Astrofon21

Škorpija i Ribe-Slaganje horoskopskih znakova i uporedni ljubavni horoskop

Kako se slažu Škorpija i Ribe u horoskpu?

U vezi Škorpije i Ribe oba partnera uživaju u ovoj sjajnoj, zajedničkoj uniji. Element oba znaka je Voda i zato je greda njihove zajednice dobro međusobno razumevanje. Škorpija je jako duboka i tajnovita, dok je Riba idealistična i u svakoj situaciji traži nijanse. Škorpija može pomoći Ribi da ostvari svoje snove i ambicije – da ideje pretvori u realnost.

Fizička privlačnost između ova dva znaka je neodoljiva, a njihova veza poseduje sve šanse za uspeh. Riba je jako senzitivna, pa bi Škorpija trebao biti jako oprezna sa svojim otrovnom zaokom. Škorpija može biti Ribin zaštitnik od sveta sa kojim Riba ponekad ne može izaći na kraj sama. Riba poseduje moć da izvuče na videlo nežnu stranu Škorpijine ličnosti, onu koju drugi ljudi veoma retko vide i dožive.

Škorpijin je podanik Marsa i Plutona, a Riba Jupitera i Neptuna. Mars je drevni bog rata, i Škorpijin je dokaz Marsovog agresivnog, hrabrog, ratobornog i ponekad neprijateljskog uticaja. U kombinaciji sa uticajima planete Pluton, vrući Mars postaje cikličan i simbolizuje preporod i nove početke. Škorpija je u stanju da se posle velikih padova podigne, ali je isto tako sklona i da se razbacuje svojom snergijom! Jupiter, vladar nad Ribom, reprezentuje filozofiju, ekspanziju i neumerenost, dok uticaj Neptuna daruje Ribi sanjarsku auru i ljubav prema kulturama i medijima. Generalno, ova dva znaka su vrlo kompatibilna, jer Voda je materijalni i opipljiv fizički entitet i oboje je jako cene kao svoj imetak.

Riba je rođena da povezuje čovečanstvo, i kada dođe u kontakt sa Škorpijinim intrigama, prionljivošću, istrajnošću i jačinom, na zemlji ne postoji jači spoj. Za ovo dvoje će uvek biti komparativno lako da se slože oko kompromisa. Oni komuniciraju domišljato, čitajući raspoloženja i misli jedno drugome. Oboje poseduju dar psihičkog i psihološkog nivoa, mada će se Riba ponekad osećati kao totalno gola i nesposobna da prokrijumčari tajnu misao kroz Škorpijinoj carini rentgenskog pogleda. Malo Zemlje i Vatre u njihovim astrološkim aspektima, osiguraće nadahnutu i stabilnu vezu, sa puno privlačnosti i emocija i osećanja i svih lepih stvari koje oboje vole. Moraju samo, barem ponekad, sebi obezbediti jasan i realan pogled na život i sve ostale stvari oko njih. Ovaj spoj poseduje sve – od vrućeg senzualnog seksa do spiritualne ljubavi.

Prisan i izdržljiv, ovo je perfektan horoskopski spoj dva vodena znaka. Škorpija je fiksni a Ribe promenljivi znak – Škorpija teži koncentraciji na jedan projekat dok god ga ne završi, dok Ribe vole da skaču sa projekta na projekat, kako ih osećaj nosi. Isto tako, partner u znaku Ribe može lako postati deo Škorpijinih razonoda i projekata. Zauzvrat Škorpija treba pružiti Ribi slobodu da uživa u sopstvenim interesima. Riba može pokazati Škorpiji da je fleksibilnost ponekad bolja od ubedljive odlučnosti, i da se kompromisi bez otimanja isplate. Škorpija i Riba se međusobno hrane energijama jedno drugoga i obično su kompatibilni u romansama kao i u poslovnim odnosima. Najbolji aspekt ovog spoja je sličnost njihovih priroda.

Astro centar

Pozovite astologa ili maga i rešite životnu dilemu. Astro centar nudi sveobuhvatne usluge astrologije koje vam mogu pomoći da otkrijete ono što je u skladu

Read More »

ASTROLOGIJA, TAROT TUMAČENJE I NUMEROLOGIJA telefonom

(Direktan poziv dodirom na broj telefona)

SRBIJA

120 RSD

HRVATSKA

3,49 KN

4,78 KN

ŠVAJCARSKA

1,99 CHF

AUSTRIJA

1,55 EUR

NEMAČKA

0,79 €

mob. od operatera

BiH m:tel

1,4 KM

BiH BH Telekom

1,4 KM

ŠVEDSKA

7 SEK

Astro SMS

Nikada nije kasno da preuzmete stvar u svoje ruke i obratite se našem stručnom i profesionalnom astro timu za svoju ličnu astro prognozu!

Astrologija uživo

Astrologijom se jasnije sagledava pozicija u životu i životne okolnosti, što je neprocenljiva pomoć da se uspešnije funkcioniše.

Tarot online telefonom

Tarot otvaranje daje vrlo brz i jasan odgovor na konkretno postavljeno pitanje ili zamišljenu želju.

Natalne karte

Natalna karta je prikaz neba i rasporeda planeta i zvezda u trenutku našeg rođenja.

Numerologija

Vaš broj životnog puta je jedan od najuticajnijih numeroloških aspekata u okviru kompletne nauke o numerologiji.

Saznajte više o astrologiji kontaktiranjem astrologa koji će Vam pomoći da se uz razgovor, tarot i proricanje oslobodite štetne crne magije i unapredite Vaš život poznavanjem horoskopske karte.

ASTROLOZI - poziv do rešenja Vašeg problema

Saznajte šta Vas očekuje u budućnosti.

ASTROLOGIJA, TAROT TUMAČENJE I NUMEROLOGIJA

(Direktan poziv dodirom na broj telefona)

SRBIJA

120 RSD

HRVATSKA

3,49 KN

4,78 KN

ŠVAJCARSKA

1,99 CHF

AUSTRIJA

1,55 EUR

NEMAČKA

0,79 €

mob. od operatera

BiH m:tel

1,4 KM

BiH BH Telekom

1,4 KM

ŠVEDSKA

7 SEK