Astrofon21

ŠKORPIJA-Ljubavne veze,astrološki pokazatelji(astrologija)

Veza sa muškarcem u znaku Škorpije – ovo je muškarac koji se pojavljuje u većini ženskih romantičnih fantazija. Životinjska magnetska privlačnost Škorpije, privlači izobilje ženske pažnje. Ali on, u stvari, nije muškarac za romantične igre. On poseduje dosta samokontrole, ali ispod te hladne i kontrolisane spoljašnosti leži dosta moćnih emocija. Škorpija shvata svoje intimne odnose veoma ozbiljno, baš kao što to čini i sa svim ostalim aspektima svog života. On je ljubomoran ljubavnik. Veoma strastven u svojoj ljubavi, on takođe može pokazati svoju okrutnu prirodu, ako postoji razlog da posumnja da mu je partnerka neverna.

Veza sa ženom u znaku Škorpije – ona odiše tako veličanstvenim magnetizmom, da je sve što je potrebno da čini samo da diše, i muškarci će prosto izmileti iz svih ćoškova. Um joj je veoma britak, baš kao što joj je telo opčinjavajuće. Ona zna kako da svaku situaciju preokrene u svoju korist. Žena u znaku Škorpije je jako snalažljiva u ljubavnim odnosima. Za Škorpiju se kaže da je jedan od najseksepilnijih znakova Zodijaka. Ali je za Škorpiju tačno i to, da će biti odan i požrtvovan partner. Ona voli sa ogromnim intenzitetom. Kada ulazi u vezu, ona to ne radi tako olako. Ona će pažljivo odabrati budućeg partnera, i on će joj biti za ceo život. Ako ima razloga da bude ljubomorna, njen partner bi trebalo da se čuva. Pakao nije ravan besu prezrene Škorpije.

ASTROLOGIJA, TAROT TUMAČENJE I NUMEROLOGIJA telefonom

(Direktan poziv dodirom na broj telefona)

SRBIJA

120 RSD

HRVATSKA

3,49 KN

4,78 KN

ŠVAJCARSKA

1,99 CHF

AUSTRIJA

1,55 EUR

NEMAČKA

0,79 €

mob. od operatera

BiH m:tel

1,4 KM

BiH BH Telekom

1,4 KM

ŠVEDSKA

7 SEK

Astro SMS

Nikada nije kasno da preuzmete stvar u svoje ruke i obratite se našem stručnom i profesionalnom astro timu za svoju ličnu astro prognozu!

Astrologija uživo

Astrologijom se jasnije sagledava pozicija u životu i životne okolnosti, što je neprocenljiva pomoć da se uspešnije funkcioniše.

Tarot online telefonom

Tarot otvaranje daje vrlo brz i jasan odgovor na konkretno postavljeno pitanje ili zamišljenu želju.

Natalne karte

Natalna karta je prikaz neba i rasporeda planeta i zvezda u trenutku našeg rođenja.

Numerologija

Vaš broj životnog puta je jedan od najuticajnijih numeroloških aspekata u okviru kompletne nauke o numerologiji.

Saznajte više o astrologiji kontaktiranjem astrologa koji će Vam pomoći da se uz razgovor, tarot i proricanje oslobodite štetne crne magije i unapredite Vaš život poznavanjem horoskopske karte.

ASTROLOZI - poziv do rešenja Vašeg problema

Saznajte šta Vas očekuje u budućnosti.

ASTROLOGIJA, TAROT TUMAČENJE I NUMEROLOGIJA

(Direktan poziv dodirom na broj telefona)

SRBIJA

120 RSD

HRVATSKA

3,49 KN

4,78 KN

ŠVAJCARSKA

1,99 CHF

AUSTRIJA

1,55 EUR

NEMAČKA

0,79 €

mob. od operatera

BiH m:tel

1,4 KM

BiH BH Telekom

1,4 KM

ŠVEDSKA

7 SEK