Astrofon21

Šta sve niste znali o vešticama i kako one danas izgledaju?One postoje i danas u veoma uglednim krugovima!

Žene koje su praktikovale neobične rituale i opštile sa Đavolom zvale su se vešticama. One postoje i danas u veoma uglednim krugovima i njihove usluge neretko koriste ljudi koji su na položajima.

Njihova pojava datira još iz drevnog Egipta, ime se vezuje za noćnu pticu, a veštica je obavezno žena. Muškarac može biti mag koji menja prirodne okolnosti dok veštica proniče individualne tajne i vrši uticaj na ljudski objekat.

Srednjovekovne veštice nisu nikako ličile na pogrbljene starice neugledne fizionomije, šta više, bile su vrlo prijatnog izgleda starosti od 15 do 40 godina. Bile su seljanke ili iz predgrađa, obično udovice ili neudate devojke.

To su žene koje su imale elementarno poznavanje medicine tog vremena, znale su da leče i isceljuju biljem.

Najčuveniji ritual za koji se vezuje jeste „Vrzino kolo“ u kome se one noću okupljaju igrajući i vršeći obrede žrtvovanja životinja u čast Sotone. Kako verovanja nalažu, ako se slučajni prolaznik zatekne, ove vile-veštice ga primame svojim neodoljivim glasom i muzikom u kolo da igra dokle žrtva ne izdahne, jer tempo postaje sve brži.

Veštičarenje se prenosi sa majke na ćerku. Međutim, smatralo se za neke usamljene žene da su takođe veštice. U srednjem veku nije bilo neuobičajeno doneti takav sud. One su bile kažnjavane najokrutnijim načinima kao što je spaljivanje na lomači, kamenovanje ili razapinjane.

Veštice danas postaju sve popularnije širom sveta. To su najčešće osobe koje se bave astrologijom ili hiromantijom jer time prikrivaju svoje primarne obrede i delovanja. Vrlo često to su obične žene koje vode prosečan život, nezadovoljne svakodnevnom rutinom, obično starosti između 30 i 45 godin jakog teperamenta i posebnog duha koje pronalaze sebe u sprovođenju magijskih rituala. Rituali mogu biti vezani i za orgije. Momenat kada naiđu na žrtvu koriste moći svojih očiju uz izgovaranje određenih bajalica ili formula. Sredstva kojima se služe da bi uticale na sudbinu pojedinca su zapisi, spravljanje određenih smesa ili napitaka, zatim i obredi sa određenim predmetima.

Veštica se postaje uranjanjem u vodu uz prateće citate crnomagijskih molitvi uz sklapanje pakta sa Đavolom. Ona je kao takva spremna da opčini i uzima tuđe duše pod sopstvenu kontrolu.

Još nije naučno utvrđeno njihovo delovanje na individualne sudbine, ali je tačan podatak da njihove usluge koriste vrlo ugledne i javne ličnosti širom sveta.

Astro centar

Pozovite astologa ili maga i rešite životnu dilemu. Astro centar nudi sveobuhvatne usluge astrologije koje vam mogu pomoći da otkrijete ono što je u skladu

Read More »

ASTROLOGIJA, TAROT TUMAČENJE I NUMEROLOGIJA telefonom

(Direktan poziv dodirom na broj telefona)

SRBIJA

120 RSD

HRVATSKA

3,49 KN

4,78 KN

ŠVAJCARSKA

1,99 CHF

AUSTRIJA

1,55 EUR

NEMAČKA

0,79 €

mob. od operatera

BiH m:tel

1,4 KM

BiH BH Telekom

1,4 KM

ŠVEDSKA

7 SEK

Astro SMS

Nikada nije kasno da preuzmete stvar u svoje ruke i obratite se našem stručnom i profesionalnom astro timu za svoju ličnu astro prognozu!

Astrologija uživo

Astrologijom se jasnije sagledava pozicija u životu i životne okolnosti, što je neprocenljiva pomoć da se uspešnije funkcioniše.

Tarot online telefonom

Tarot otvaranje daje vrlo brz i jasan odgovor na konkretno postavljeno pitanje ili zamišljenu želju.

Natalne karte

Natalna karta je prikaz neba i rasporeda planeta i zvezda u trenutku našeg rođenja.

Numerologija

Vaš broj životnog puta je jedan od najuticajnijih numeroloških aspekata u okviru kompletne nauke o numerologiji.

Saznajte više o astrologiji kontaktiranjem astrologa koji će Vam pomoći da se uz razgovor, tarot i proricanje oslobodite štetne crne magije i unapredite Vaš život poznavanjem horoskopske karte.

ASTROLOZI - poziv do rešenja Vašeg problema

Saznajte šta Vas očekuje u budućnosti.

ASTROLOGIJA, TAROT TUMAČENJE I NUMEROLOGIJA

(Direktan poziv dodirom na broj telefona)

SRBIJA

120 RSD

HRVATSKA

3,49 KN

4,78 KN

ŠVAJCARSKA

1,99 CHF

AUSTRIJA

1,55 EUR

NEMAČKA

0,79 €

mob. od operatera

BiH m:tel

1,4 KM

BiH BH Telekom

1,4 KM

ŠVEDSKA

7 SEK