Astrofon21

Škorpija i Ovan-Slaganje horoskopskih znakova i uporedni ljubavni horoskop

Kada se Ovan i Škorpija sretnu, može se raditi o tako jakoj vezi, gde će se oboje zapitati kako su samo do tada uspeli živeti jedno bez drugoga.

Oba partnera u ovoj kombinaciji vole moć, i ako nauče da rade zajedno a ne jedan protiv drugog, moći će dosegnuti sve ciljeve koje požele. Škorpija je više fokusiran i odlučniji od Ovna, dok Ovan ume da započne skoro svaki posao na način koji oba partnera visoko cene.

Iako Ovan može da bude strašno odan i veran, Škorpija ispoljava dublju i kompleksniju posvećenost ljubavnom spoju. Ovan i Škorpija su moćan par ali i prilično težak miks, fascinantna kombinacija kojoj je potrebno dosta posvećenosti od oba partnera. Tradicionalno, Mars (planeta ratnika) vlada i nad Ovnom (vatreni znak) i nad Škorpijom (vodeni znak). Ipak, intenzitet ratničkog duha varira kod oba partnera.

Kada se ovo dvoje sretnu, nestrpljivi Ovan je u stanju da „igra“ oko misteriozne i naizgled strpljive Škorpije neko vreme, ali fascinacija je obično obostrana i duboka. Kada Škorpija napokon dozvoli Ovnu da napravi prvi korak, predstoji vatromet u postelji, jer vatreni Mars susreće svoju strastvenu stranu, pogotovo ako i ostali astrološki aspekti harmonizuju u ovoj kombinaciji.

Škorpijin miran izgled ne treba biti poremećen. Škorpija je kao duboka voda sa mirnom površinom. Ako Ovan želi da upozna dubine, ne bi trebao da se brčka u plićaku. Pregovaranja bi trebala da počnu odmah, mada u Ovnovom rečniku ne postoji reč „pregovaranje“ – činjenica koja često kreira razočarenje jer se stvari ne odvijaju dovoljno brzo kako bi to Ovan želeo.

Škorpija može naučiti Ovna kako da napreduje i prosuđuje druge ljude, ako to ovaj dozvoli. U protivnom, Ovan je eksplozivan, ali Škorpija je eruptivna! Ova mikstura Vatre i Vode je u stanju da kreira dovoljno vrele pare da pokrene turbinu! Ova veza teži da bude jako strastvena i često argumentativna, jer oba partnera poseduju veliku dozu ljubomore.

Škorpija teži da bude više strpljiva, ali i više posesivna nego Ovan. Ali, zanemarujući njihove razlikosti, oba partnera vole rizik i usuđuju se na dosta toga; ova veza nikada nije dosadna! Ovnov temperament je legendaran – slično detetu, Ovan se brzo naljuti, ali brzo i zaboravlja, dok Škorpija zna veoma dugo da pamti, jer spada u fiksne znakove zodijaka – teško onom Ovnu koji naljuti ovog ponosnog, tajanstvenog stvora sa otrovnom zaokom. Ako Ovan nauči kako pravilno da priđe Škorpiji – sva strast i puno toga više otvoriće se pred njim u dubokim vodama Škorpijinog karaktera. Gde je Ovan inspirativan, Škorpija je promisljena. Jedan drugog trebaju držati na dugom lancu i podariti slobodu. Ovan može naučiti tajne moderiranja i Škorpija može biti lakše dokuciva – ali ni jedan ni drugi se neće zaista promeniti!

Ako Ovan gura i požuruje Škorpiju, treba se pribojavati Škorpijinog otrovnog uboda. Ako posesivna, kontrolišuća Škorpija pokuša da sveže i zauzda vatrenog Ovna, rizikuje da ga dovede u stanje paničnog bega, u pravcu tuđeg zagrljaja i postelje. Oba partnera u ovom spoju mogu biti jako ljubomorni i posesivni. A reč „posesivnost“ ima poseban stupanj značenja u Škorpijinom rečniku – prevarena Škorpija je spremna na ozbiljne konsekvence.

Ovan i Škorpija mogu biti nepobitan par, spreman na osvajanje sveta – ako potpišu privatni pakt jedno sa drugim. Što se poslovnih odnosa tiče, Ovan i Škorpija kao partneri nisu baš dični uspehu, osim ako posluju u različitim državama, daleko jedan od drugog. U protivnom, vatreni Ovan nikada nebi bio zadovoljan sa lakim poslićima, a Škorpija bi konstantno pokušavala da ugusi Ovnov entuzijazam.

Astro centar

Pozovite astologa ili maga i rešite životnu dilemu. Astro centar nudi sveobuhvatne usluge astrologije koje vam mogu pomoći da otkrijete ono što je u skladu

Read More »

ASTROLOGIJA, TAROT TUMAČENJE I NUMEROLOGIJA telefonom

(Direktan poziv dodirom na broj telefona)

SRBIJA

120 RSD

HRVATSKA

0,46 EUR

0,63 EUR

ŠVAJCARSKA

1,99 CHF

AUSTRIJA

1,55 EUR

NEMAČKA

0,79 EUR

mob. od operatera

BiH m:tel

1,4 KM

BiH BH Telekom

1,4 KM

Astro SMS

Nikada nije kasno da preuzmete stvar u svoje ruke i obratite se našem stručnom i profesionalnom astro timu za svoju ličnu astro prognozu!

Astrologija uživo

Astrologijom se jasnije sagledava pozicija u životu i životne okolnosti, što je neprocenljiva pomoć da se uspešnije funkcioniše.

Tarot online telefonom

Tarot otvaranje daje vrlo brz i jasan odgovor na konkretno postavljeno pitanje ili zamišljenu želju.

Natalne karte

Natalna karta je prikaz neba i rasporeda planeta i zvezda u trenutku našeg rođenja.

Numerologija

Vaš broj životnog puta je jedan od najuticajnijih numeroloških aspekata u okviru kompletne nauke o numerologiji.

Saznajte više o astrologiji kontaktiranjem astrologa koji će Vam pomoći da se uz razgovor, tarot i proricanje oslobodite štetne crne magije i unapredite Vaš život poznavanjem horoskopske karte.

ASTROLOZI - poziv do rešenja Vašeg problema

Saznajte šta Vas očekuje u budućnosti.

ASTROLOGIJA, TAROT TUMAČENJE I NUMEROLOGIJA

(Direktan poziv dodirom na broj telefona)

SRBIJA

120 RSD

HRVATSKA

0,46 EUR

0,63 EUR

ŠVAJCARSKA

1,99 CHF

AUSTRIJA

1,55 EUR

NEMAČKA

0,79 €

mob. od operatera

BiH m:tel

1,4 KM

BiH BH Telekom

1,4 KM