Astrofon21

ŠKORPIJA-Fiksne zvezde u horoskopskom znaku

U znaku ŠKORPIJE, nalaze se na 2 stepenu, zvezda prirode Merkur – Jupiter, koja donosi takođe sreću i vrlo snažan naučni um, kao i na 9 stepenu zvezda, koja naglašava jaku seksualnost, dok su na 11 stepenu GEMMA i ALPHECA, upliva Venera – Merkur, koje naglašavaju umetničke darove, mada sa lošim planetama i u lošim poljima naglašava opasnost od trovanja, kao i sklonost perverzijama. Stepen je veoma povezan sa astrologijom i okultnim. KIFFA AUSTRALIS, na 14 stepenu, donosi gubitke i veoma je opasna zvezda koja naglašava kriminal i zlu narav, te nasilničko ponašanje. KIFFA BOREALIS, sada već na 19 stepenu, je nešto boljeg upliva i često donosi dobru sreću i bogatstvo, ali i ova zvezda je opasna, i ako se tu nalazi loša planeta ili podznak, donosi mnogo nevolja i loše karaktere sklone kriminalu, magijskim delovanjima, pohlepu i sukob ega. Dostojevski je na ovom stepenu imao Sunce. UNUK, na 21 stepenu prirode Mars – Saturn, naglašava povrede i posekotine, opasnosti od trovanja, kao i mogućnost stradanja u masi usled demonstracija, terorizma i slično. Naglašava nemoralnost i sklonost alkoholu. U pozitivnom aspektu daje dobre doktore. Astrolog Mile Dupor je ovde imao Sunce. ALPHA CENTAURI, na 23 stepenu, je naglašeno dobrog upliva i prirode Venera – Jupiter, i ovo je nama najbliža zvezda, koja je udaljena četiri svetlosne godine, koja daje nam novac, moć i bogatstvo. BINGULA, na 29 stepenu, je sa potpuno istim delovanjem, a Sai Baba ovde ima Sunce konjukcija ASC.

ASTROLOGIJA, TAROT TUMAČENJE I NUMEROLOGIJA telefonom

(Direktan poziv dodirom na broj telefona)

SRBIJA

120 RSD

HRVATSKA

3,49 KN

4,78 KN

ŠVAJCARSKA

1,99 CHF

AUSTRIJA

1,55 EUR

NEMAČKA

0,79 €

mob. od operatera

BiH m:tel

1,4 KM

BiH BH Telekom

1,4 KM

ŠVEDSKA

7 SEK

Astro SMS

Nikada nije kasno da preuzmete stvar u svoje ruke i obratite se našem stručnom i profesionalnom astro timu za svoju ličnu astro prognozu!

Astrologija uživo

Astrologijom se jasnije sagledava pozicija u životu i životne okolnosti, što je neprocenljiva pomoć da se uspešnije funkcioniše.

Tarot online telefonom

Tarot otvaranje daje vrlo brz i jasan odgovor na konkretno postavljeno pitanje ili zamišljenu želju.

Natalne karte

Natalna karta je prikaz neba i rasporeda planeta i zvezda u trenutku našeg rođenja.

Numerologija

Vaš broj životnog puta je jedan od najuticajnijih numeroloških aspekata u okviru kompletne nauke o numerologiji.

Saznajte više o astrologiji kontaktiranjem astrologa koji će Vam pomoći da se uz razgovor, tarot i proricanje oslobodite štetne crne magije i unapredite Vaš život poznavanjem horoskopske karte.

ASTROLOZI - poziv do rešenja Vašeg problema

Saznajte šta Vas očekuje u budućnosti.

ASTROLOGIJA, TAROT TUMAČENJE I NUMEROLOGIJA

(Direktan poziv dodirom na broj telefona)

SRBIJA

120 RSD

HRVATSKA

3,49 KN

4,78 KN

ŠVAJCARSKA

1,99 CHF

AUSTRIJA

1,55 EUR

NEMAČKA

0,79 €

mob. od operatera

BiH m:tel

1,4 KM

BiH BH Telekom

1,4 KM

ŠVEDSKA

7 SEK