Slabe tačke horoskopskih znakova….Rakove je najlakše iznervirati,Devicama nikako nemojte kritikovati stil oblačenja….

Share on facebook
Facebook
Share on whatsapp
WhatsApp
Share on twitter
Twitter
Share on email
Email

Ovan

Ovnovi ne vole kada im se naređuje. Svako ko pokuša da im naredi nešto ili da im priča kako nešto da urade, neće se više družiti sa tom osobom. Retki su Ovnovi koji vole svoje šefove. I još jedna stvar koju treba izbegavati kod Ovnova je ta da mu ne pričate o njegovim manama.

Bik

Bikovi ne vole kada ih neko ometa dok se odmaraju, ručaju ili kada im dodirujete lične stvari za koje su jako vezani. Ako ih prekinete u odmoru ili ručku, oni će postati izuzetno nervozni i tada je najbolje da se što pre sklonite. Često zaborave da su nematerijalne stvari ponekad važnije od materijalnih.

Blizanci

Blizanci će se veoma lako i brzo uvrediti ako im kažete da ćute, da to što rade ne valja ili ako im kažete da su dosadni. To može prouzrokovati prestanak svake komunikacije sa vama. Blizanci takođe najviše mrze kada im govorite kako da voze u toku vožnje.

Rak

Rakove je najlakše iznervirati tako što ćete im nametnuti poslove koje nemaju veze sa kućom, ljudima ili porodicom. Prosto ne vole kada nešto moraju sami, bez društva da urade. Takođe ako pokušate da im promenite naviku, tu ćete naići na veliki otpor gde su moguće i prepirke.

Lav

Lavovi najviše mrze kada im se naređuje. Ne vole da pričaju o svojim finansijama, tako da izbegavajte bilo kakva pitanja vezana za finansije. Ne podnose ljude koji se hvale, i koji se prave važni u društvu. Takođe i ona izreka koju svi znamo, ne diraj Lava dok spava, nije za džabe smišljena, jednostavno izbegavajte da ih budite, osim ako nemate valjani razlog za to.

Devica

Devicama nikako nemojte kritikovati stil oblačenja, kao i njihov raspored nameštaja u kući. Ako to uradite, Device postaju jako osetljive i postoji mogućnost da vam zamere zbog toga. I ne pokušavajte da im naređujete kad i gde moraju biti – najbolje je da vam oni sami to kažu.

Vaga

Vage nikako nemojte nagovarati da kažu svoje mišljenje, oni će sami reći to kada budu mislile da je pravo vreme. Vage ne podnose svađe i prepirke, pa ako pokušate da se svađate sa njima, oni će vas jednostavno ignorisati i otići na drugu stranu.

Škorpija

Škorpije ne vole kada im se naređuje. Ako na tome insistirate, oni vas jednostavno neće poslušati, a može da se desi i da urade baš suprotno od toga što vi naređujete. Ako Škorpije povredite, znajte da teško praštaju, da ne vole laži i da nikad ne zaboravljaju.

Strelac

Strelci jednostavno ne vole obaveze. Oni će sami raditi kada im se radi, a ako ih terate da nešto urade, samo ćete pogoršati stvar. Takođe ne vole da provode svoje vreme u zatvorenom prostoru, najbolje se osećaju u prirodi. Takođe ne vole ćutljive osobe.

Jarac

Jarčevi jako teško podnose tuđu neozbiljnost, jer retke su situacije kada su oni sami neozbiljni. Ne vole kada ih požurujete, iz jednog prostog razloga: oni uvek kasne. Zato i ne vole sastanke koji su zakazani u određeno vreme.

Vodolija

Vodolije ne vole spore ljude koji odugovlače sa svojim obavezama. Kod Vodolije sve mora odmah da se završi jer jednostavno ne mogu da budu mirni sa saznanjem da imaju nedovršena posla. Vodolije smatraju da život bez stresa i užurbanosti nije život. A jedina stvar koje se boje je da ostanu sami, zato stalno moraju da imaju prijatelje oko sebe.

Ribe

Ribe teško podnose kada ih neko ignoriše. Ribe ne mogu da podnesu kada pomažu nekome, a ta osoba ne zna da ceni njihovu pomoć i trud. Takođe, oni ne mogu da funkcionišu najbolje ako nemaju neki cilj ili misiju. Najbolje je da im ne smetate dok nešto rade, jer ih to veoma lako iznervira.

ASTROLOGIJA, TAROT TUMAČENJE I NUMEROLOGIJA telefonom

(Direktan poziv dodirom na broj telefona)

SRBIJA

48 RSD

HRVATSKA

2,33 KN

3,58 KN

ŠVAJCARSKA

0,78 CHF

AUSTRIJA

1,08 €

NEMAČKA

0,49 €

1,19 €

BiH m:tel

1,4 KM

BiH HT Mostar (Eronet)

1,58 KM

BiH BH Telekom

2,42 KM

MAKEDONIJA

53,1 MKD

ŠVEDSKA

10 SEK

SLOVENIJA

1,16 €

Status Astrologa

Astrologija uživo

Astrologijom se jasnije sagledava pozicija u životu i životne okolnosti, što je neprocenljiva pomoć da se uspešnije funkcioniše.

Tarot online telefonom

Tarot otvaranje daje vrlo brz i jasan odgovor na konkretno postavljeno pitanje ili zamišljenu želju.

Natalne karte

Natalna karta je prikaz neba i rasporeda planeta i zvezda u trenutku našeg rođenja.

Numerologija

Vaš broj životnog puta je jedan od najuticajnijih numeroloških aspekata u okviru kompletne nauke o numerologiji.

Astro SMS

Nikada nije kasno da preuzmete stvar u svoje ruke i obratite se našem stručnom i profesionalnom astro timu za svoju ličnu astro prognozu!

ASTROLOZI - poziv do rešenja Vašeg problema

Igor Pavluković

Aleksandra Arizanović

Milana Kolarov

Marija Tarot

Saznajte šta Vas očekuje u budućnosti.

ASTROLOGIJA, TAROT TUMAČENJE I NUMEROLOGIJA telefonom

(Direktan poziv dodirom na broj telefona)

SRBIJA

48 RSD

HRVATSKA

2,33 KN

3,58 KN

ŠVAJCARSKA

0,78 CHF

AUSTRIJA

1,08 €

NEMAČKA

0,49 €

1,19 €

BiH m:tel

1,4 KM

BiH HT Mostar (Eronet)

1,58 KM

BiH BH Telekom

2,42 KM

MAKEDONIJA

53,1 MKD

ŠVEDSKA

10 SEK

SLOVENIJA

1,16 €