Smrt u uspravnom položaju-Tarot karta za 25.februar

Share on facebook
Facebook
Share on whatsapp
WhatsApp
Share on twitter
Twitter
Share on email
Email

Ova karta simbolizira gubitak nekog djela ili polja života ili kraj neke situacije, završetak-kraj nečemu što je bilo loše, veliku promjenu/preokret, rastanak, otpuštanje, odvajanje, transformaciju, kraj strahu, kraj zdravstvenom problemu, postojanje života nakon smrti, misterije, karmu. Ova karta može značiti kraj jednog perioda života koji je za Vas bio prilično mučan. Moguće da ste se trudili nešto završiti ili zaboraviti i danas ste u poziciji da napokon zatvorite to poglavlje i idete naprijed sa životom. Ova karta predstavlja i potrebu da se nešto pokrene iz početka (u emotivnom, poslovnom/financijskom, zdravstvenom smislu). Moguće da razmišljate da prekinete sa dosadašnjim stilom života (ljubav, posao/financije, zdravlje), da napravite zaokret u životu u kojem će svi primjetiti promjenu na Vama, u fizičkom, psihičkom i socijalnom pogledu. Ova karta Vas ohrabruje da budete odvažni i pokrenete se u smjeru u kojem želite ići. Napravite taj korak i začuditi će Vas pozitivna transformacija Vas samih jer karta ukazuje na dobar zaokret u životu, ključno je da ne pružate otpor procesu već da se prepustite Svemiru da “odradi” svoje. Isto tako ova karta ukazuje da ako nešto djeluje trenutno loše u bliskoj budućnosti ćete uvidjeti da je to bilo za Vaše dobro samo niste vidjeli “širu sliku”. Danas je dobar dan da se riješimo poroka, da raščistimo situacije koje nas muče, riješimo neku traumu iz prošlosti i da prebrodimo strahove. Ako se potrudite tj. otvorite za nova iskustva, uvidjeti ćete u kojim situacijama ponavljate greške i odlučiti raditi na tome. Moguće da ćete danas razmišljati o pravdi-pravednosti života, karmi i postojanju života nakon smrti- reinkarnaciji. U svakom slučaju danas možete započeti neku promjenu u fizičkom i/ili psihičkom smislu i raditi “dublje” na svom duhovnom razvoju. Moguće da ćete dobiti znak/znakove/sinkronicitete kojim putem trebate krenuti, isto tako ako pokušate stupiti u kontakt sa pokojnom dušom koja Vam je bila bliska ne čudite se ako Vam se na neki način “javi”.

ASTROLOGIJA, TAROT TUMAČENJE I NUMEROLOGIJA telefonom

(Direktan poziv dodirom na broj telefona)

SRBIJA

48 RSD

HRVATSKA

1,73 KN

2,96 KN

ŠVAJCARSKA

0,78 CHF

AUSTRIJA

1,08 €

NEMAČKA

0,49 €

1,19 €

BiH m:tel

1,4 KM

BiH HT Mostar (Eronet)

1,58 KM

BiH BH Telekom

2,42 KM

MAKEDONIJA

53,1 MKD

ŠVEDSKA

10 SEK

SLOVENIJA

1,16 €

CRNA GORA (fix)

1,01 €

Status Astrologa

Astrologija uživo

Astrologijom se jasnije sagledava pozicija u životu i životne okolnosti, što je neprocenljiva pomoć da se uspešnije funkcioniše.

Tarot online telefonom

Tarot otvaranje daje vrlo brz i jasan odgovor na konkretno postavljeno pitanje ili zamišljenu želju.

Natalne karte

Natalna karta je prikaz neba i rasporeda planeta i zvezda u trenutku našeg rođenja.

Numerologija

Vaš broj životnog puta je jedan od najuticajnijih numeroloških aspekata u okviru kompletne nauke o numerologiji.

Astro SMS

Nikada nije kasno da preuzmete stvar u svoje ruke i obratite se našem stručnom i profesionalnom astro timu za svoju ličnu astro prognozu!

ASTROLOZI - poziv do rešenja Vašeg problema

Igor Pavluković

Aleksandra Arizanović

Milana Kolarov

Marija Tarot

Saznajte šta Vas očekuje u budućnosti.

ASTROLOGIJA, TAROT TUMAČENJE I NUMEROLOGIJA telefonom

(Direktan poziv dodirom na broj telefona)

SRBIJA

48 RSD

HRVATSKA

1,73 KN

2,96 KN

ŠVAJCARSKA

0,78 CHF

AUSTRIJA

1,08 €

NEMAČKA

0,49 €

1,19 €

BiH m:tel

1,4 KM

BiH HT Mostar (Eronet)

1,58 KM

BiH BH Telekom

2,42 KM

MAKEDONIJA

53,1 MKD

ŠVEDSKA

10 SEK

SLOVENIJA

1,16 €

CRNA GORA (fix)

1,01 €