od drugih se uglavnom razlikujete po svojim stavovima, uverenjima i pravilima po kojima živite. Ipak, čime god da se bavite strahujete od gubitka poštovanja, bilo da se radi o profesionalnom ugledu, društvenom statusu ili poštovanja porodice.

RIBE se plaše samoće

Osetljivi ste, emotivni i veoma intuitivni, zbog čega s lakoćom „čitate“ druge osobe iz vaše okoline. Vašim znakom upravlja Neptun, planeta intuicije, mašte i nadahnuća, ali i obmana. Zbog toga ste skloni da odlutate u neki svoj zamišljeni svet u kojem je sve mnogo lepše nego u stvarnosti i u kojem je sve moguće, naročito kada je vaš emotivni život u pitanju. Jer, za vas život nema pravi smisao bez ljubavi, koja vam pruža toliko potreban osećaj sigurnosti. Plaši vas i sama pomisao da biste mogli da ostanete bez emocionalne podrške partnera. Ukoliko nemate partnera, strahujete da ga možda nikada nećete ni naći. Pravi „lek“ za vas krije se u zanimanjima koja imaju veze sa umetnošću.

ASTROLOGIJA, TAROT TUMAČENJE I NUMEROLOGIJA telefonom

(Direktan poziv dodirom na broj telefona)

SRBIJA

120 RSD

HRVATSKA

3,49 KN

4,78 KN

ŠVAJCARSKA

1,99 CHF

AUSTRIJA

1,55 EUR

NEMAČKA

0,79 €

mob. od operatera

BiH m:tel

1,4 KM

BiH BH Telekom

1,4 KM

ŠVEDSKA

7 SEK

Astro SMS

Nikada nije kasno da preuzmete stvar u svoje ruke i obratite se našem stručnom i profesionalnom astro timu za svoju ličnu astro prognozu!

Astrologija uživo

Astrologijom se jasnije sagledava pozicija u životu i životne okolnosti, što je neprocenljiva pomoć da se uspešnije funkcioniše.

Tarot online telefonom

Tarot otvaranje daje vrlo brz i jasan odgovor na konkretno postavljeno pitanje ili zamišljenu želju.

Natalne karte

Natalna karta je prikaz neba i rasporeda planeta i zvezda u trenutku našeg rođenja.

Numerologija

Vaš broj životnog puta je jedan od najuticajnijih numeroloških aspekata u okviru kompletne nauke o numerologiji.

Saznajte više o astrologiji kontaktiranjem astrologa koji će Vam pomoći da se uz razgovor, tarot i proricanje oslobodite štetne crne magije i unapredite Vaš život poznavanjem horoskopske karte.

ASTROLOZI - poziv do rešenja Vašeg problema

Saznajte šta Vas očekuje u budućnosti.

ASTROLOGIJA, TAROT TUMAČENJE I NUMEROLOGIJA

(Direktan poziv dodirom na broj telefona)

SRBIJA

120 RSD

HRVATSKA

3,49 KN

4,78 KN

ŠVAJCARSKA

1,99 CHF

AUSTRIJA

1,55 EUR

NEMAČKA

0,79 €

mob. od operatera

BiH m:tel

1,4 KM

BiH BH Telekom

1,4 KM

ŠVEDSKA

7 SEK