Astrofon21

Skulpture, slike i kolaži imaju snažan uticaj na ljude

Skulpture, slike i kolaži imaju snažan uticaj na ljude. Njihov izgled mora imati pozitivnu notu i simboličko predstavljanje oblasti u kojoj se nalaze. Naravno da romantično predstavljanje ide u oblast ljubavi i braka, snažno i dinamično u karijeru, bogatstvo i slavu, smireni prikaz će poboljšati delovanje energije ‘či’ u oblasti zdravlja i porodice. Umetničko delo puno inspiracije najbolje pristaje u oblasti znanja i samopouzdanja i u oblasti putovanja, a vedre i šarene slike i skulpture obogaćuju energijom oblast dece i kreativnosti.
Najvažnije je da prilikom postavljanja umetničkih dela u određene oblasti pratite lični osećaj šta ta dela znače vama i vašoj porodici. Pri svakom pogledu na njih svi treba da doživljavaju osećaj ushićenosti i obogaćenja tom pozitivnom energijom. Efekat jedne oblasti neće poboljšati neka uznemirujuća tema, niti tužan izgled ili namrgođen lik. Posebno treba obraditi pažnju na umetnička dela koja vam se u ovom trenutku nalaze u svakoj pojedinačnoj oblasti. Ako ne odgovaraju vašim potrebama ili željama, premestite ih na pogodnija mesta ili ih odstranite iz kuće. Zapamtite da je bolje ne imati nikakvo delo nego imati ono koje vam ne donosi radost. Ako počnete da se žalite na usamljenost, samoću i duge sate iščekivanja, proverite da se u vašoj oblasti ljubavi i braka ne nalazi slučajno slika ili figura osobe koja tužno sedi sama na stolici kraj stola.

Astro centar

Pozovite astologa ili maga i rešite životnu dilemu. Astro centar nudi sveobuhvatne usluge astrologije koje vam mogu pomoći da otkrijete ono što je u skladu

Read More »

ASTROLOGIJA, TAROT TUMAČENJE I NUMEROLOGIJA telefonom

(Direktan poziv dodirom na broj telefona)

SRBIJA

120 RSD

HRVATSKA

3,49 KN

4,78 KN

ŠVAJCARSKA

1,99 CHF

AUSTRIJA

1,55 EUR

NEMAČKA

0,79 €

mob. od operatera

BiH m:tel

1,4 KM

BiH BH Telekom

1,4 KM

ŠVEDSKA

7 SEK

Astro SMS

Nikada nije kasno da preuzmete stvar u svoje ruke i obratite se našem stručnom i profesionalnom astro timu za svoju ličnu astro prognozu!

Astrologija uživo

Astrologijom se jasnije sagledava pozicija u životu i životne okolnosti, što je neprocenljiva pomoć da se uspešnije funkcioniše.

Tarot online telefonom

Tarot otvaranje daje vrlo brz i jasan odgovor na konkretno postavljeno pitanje ili zamišljenu želju.

Natalne karte

Natalna karta je prikaz neba i rasporeda planeta i zvezda u trenutku našeg rođenja.

Numerologija

Vaš broj životnog puta je jedan od najuticajnijih numeroloških aspekata u okviru kompletne nauke o numerologiji.

Saznajte više o astrologiji kontaktiranjem astrologa koji će Vam pomoći da se uz razgovor, tarot i proricanje oslobodite štetne crne magije i unapredite Vaš život poznavanjem horoskopske karte.

ASTROLOZI - poziv do rešenja Vašeg problema

Saznajte šta Vas očekuje u budućnosti.

ASTROLOGIJA, TAROT TUMAČENJE I NUMEROLOGIJA

(Direktan poziv dodirom na broj telefona)

SRBIJA

120 RSD

HRVATSKA

3,49 KN

4,78 KN

ŠVAJCARSKA

1,99 CHF

AUSTRIJA

1,55 EUR

NEMAČKA

0,79 €

mob. od operatera

BiH m:tel

1,4 KM

BiH BH Telekom

1,4 KM

ŠVEDSKA

7 SEK