Astrofon21

Škorpija – tip Izraelac-Horoskop i kriminal (astrologija)

Nema ih mnogo na FBI listi, ali su najbrojniji među serijskim ubicama i psihopatama. Astrološki, Škorpija je nepravedno proglašena za negativni znak. Ona doduše ima, kao i svi ostali, negativne osobine, ali ne može se u startu smatrati odgovornom za sva zla koja se dese. Posredi je ipak nešto drugo – kao znak jakih strasti, sve loše postane mnogo loše! Smatra se da je 5º ovog znaka za muškarce izuzetno dobar, a za žene… ne baš! Na tom mestu je Aleksandar Makedonski imao Mars, Bil Gejts Sunce, a Staljin podznak!

Ko je sve rođen u ovom znaku od (ne)slavnih?

Paul Džozef Gebels (29. 10. 1897) – čovek koji je od propagande napravio nauku! Mogao je da ubedi bilo koga u bilo šta, a njegovo najveće „dostignuće” je „opravdanost” fašizma. Iako je imao jednu nogu kraću, bio malenog rasta i sitne građe, ništa mu nije smetalo da bude pravi zavodnik. Navodno je imao veliko ljubavničko umeće. Zajedno sa ženom i šestoro dece izvršio je samoubistvo u Hitlerovom skloništu, kako ne bi pao živ u ruke Rusima.

Čarls Majls Menson (12. 11. 1934) – monstruozni ubica, koji je čak i bebu „naživo” vadio iz stomaka trudne Šeron Tejt! Njegov horoskop ukazuje na jaku destruktivnu energiju, ali je interesantno i jezivo da su on i Šeron bili povezani na jezovit način – na 17º Jarca (koji je inače stepen žrtve i ubice) oboje imaju MC prepun aspekata.

U zatvoru je istetovirao kukasti krst na čelu, čak se i oženio izvesnom Star kad joj je bilo 19 godina, a njemu 73! Razveo se 2015. kad je shvatio da njegova voljena i „zaljubljena” mlađana supruga namerava da unovči njegov leš zajedno sa svojim dečkom. U planu je bilo da ga mrtvog stave u providni sanduk i naplaćuju gledanje „atrakcije”. Menson je umro dve godine kasnije, u novembru, i nema „hodočašća” ovom monstrumu.

Nikolo Paganini (27. 10. 1782) – ako bi neko mogao da predstavlja demonsku, a uzvišenu prirodu Škorpije, onda je to svakako Paganini. Između genija i demona tanka je linija, i po njoj se šetao Paganini celog života, kao što je umeo i da svira na jednoj jedinoj žici na violini! Izgledao je kao samo otelovljenje đavola, a svirao je kao pravi anđeo!

Astro centar

Pozovite astologa ili maga i rešite životnu dilemu. Astro centar nudi sveobuhvatne usluge astrologije koje vam mogu pomoći da otkrijete ono što je u skladu

Read More »

ASTROLOGIJA, TAROT TUMAČENJE I NUMEROLOGIJA telefonom

(Direktan poziv dodirom na broj telefona)

SRBIJA

120 RSD

HRVATSKA

3,49 KN

4,78 KN

ŠVAJCARSKA

1,99 CHF

AUSTRIJA

1,55 EUR

NEMAČKA

0,79 €

mob. od operatera

BiH m:tel

1,4 KM

BiH BH Telekom

1,4 KM

ŠVEDSKA

7 SEK

Astro SMS

Nikada nije kasno da preuzmete stvar u svoje ruke i obratite se našem stručnom i profesionalnom astro timu za svoju ličnu astro prognozu!

Astrologija uživo

Astrologijom se jasnije sagledava pozicija u životu i životne okolnosti, što je neprocenljiva pomoć da se uspešnije funkcioniše.

Tarot online telefonom

Tarot otvaranje daje vrlo brz i jasan odgovor na konkretno postavljeno pitanje ili zamišljenu želju.

Natalne karte

Natalna karta je prikaz neba i rasporeda planeta i zvezda u trenutku našeg rođenja.

Numerologija

Vaš broj životnog puta je jedan od najuticajnijih numeroloških aspekata u okviru kompletne nauke o numerologiji.

Saznajte više o astrologiji kontaktiranjem astrologa koji će Vam pomoći da se uz razgovor, tarot i proricanje oslobodite štetne crne magije i unapredite Vaš život poznavanjem horoskopske karte.

ASTROLOZI - poziv do rešenja Vašeg problema

Saznajte šta Vas očekuje u budućnosti.

ASTROLOGIJA, TAROT TUMAČENJE I NUMEROLOGIJA

(Direktan poziv dodirom na broj telefona)

SRBIJA

120 RSD

HRVATSKA

3,49 KN

4,78 KN

ŠVAJCARSKA

1,99 CHF

AUSTRIJA

1,55 EUR

NEMAČKA

0,79 €

mob. od operatera

BiH m:tel

1,4 KM

BiH BH Telekom

1,4 KM

ŠVEDSKA

7 SEK