Šta odredjuje uspeh u karijeri ?U kojoj su vam kući planete uspeha? Šta kažu zvezde?!

Share on facebook
Facebook
Share on whatsapp
WhatsApp
Share on twitter
Twitter
Share on email
Email

Sama ličnost je uvek predstavljena 1. kućom i svaka osoba teži da prirodno egzaltira u 10. kući, koja govori o tome, šta će osoba vremenom postati. Na primer, sa Venerom u 10. kući osoba se može baviti muzikom ili uopšte ne mora imati profesiju, jer može biti domaćica, ali će je okolina opisati kao prijatnu i kulturnu osobu. Kada govorimo o karijeri, onda prvenstveno govorimo o Zenitu ili 10. kući, jer ova kuća govori o tome kako će se osoba izgraditi i šta će postati u životu.

Karijera kojom će se čovek baviti se prvenstveno procenjuje iz 10. kuće, planeta koje su prisutne u ovoj kući i vladara 10. kuće (položaj u kući i znaku i aspekti). Kada osoba nigde ne radi ili kada nema stalan posao, ona takođe ima neki položaj u javnosti i nešto što daje utisak o njoj, tako da je suštinski 10. kuća, ono čemu natus teži i šta postaje.

Kuća posla i zaposlenih je 6. kuća i ona opisuje kakvo nam je radno okruženje, kao i kakve osobine ličnost pokazuje na poslu ili kao zaposleni. U ovoj kući je konkretan kontakt sa radom i ova kuća opisuje rad kroz koji ličnost može da se konkretnije materijalizuje. Kuća pokretne imovine i novca je 2. kuća i ona govori o izvoru prihoda, sposobnosti sticanja, kao i o sistemima vrednosti.

Kada procenjujemo profesiju, uzimamo sledeće faktore:

• 10. kuća (znak u kojem počinje, planete u ovoj kući)
• Vladar 10. kuće (pozicija u kući, znaku i aspektima). Ako je na primer, vladar 10. kuće Venera i u trigonu sa Marsom, profesija najčesšće neće ići iz simbolike Venere već iz Marsa. Na primer, vladar 10. kuće je Sunce u kvadratu sa Saturnom – profesija će biti u simbolici Saturna i kuće iz koje Saturn dolazi. Kako je kvadrat osoba neće biti zadovoljna i može da promeni posao i sve što je predstavljeno kvadratom ukazuje na prolazne poslove.

U slučaju da je vladar 10. kuće otišao u 6. kuću, onda je ovo dobro za uslužne delatnosti, radionice ili za rad u zdravstvu. Ili, ako je vladar 10. kuće otišao u 7. kuću, onda su to javne ličnosti, političari, diplomatija, matiačri, itd.
• Sunce i Saturn
• Znak Jarca
• Signifikatori temperamenta – pokazatelji podobnosti za određenu vrstu posla. Posebnu pažnju treba obratiti na Ascendent i njegovog vladara, a tamo gde se nalazi vladar Ascendenta nalazi se i usmerenost pažnje i interesovanje osobe (osoba sa vladarem Asc u 9. kući će imati potpuno različito usmerenje i pažnju od osobe koja ima vladara Asc u 2. kući).

Sunce i Mesec je važno uzeti u razmatranje, jer ukazuju na karakternu i emotivnu podobnost osobe za neki posao, a ove dve planete govore i o potrebi za popularnošću i slavom. Često postoje izuzeci, kada predhodni faktori ne moraju biti od primarne važnosti. Na primer, planeta koja je na Ascendentu

-može biti jak i snažan profesionalni pokazatelj, kao i kod još

-nekih iziuetaka.

Pluton kao planeta koja significira posao – govori o poslu u banci ili o mogućnosti profitiranja u ratnim uslovima, nakon nečije smrti.

Neptun kao planeta koja significira posao – uz ostale faktore može se govoriti o lekarima, farmaceutima, hemičarima, glumcima, itd.

