ŠKORPION-Poslovni horoskop za 2021 godinu iz ugla vašeg astrologa!

Share on facebook
Facebook
Share on whatsapp
WhatsApp
Share on twitter
Twitter
Share on email
Email

Ponekad su velika upornost, istrajnost i izgaranje najsigurniji put do uspeha. Pozitivni rezultati, priznanja i različiti vidovi poboljšanja stižu u oscilacijama. Očekuje Vas period afirmacije kada ćete imati priliku da započnete nešto novo u svom poslovanju ili da sprovedete neke važne odluke u periodu od februara meseca. Važno je da imate dovoljno samopuzdanja, kao i da prihvatite izazove koji će Vam doneti mogućnost napredovanja na profesionalnoj i statusnoj lestvici od 20. aprila do 01. juna, zatim posebno u periodu od septembra i od oktobra meseca do kraja godine. Nakon definisanja nekih poslovnih dogovora ili statusa, situacija oko Vas će se značajno promeniti u smislu različitih olakšica, napredovanja i privilegija koje ćete dobiti u drugoj polovini godine. Obratite pažnju na period od 26. juna, kada za Vas počinje period pozitivnih probražaja, uspeha i sreće na svim životnim poljima.
Ovo je godina kada će vaši novi projekti ugledati svetlost dana. Udružite se sa svojim napora i posvećenosti i pustite da vaše ambicije dobiju nova krila. Bolja komunikacija bi bila ključna reč u oblasti karijere za ovoj period vašeg života. Neke promene u vašoj karijeri zahtevaju i velike promene u vašoj rutini. Finansijski učinak će biti bolji kako godina bude odmicala. Godišnji horoskop za Škorpiju 2021. pokazuje da će ova godina doneti balans na svim poljima. Biće veoma uspešnih poslova, a produktivnost bi bila bolja kada bi mentalna snaga pokrenula volju na više akcije. Jupiter će vas podstaći da želite da promenite neke stvari, da vam zaista promena bude neophodna. Zato, ako ste nezadovoljni, promenite nešto. Vreme je da preispitate polja u kojima ne napredujete i da rizikujete da pokrenete stvari na bolje. Astrološka prognoza za Škorpiju u 2021 godine nije optimistična. Štaviše, zvezde vam najavljuju neposredne teškoće. Naravno, razlog za to je poznat, to je judski faktor. Škorpije neće izbeći svađe, nesporazuma, problema sa kolegama ili partnerima. Međutim, ako Škorpije mogu ponosno proći kroz sve ove poteškoće, oni će biti u stanju da stignu značajne rezultate u 2022. Odlučni ste da se stvari odvijaju onako kako ste vi zamislili. Ako ne bude tako, smešićete se spolja, a ključati iznutra, dok ne rešite problem. Godišnji horoskop za Škorpiju 2021. pokazuje da će vam ova godina pružiti puno zadovoljstava. Stvari će zaista ići vama na ruku, posebno u pogledu veza i karijere. Dakle, osmeh na lice i uživajte u 2021.! Horoskop za posao i novčane prihode pokazuje da će ova godina doneti balans na svim poljima. Biće veoma uspešnih poslova, a produktivnost bi bila bolja kada bi mentalna snaga pokrenula volju na više akcije. Jupiter će vas podstaći da želite da promenite neke stvari, da vam zaista promena bude neophodna. Zato, ako ste nezadovoljni, promenite nešto. Vreme je da preispitate polja u kojima ne napredujete i da rizikujete da pokrenete stvari na bolje. Vaša kreativnost će dostići vrhunac u ovoj godini, tako da možete skupiti hrabrost da isprobate sve lude ideje koje vam padnu na pamet. Ove godine će za vas biti finansijski dobra, zahvaljujući vašoj odlučnosti i hrabrosti da se tako nešto i postigne. Možete biti u mogućnosti da zauzmete odgovornu poziciju u oblasti finansija. Ako se nalazite u finansijskim problemima, sada je vreme da rešite ta pitanja. Budite spremni na bilo kakve pregovaraju u vezi finansija. Prva polovina godine će lagano ploviti, ali u drugoj polovini možete imati finansijske teškoće ukoliko ne bude o tome vodili računa. Budite spremni da zaustavite talas pre nego što sletite u mutnu vodu.
Finansijsko stanje Škorpije u godinu Plavog Konja će trebati pažlivog i ekonomnog odnosa. Uštednja će zauzeti glavno mesto u 2021 godine, jedino tako Škorpije će preživeti ovu godinu stabilno, bez poteškoća.

ASTROLOGIJA TAROT NUMEROLOGIJA TELEFONOM

(POZIV DODIROM NA BROJ TELEFONA)

NEMAČKA

0,79 EUR*
Cena mobilnog zavisi od operatera

ŠVAJCARSKA

1 CHF

AUSTRIJA

0,87 EUR

SRBIJA

60 RSD

HRVATSKA

3,49 KN

4,78 KN

BiH HT ERONET

1,85 KM

BiH BH Telecom

1,4 KM

BiH m:tel

1,4 KM

ŠVEDSKA

7 SEK

ASTROLOZI AKTIVNI NA MREŽI

POZOVI ODMAH

SIGURNO

BRZO

POMAŽE

Saznajte šta Vas očekuje u budućnosti.