Astrofon21

Sličnosti i razlike između znakova zodijaka-Svaki od znakova zodijaka nosi u sebi delić univerzuma!

Osim što volimo da pričamo o svakom znaku zodijaka pojedinačno, npr. kakvi su Ovnovi ili kakve su Device, da li ste se zapitali krije li se nešto mnogo dublje u uobičajenim nazivima astroloških znakova? Možda je u pitanju mudrost univerzuma kroz koji on stvara život?

Da bi se znakovi zodijaka razumeli na ispravan način, neophodno je reći da se iza svakog od njih nalazi određen vid energije. Energija znakova vibrira određenom frekvencijom čiji učinak možemo videti u ovom svetu. To vam je kao kada osetite neku osobu i za nju kažete kako zrači pozitivno, a nekog samo pogledate i kao da se kišni oblak spustio na vas. To je upravo zbog toga što osetite energetski obrazac od koga je druga osoba sačinjena.

Upravo ista stvar je i sa znacima zodijaka. Svaki od njih vibrira sebi svojstvenom energijom, pri čemu svaki od njih predstavlja jedan stepenik u evoluciji univerzuma. Svaki od njih nosi u sebi određeni energetski obrazac i oni su neophodni kako bi život mogao da postoji.

Ljudi su skloni da ističu pozitivne strane jednog znaka, dok sa druge strane napominju sve negativne karakteristike nekog drugog znaka. Upravo zbog toga nastaju poznate podele poput onih da su Lavovi najbolji od svih, a Škorpije jako nezgodne i da ih treba izbegavati. Ovakva podela je besmislena pošto ona proizilazi iz nečijeg ličnog iskustva. Osoba koja na ovaj način hvali Lavove sigurno je imala pozitivna iskustva sa ovim znakovima ili je i sama rođena u ovom znaku. Međutim, Škorpije su joj verovatno bolna tačka iz nekog razloga, zbog čega se prema njima razvio animozitet.

Izvan okvira ljudskog uma ovakve podele nemaju nikakve veze sa stvarnošću. Zaparvo one ne bi smele ni da postoje u ljudskom umu, ali podložnost subjektivnom mišljenju ume da napravi neke nemoguće stvari i te kako mogućim.

Svaki od znakova zodijaka nosi u sebi delić univerzuma. Upravo zbog toga nemoguće je praviti razliku između različitih znakova i stavljati jedan na prvo mesto, a drugi na poslednje. U njima je sadržana raznovrsnost i lepota života. Dakle, nemoguće je životu dodeljivati i oduzimati počasna mesta. On je celovit, sveprožimajući i kao takav se mora i razumeti.

Možda vam sve ovo deluje apstraktno, ali upravo zato hajde da zavirimo gde se to znaci zodijaka nalaze oko nas u svakodnevnom životu.

Astro centar

Pozovite astologa ili maga i rešite životnu dilemu. Astro centar nudi sveobuhvatne usluge astrologije koje vam mogu pomoći da otkrijete ono što je u skladu

Read More »

ASTROLOGIJA, TAROT TUMAČENJE I NUMEROLOGIJA telefonom

(Direktan poziv dodirom na broj telefona)

SRBIJA

120 RSD

HRVATSKA

3,49 KN

4,78 KN

ŠVAJCARSKA

1,99 CHF

AUSTRIJA

1,55 EUR

NEMAČKA

0,79 €

mob. od operatera

BiH m:tel

1,4 KM

BiH BH Telekom

1,4 KM

ŠVEDSKA

7 SEK

Astro SMS

Nikada nije kasno da preuzmete stvar u svoje ruke i obratite se našem stručnom i profesionalnom astro timu za svoju ličnu astro prognozu!

Astrologija uživo

Astrologijom se jasnije sagledava pozicija u životu i životne okolnosti, što je neprocenljiva pomoć da se uspešnije funkcioniše.

Tarot online telefonom

Tarot otvaranje daje vrlo brz i jasan odgovor na konkretno postavljeno pitanje ili zamišljenu želju.

Natalne karte

Natalna karta je prikaz neba i rasporeda planeta i zvezda u trenutku našeg rođenja.

Numerologija

Vaš broj životnog puta je jedan od najuticajnijih numeroloških aspekata u okviru kompletne nauke o numerologiji.

Saznajte više o astrologiji kontaktiranjem astrologa koji će Vam pomoći da se uz razgovor, tarot i proricanje oslobodite štetne crne magije i unapredite Vaš život poznavanjem horoskopske karte.

ASTROLOZI - poziv do rešenja Vašeg problema

Saznajte šta Vas očekuje u budućnosti.

ASTROLOGIJA, TAROT TUMAČENJE I NUMEROLOGIJA

(Direktan poziv dodirom na broj telefona)

SRBIJA

120 RSD

HRVATSKA

3,49 KN

4,78 KN

ŠVAJCARSKA

1,99 CHF

AUSTRIJA

1,55 EUR

NEMAČKA

0,79 €

mob. od operatera

BiH m:tel

1,4 KM

BiH BH Telekom

1,4 KM

ŠVEDSKA

7 SEK