NEMAČKA

0,79 EUR* Cena mobilnog zavisi od operatera

ŠVAJCARSKA

1 CHF

AUSTRIJA

0,87 EUR

SRBIJA

36 RSD

HRVATSKA

3,49 KN

4,78 KN

BiH HT ERONET

1,85 KM

BiH BH Telecom

1,4 KM

BiH m:tel

1,4 KM

ŠVEDSKA

7 SEK

Saznajte šta Vas čeka. Pozovite savetnika, recite šta Vas muči.

Škorpija-Mesečni horoskop za maj 2020.godine

Share on facebook
Facebook
Share on whatsapp
WhatsApp
Share on twitter
Twitter
Share on email
Email

Škorpije će sve do 14. maja prolaziti kroz krize u svojim emotivnim odnosima. Doživećete promene koje će se nakon sredine meseca pokazati kao ključne za vas. U maju mesecu Škorpije ulaze energične i pune elana, pod uticajem punog meseca iz vašeg znaka. 30 aprila se dešava pun mesec, ali ćete već od 3. maja biti stavljeni pred izazove u svojim brakovima i dužim vezama, posebno ukoliko ste u vezi sa Jarcem, Devicom ili Ovnom.

Venera će biti u napetim aspektima sa Saturnom i može doneti zahlađenje ili distanciranje od partnera. Ipak u stilu Škorpije, vi ništa nećete prepustiti slučaju i borićete se da rešite sve izazove u vezi jednog Bika, Blizanca ili Raka.

Posle 15. maja situacija se menja na bolje, ali kreću krupne promene u vašem emotivnom i partnerskom životu. Venera iz emotivnog Raka nakon 20. maja donosi vam olakšanje, a nekima od vas i ljubav u inostranstvu ili u drugom gradu.

POSAO I FINANSIJE

Uran 15. maja prelazi u znak Bika nakon sedam godina i u vaše astrološko polje partnerstva i donosi promene unutar posla. Između 3. i 14. maja imaćete veoma dobru zaradu, posebno kroz poslove vezane za ulaganja i rizik, ali i neplanirane troškove. Mnoge Škorpije razmišljaće o prekidu posla, ali i o promeni saradnika. Nakon 20. maja Venera prelazi u znak Raka i u vaše astrološko polje putovanja i inostranstva, pa je vrlo moguće da ćete se kroz posao okrenuti inostranstvu.

Na kraćem putu moguće je da ćete upoznati veoma važnu osobu u znaku Raka, Device ili Jarca koja vam može značiti u karijeri. Krajem meseca, oko 26. maja, Venera ulazi u napete aspekte sa Saturnom i donosi ozbiljnije sagledavanje finansija, a vama lično poslovnu stabilnost.

ASTROLOGIJA TAROT NUMEROLOGIJA TELEFONOM

(POZIV DODIROM NA BROJ TELEFONA)

NEMAČKA

0,79 EUR*
Cena mobilnog zavisi od operatera

ŠVAJCARSKA

1 CHF

AUSTRIJA

0,87 EUR

SRBIJA

36 RSD

HRVATSKA

3,49 KN

4,78 KN

BiH HT ERONET

1,85 KM

BiH BH Telecom

1,4 KM

BiH m:tel

1,4 KM

ŠVEDSKA

7 SEK

ASTROLOZI AKTIVNI NA MREŽI

POZOVI ODMAH

SIGURNO

BRZO

POMAŽE

Saznajte šta Vas očekuje u budućnosti.