Astrofon21

Stanje na nebu-mnogo toga vrti se oko posla i zdravlja, radnih navika i rutine!

Na poslu pokušavamo da budemo od koristi i akcije, rutina nas opterećuje, pokušavamo da napravimo nešto drugačije, pa makar to bila i promena stolica u dnevnom boravku.

Svoju kreativnost, intuiciju, potrebu za senzacijama ispoljavamo na jedan dubok, analitičan i pomalo misteriozan način, pa će nas radno okruženje tako i doživljavati. Bićemo skloni rizicima, posesivni i komplikovani u odnosu sa kolegama ili opterećeni zdravstvenim rezultatima, a pogotovo ako su vezani za stomak i genitalije.

Iako imamo potrebu za oporavkom i sigurnošću, bićemo i sumnjičavi i ekstremni u donošenju odluka, često se držeći iracionalnih stavova.

Naglašena je potreba za učenjem, razumevanjem i najviše prihvatanjem stvari koje ne možemo promeniti. Potrebni su nam ideali i inspiracija, u nedostatku kojih ćemo biti skloni preteranoj kritici i emotivno hladni i rezervisani.

Zbog izrazito naglih odluka možemo napraviti probleme na poslu, ali nam to neće smetati da izrazimo svoje ideje i ciljeve. Ako posmatramo zdravstveno stanje, može nas nervirati i opterećivati spor oporavak ili neke komplikacije, iako je reakcija na zadatu terapiju više nego dobra. I našoj svakodnevici je potreban smisao, pa ćemo biti izrazito nezadovoljni rutinom i vidno zaprepašćeni opcijama koje nam se pružaju van granica rutine.

Strah i optimizam su ključne reči za današnji dan.

Astro centar

Pozovite astologa ili maga i rešite životnu dilemu. Astro centar nudi sveobuhvatne usluge astrologije koje vam mogu pomoći da otkrijete ono što je u skladu

Read More »

ASTROLOGIJA, TAROT TUMAČENJE I NUMEROLOGIJA telefonom

(Direktan poziv dodirom na broj telefona)

SRBIJA

120 RSD

HRVATSKA

3,49 KN

4,78 KN

ŠVAJCARSKA

1,99 CHF

AUSTRIJA

1,55 EUR

NEMAČKA

0,79 €

mob. od operatera

BiH m:tel

1,4 KM

BiH BH Telekom

1,4 KM

ŠVEDSKA

7 SEK

Astro SMS

Nikada nije kasno da preuzmete stvar u svoje ruke i obratite se našem stručnom i profesionalnom astro timu za svoju ličnu astro prognozu!

Astrologija uživo

Astrologijom se jasnije sagledava pozicija u životu i životne okolnosti, što je neprocenljiva pomoć da se uspešnije funkcioniše.

Tarot online telefonom

Tarot otvaranje daje vrlo brz i jasan odgovor na konkretno postavljeno pitanje ili zamišljenu želju.

Natalne karte

Natalna karta je prikaz neba i rasporeda planeta i zvezda u trenutku našeg rođenja.

Numerologija

Vaš broj životnog puta je jedan od najuticajnijih numeroloških aspekata u okviru kompletne nauke o numerologiji.

Saznajte više o astrologiji kontaktiranjem astrologa koji će Vam pomoći da se uz razgovor, tarot i proricanje oslobodite štetne crne magije i unapredite Vaš život poznavanjem horoskopske karte.

ASTROLOZI - poziv do rešenja Vašeg problema

Saznajte šta Vas očekuje u budućnosti.

ASTROLOGIJA, TAROT TUMAČENJE I NUMEROLOGIJA

(Direktan poziv dodirom na broj telefona)

SRBIJA

120 RSD

HRVATSKA

3,49 KN

4,78 KN

ŠVAJCARSKA

1,99 CHF

AUSTRIJA

1,55 EUR

NEMAČKA

0,79 €

mob. od operatera

BiH m:tel

1,4 KM

BiH BH Telekom

1,4 KM

ŠVEDSKA

7 SEK