Astrofon21

Sreća u uspravnom položaju-Tarot karta za 19.januar

Ova karta simbolizira sreću, događaj nakon kojeg ćete odahnuti, sretnu okolnost, uspon, uzdizanje iznad svega, postignuće cilja, zadovoljstvo, uspjeh, pobjedu, optimizam, rast, poboljšanje zdravlja, dobitak novca, dolazak drage osobe, ljubavni mir, dobro djelo, uravnoteženost, božju mudrost, zvijezdu vodilju, prirodu-uživanje, izobilje, blagostanje, zdravu hranu, cvijeće, darivanje. Danas ćete riješiti neki problem koji Vas je mučio. Dogoditi će se sretan obrat tako da ćete moći odahnuti i prepustiti se sreći. Naći ćete ispunjenje u nekome ili nečemu. Odličan je dan za poduzimanje rizičnih financijskih koraka i za ulaganja. Danas možete sresti dragu osobu ili upoznati nekoga tko će na Vas djelovati terapeutski-pozitivno. Možete odlučiti uraditi dobro djelo i nakon toga se osjećati ispunjeno ali isto tako i Vama netko može uraditi nešto što će Vam donjeti osjećaj zadovoljstva. Moguće je da danas dobijete ili čujete od nekoga za dobru poslovnu ponudu ili da se Vi odvažite nekome ponuditi poslovnu suradnju pa očekujte da će druga strana dati pozitivan odgovor. Odličan je dan za upoznavanje novih ljudi, vrlo je moguće da će Vas neka osoba na prvu osvojiti u ljubavnom smislu a zainteresiranost će biti obostrana. Za one koji su u vezi/braku ovaj dan će proteći u skladu i uživanju u zajedničkim aktivnostima. Karta ukazuje da Vam negativne osobe ne mogu ništa, iako se mogu potruditi da Vam današnju sreću pomute neće u tome uspjeti! Karta ukazuje na važnost okruženja u kojem se krećete, okružite se dragim-pozitivnim osobama, one samo mogu doprinjeti Vašoj pozitivnoj vibraciji!
U zdravstvenom smislu ova karta ukazuje na poboljšanje zdravstvenog stanja i usmjerava Vas na to da je bolje izabrati prirodne načine liječenja. Ako ste se loše osjećali danas je pojačan utjecaj dobre energije, dobar je dan za rješavanje problema vezanih za povrede nogu-oticanja nogu, bolesti gušterače, šećera, bolesti želuca, jetre, debljine. Dobar je dan da započnemo sa zdravijim načinom prehrane i odlučimo što više vremena provoditi u prirodi. U duhovnom smislu ova karta ukazuje na to da se preispitamo da li svoj život zapravo uzimamo zdravo za gotovo, da li smo zahvalni na “malim” stvarima i koliko se fokusiramo na negativne a koliko na pozitivne stvari. U svakom slučaju danas je pojačan utjecaj meditacije na zahvalnost, dobar je dan i za grupnu meditaciju i rad na daljinu- moguće i sa stranim zemljama/strancima.

ASTROLOGIJA, TAROT TUMAČENJE I NUMEROLOGIJA telefonom

(Direktan poziv dodirom na broj telefona)

SRBIJA

120 RSD

HRVATSKA

3,49 KN

4,78 KN

ŠVAJCARSKA

1,99 CHF

AUSTRIJA

1,55 EUR

NEMAČKA

0,79 €

mob. od operatera

BiH m:tel

1,4 KM

BiH BH Telekom

1,4 KM

ŠVEDSKA

7 SEK

Astro SMS

Nikada nije kasno da preuzmete stvar u svoje ruke i obratite se našem stručnom i profesionalnom astro timu za svoju ličnu astro prognozu!

Astrologija uživo

Astrologijom se jasnije sagledava pozicija u životu i životne okolnosti, što je neprocenljiva pomoć da se uspešnije funkcioniše.

Tarot online telefonom

Tarot otvaranje daje vrlo brz i jasan odgovor na konkretno postavljeno pitanje ili zamišljenu želju.

Natalne karte

Natalna karta je prikaz neba i rasporeda planeta i zvezda u trenutku našeg rođenja.

Numerologija

Vaš broj životnog puta je jedan od najuticajnijih numeroloških aspekata u okviru kompletne nauke o numerologiji.

Saznajte više o astrologiji kontaktiranjem astrologa koji će Vam pomoći da se uz razgovor, tarot i proricanje oslobodite štetne crne magije i unapredite Vaš život poznavanjem horoskopske karte.

ASTROLOZI - poziv do rešenja Vašeg problema

Saznajte šta Vas očekuje u budućnosti.

ASTROLOGIJA, TAROT TUMAČENJE I NUMEROLOGIJA

(Direktan poziv dodirom na broj telefona)

SRBIJA

120 RSD

HRVATSKA

3,49 KN

4,78 KN

ŠVAJCARSKA

1,99 CHF

AUSTRIJA

1,55 EUR

NEMAČKA

0,79 €

mob. od operatera

BiH m:tel

1,4 KM

BiH BH Telekom

1,4 KM

ŠVEDSKA

7 SEK