Uran kao planeta koja significira posao – to su delatnosti u urbanim sredinama, nova tehnologija, kompjuteri, vazduhoplovstvo, inžinjering, velike reforme ili nagle društvene promene mogu uticati na posao sa kojim se osoba bavi.

Saturn kao planeta koja siginificira posao – poslovi koji zahtevaju trajnost ili koji se razvijaju u kasnijem periodu života, poslovi koji podrazumevaju određeni status u društvu, političari, itd.

Jupiter kao planeta koja significira posao – lakoća pri stvaranju karijere, izdavašvo, veletrgovina, akademci, profesori, stranci – sve to utiče na status i karijeru.

Mars kao planeta koja significira posao – poslovi vezani za uniformu, policija, vojska, sportisti, medicinski radnici, hirurzi, lideri, ali i mesari, građevinski radnici, itd.

Venera kao planeta koja significira posao – galerijski poslovi, umetnički skupovi, kozmetičari, frizeri, rad u butiku, muzikanti i mnogi drugi umetnički poslovi, itd.

Merkur kao planeta koja significira posao – trgovački poslovi, ali i intelektualni poslovi, saobraćaj, predavanja, pisci, novinari, konsultanti, agenti, veze komunikacije, itd.

Mesec kao planeta koja significira posao – kontakt sa velikim brojem ljudi, poslovi povezani sa stvarima za masovnu upotrebu, poslovi vezani za hranu, nekretnine, itd.

Sunce kao planeta koja significira posao – moć, uspeh, kvalitet, veličina, vlast, sjaj, pozornica, ponos – su faktori koji utiču na status i karijeru

ASTROLOGIJA, TAROT TUMAČENJE I NUMEROLOGIJA telefonom

(Direktan poziv dodirom na broj telefona)

SRBIJA

60 RSD

HRVATSKA

3,49 KN

4,78 KN

ŠVAJCARSKA

1 CHF

AUSTRIJA

0,87 EUR

NEMAČKA

0,79 €

mob. od operatera

BiH m:tel

1,4 KM

BiH HT Mostar (Eronet)

1,85 KM

BiH BH Telekom

1,4 KM

MAKEDONIJA

53,1 MKD

ŠVEDSKA

7 SEK

SLOVENIJA

1,16 €

Status Astrologa

Astrologija uživo

Astrologijom se jasnije sagledava pozicija u životu i životne okolnosti, što je neprocenljiva pomoć da se uspešnije funkcioniše.

Tarot online telefonom

Tarot otvaranje daje vrlo brz i jasan odgovor na konkretno postavljeno pitanje ili zamišljenu želju.

Natalne karte

Natalna karta je prikaz neba i rasporeda planeta i zvezda u trenutku našeg rođenja.

Numerologija

Vaš broj životnog puta je jedan od najuticajnijih numeroloških aspekata u okviru kompletne nauke o numerologiji.

Astro SMS

Nikada nije kasno da preuzmete stvar u svoje ruke i obratite se našem stručnom i profesionalnom astro timu za svoju ličnu astro prognozu!

ASTROLOZI - poziv do rešenja Vašeg problema

Igor Pavluković

Aleksandra Arizanović

Milana Kolarov

Marija Tarot

Saznajte šta Vas očekuje u budućnosti.

ASTROLOGIJA, TAROT TUMAČENJE I NUMEROLOGIJA telefonom

(Direktan poziv dodirom na broj telefona)

SRBIJA

60 RSD

HRVATSKA

3,49 KN

4,78 KN

ŠVAJCARSKA

1 CHF

AUSTRIJA

0,87 €

NEMAČKA

0,79 EUR

mob. od operatera

BiH m:tel

1,4 KM

BiH HT Mostar (Eronet)

1,85 KM

BiH BH Telekom

1,4 KM

ŠVEDSKA

7 SEK

SLOVENIJA

1,16 €

MAKEDONIJA

53,1 MKD